Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144813 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #620 -: Януари 27, 2014, 12:49:08 pm »
Плутон ми захожда към К5. По-късно през годината прогр.Луна ще го квадратира от 8 дом. Десетина месеца по-късно тя ще направи опозиция и към стелиума на радикалния Плутон, на У8 и на У5. Възможно ли е да забременея в този период?

Да, напълно възможно :blink:, добре е да се види и У5 къде се движи какви са му аспектите.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #621 -: Януари 27, 2014, 12:54:40 pm »
Звучи ти логично, защото, където е Плутон, там е подсъзнанието ти.
Ако имаш Плутон на АЦ, за теб е важно да притежаваш и изразяваш власт. Но, ако това не е подкрепено от аспекти в останалата част на картата или лоши транзити, важното и неизразено от теб ще стане болката, а от там и детронацията.
Ако Плутон ти съвпада със СЛВ, ще се чувстваш като човек с мисия в този живот. И ако животът ти тече в русло или усещаш, че не правиш нищо специално, ще се чувстваш като провален, като нереализиран.

Много добре обяснено Yaya, при мен Плутон и СЛВ са в тригон, за което също съм срещала, че трябва да се изпълни някаква кармична програма, иначе транзита на Плутон в Козирог като стигне 25 градуса ще съвпадне със СЛВ, може би равносметка дали мисията е изпълнена, някой преживял ли го е? 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #622 -: Януари 27, 2014, 01:17:41 pm »
Плутон ми захожда към К5. По-късно през годината прогр.Луна ще го квадратира от 8 дом. Десетина месеца по-късно тя ще направи опозиция и към стелиума на радикалния Плутон, на У8 и на У5. Възможно ли е да забременея в този период?

Да, напълно възможно :blink:, добре е да се види и У5 къде се движи какви са му аспектите.
По това време У5 Сатурн ще си е в 3 дом и ще има само един аспект - тригон към Северния възел в началото на периода и в края ще направи квадрат към Слънцето. Да видим каква "радост" ще ми донесе квадратът Слънце/Сатурн.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #623 -: Януари 27, 2014, 01:19:43 pm »
Ако имаш Плутон на АЦ, за теб е важно да притежаваш и изразяваш власт. Но, ако това не е подкрепено от аспекти в останалата част на картата или лоши транзити, важното и неизразено от теб ще стане болката, а от там и детронацията.
Ако Плутон ти съвпада със СЛВ, ще се чувстваш като човек с мисия в този живот. И ако животът ти тече в русло или усещаш, че не правиш нищо специално, ще се чувстваш като провален, като нереализиран.

Много добре обяснено Yaya, при мен Плутон и СЛВ са в тригон, за което също съм срещала, че трябва да се изпълни някаква кармична програма, иначе транзита на Плутон в Козирог като стигне 25 градуса ще съвпадне със СЛВ, може би равносметка дали мисията е изпълнена, някой преживял ли го е?

Аз ще го мина преди теб и ще ти кажа, моят ЮВ е на 21 гр. Козирог. А на 25 ми е Венерата ;) ще имаме съвместен транзит. Хм, този съвпад току-що ми обясни някои неща.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #624 -: Януари 27, 2014, 01:40:51 pm »

Аз ще го мина преди теб и ще ти кажа, моят ЮВ е на 21 гр. Козирог. А на 25 ми е Венерата ;) ще имаме съвместен транзит. Хм, този съвпад току-що ми обясни някои неща.

Нали :blink:Тя кармичната програма ще си се изпълни, така както го изисква вселената..ще обменим информация
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #625 -: Януари 27, 2014, 01:44:04 pm »
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E1%F3%F0%E1%EE

Понеже заговорихме за плутонови транзити и трансформации, сетих се да ви препоръчам една книга-"Петте травми" на Лиз Бурбо, качена е в Спиралата. Чете се за един ден (70-80 страници) и е много интересна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #626 -: Януари 27, 2014, 01:49:28 pm »
Марая, разкажи повече за опозицията на Плутон и Юпитер?
А ако Юпитер е в съвпад с Венера?

Съдебни битки...ей така изневиделица..,подмолни и тайни опоненти...Проблеми, страхове...
При мен обаче Юпитер е в 7-ми..,почти на К8..,а Плутон в съвпад с МЦ и упр.АСЦ...
Разбираш ли колко буквално.... :unsure: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #627 -: Януари 27, 2014, 01:54:36 pm »

Понеже заговорихме за плутонови транзити и трансформации, сетих се да ви препоръчам една книга-"Петте травми" на Лиз Бурбо, качена е в Спиралата. Чете се за един ден (70-80 страници) и е много интересна.
И аз я препоръчвам, добра е.

« Отговор #628 -: Януари 27, 2014, 01:55:51 pm »
На мен ми предстои тр. Плутон съвпад с Луна в 6ти дом. А при съвпада имам натална квадратура - Плутон Луна и квинконс Луна Слънце...какво според вас би могло да ме очаква..Колкото и общо да е зададен въпросът?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #629 -: Януари 27, 2014, 02:10:14 pm »
На мен ми предстои тр. Плутон съвпад с Луна в 6ти дом. А при съвпада имам натална квадратура - Плутон Луна и квинконс Луна Слънце...какво според вас би могло да ме очаква..Колкото и общо да е зададен въпросът?

Хармонизирай съзнание и подсъзнание. Това е труден аспект...тъй като и двете планети са свързани с подсъзнанието, а това може да доведе до депресии и суицидни мисли. Какво прави Слънцето...има ли дирекции към Луна и Плутон?Къде е ПР.луна?
Обърни повече внимание на майка си!!!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #630 -: Януари 27, 2014, 02:21:11 pm »

Тебе човек може ли да те изненада?  :blink:

« Отговор #631 -: Януари 27, 2014, 02:42:09 pm »

Хармонизирай съзнание и подсъзнание. Това е труден аспект...тъй като и двете планети са свързани с подсъзнанието, а това може да доведе до депресии и суицидни мисли. Какво прави Слънцето...има ли дирекции към Луна и Плутон?Къде е ПР.луна?
Не знам къде е прогресивната Луна..не знам къде и как се пускат дирекции...За депресии мен няма как да ме обхванат наистина...даже такива хора са ми странни...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #632 -: Януари 27, 2014, 03:11:52 pm »

Не знам къде е прогресивната Луна..не знам къде и как се пускат дирекции...За депресии мен няма как да ме обхванат наистина...даже такива хора са ми странни...

Няма или има не знам... :blink: Ти питаш,аз отговарям според моя прочит!
Пази майка си...все пак! Този аспект води до женски заболявания...

Какъв аспект имат Луна/Плутон в наталната карта?

« Отговор #633 -: Януари 27, 2014, 03:17:59 pm »
Квадрат луна в 6ти в козирог и плутон( точен съвпад с ИЦ) в 4ти във везни...Мерси за отговорите, но за депресиите ми е странно принципно, не разбирам такива хора. Аз лично разсъждавам така: проблем се решава с НИКАКВИ емоции и точна и ясна равносметка.Изказах мнение просто...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #634 -: Януари 27, 2014, 06:04:10 pm »

Тебе човек може ли да те изненада?  :blink:
Ми защо да не може? Но ако сме колеги по-трудно. Все пак Бурбо не е Букай. :)

« Отговор #635 -: Януари 27, 2014, 06:15:38 pm »
Започнах да чета книгата на Бурбо,изключително интересна е!  :blink: