Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 145002 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Транзити на Плутон
« Отговор #140 -: Декември 18, 2009, 10:30:50 am »
Мъка, мъка ...  ;D Ох, какво да ти кажа, мила - имам си го в натала това чудо.
Къде ти е Венерата и какво управлява?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #141 -: Декември 18, 2009, 10:41:54 am »
   Най-общо казано - трансформация на ценностната система. В смисъл цялото ти отношение към любовта и нейните форми.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #142 -: Декември 18, 2009, 11:14:25 am »
Мъка, мъка ...  ;D Ох, какво да ти кажа, мила - имам си го в натала това чудо.
Къде ти е Венерата и какво управлява?
Благодаря ви,
става въпрос за мой приятел.
Венера му е в 3ти,но управлява 5ти и 10ти :)
А нат.плутон му е в 9ти,а упр.11 дом.
В момента плутон транзитира през 1вият му дом.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #143 -: Декември 18, 2009, 12:04:05 pm »
   Най-общо казано - трансформация на ценностната система. В смисъл цялото ти отношение към любовта и нейните форми.

Именно!
Квадрата на транзитен Плутон към натална Венера го преживях преди някоя и друга година. Тотално ми промени възгледите и отношението към любовта и връзките изобщо. Стана в следствие на преживяване на една любов, тип сапунен сериал, с всичките му там емоционални катаклизми и подобни чудесии. Венера ми управлява 5ти и е съуправител на 11ти, стои в 10ти; Плутон съуправител на 5ти и 11ти, стои на К5...предполагам не съм имала голям избор при подобно подчертаване  :D ;D.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #144 -: Декември 18, 2009, 12:37:41 pm »
Значи преминахте през големи трансформации относно любовните взаимоотношения?
Имаше ли големи драми?
Изхода със щастлив край ли беше?

« Отговор #145 -: Декември 18, 2009, 01:06:23 pm »
    ;D Драми естествено ! Изхода е възраждащ...като феникс оттърсваш се от пепелта и литваш наново, към нови хоризонти. Но забрави за съпротивленията, колкото повече се съпротивляваш, толкова по-тежък е изхода.

« Отговор #146 -: Декември 11, 2010, 07:30:24 pm »
Някой може ли да сподели нещо за тр. Плутон на К11, само лоши мисли ми се въртят из главата  :-\ :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #147 -: Декември 11, 2010, 09:59:53 pm »
Някой може ли да сподели нещо за тр. Плутон на К11, само лоши мисли ми се въртят из главата  :-\ :(

Беше отдавна... :blink: , за първи дом са ми най-силни спомените...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #148 -: Декември 12, 2010, 12:32:13 am »

Nama nisto loso, poluzawas chansa da se oswobodis ot mazitelnite si wraski, na parwo masto priatelskite.  :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Santi

« Отговор #149 -: Декември 12, 2010, 07:01:38 am »
На мен също ми влезна Плутон в 11 дом . Ако и тук чисти то почти няма да останат приятелства  ;D . Ще налази Нептуна, който управлява интерсептираните Рибки в 1-ви  ;D ..

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #150 -: Декември 12, 2010, 07:05:39 am »
На мен също ми влезна Плутон в 11 дом . Ако и тук чисти то почти няма да останат приятелства  ;D . Ще налази Нептуна, който управлява интерсептираните Рибки в 1-ви  ;D ..

Sa men Pluton w 11 dom se kaswa - kato imas takiwa priateli, ne ti trabwat wragowe!  :33: :85:

« Отговор #151 -: Декември 12, 2010, 07:13:26 am »
Nama nisto loso, poluzawas chansa da se oswobodis ot mazitelnite si wraski, na parwo masto priatelskite.  :wink2:

Доби, благодаря за отговора! Ще видя какво ще ми се случи и ще споделя...

*

Feia

« Отговор #152 -: Декември 12, 2010, 07:15:59 am »
Някой може ли да сподели нещо за тр. Плутон на К11, само лоши мисли ми се въртят из главата  :-\ :(

Nama nisto loso, poluzawas chansa da se oswobodis ot mazitelnite si wraski, na parwo masto priatelskite.  :wink2:

А когато транзитният Плутон е в 3-ти дом от какво трябва да се освободя?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #153 -: Декември 12, 2010, 07:18:48 am »
Някой може ли да сподели нещо за тр. Плутон на К11, само лоши мисли ми се въртят из главата  :-\ :(

Nama nisto loso, poluzawas chansa da se oswobodis ot mazitelnite si wraski, na parwo masto priatelskite.  :wink2:

А когато транзитният Плутон е в 3-ти дом от какво трябва да се освободя?

Trabwa da se nauzis da ne se sardis, a da si israsawas iskreno mnenieto w rasgoworite, bes da se obwinawat drugite! :wink2:

« Отговор #154 -: Декември 13, 2010, 06:16:03 am »
За тр. Плутон в 11ти дом мога само да потвърдя наблюденията на Доби. Наистина е освобождаване от "приятелства" и всякакви връзки, които тежат. Като във филма Up in the Air с George Clooney, където на семинарите говореше за пълната раница и кое натежава най-много. През последните няколко години, откакто Плутон ми транзитира из 11тия дом, прекъснах доста "приятелства", но едновременно с това завързах и нови - с по-добри хора.

*

Uran

• 6041
« Отговор #155 -: Декември 13, 2010, 02:08:19 pm »
Tr.Плутон в 6 дом като квадратира нодалнта ос в 3-9 и планетите накацали отгоре й?
Промените в работата вече ги усетих. :-X Друго?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #156 -: Декември 13, 2010, 03:32:02 pm »
близки, роднини по твоя линия ( братя, сестри) и по мъжова-9 ( неговите мама и татко), обучения, нещата, които харесваш сега са поставени под съмнение ( или по- точно как разбираш, избираш), промени в желаният към партньора  ще бъдеш по - критична, недоволна
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #157 -: Декември 13, 2010, 05:30:03 pm »
Tr.Плутон в 6 дом като квадратира нодалнта ос в 3-9 и планетите накацали отгоре й?
Промените в работата вече ги усетих. :-X Друго?

Не знам Уран при теб кво ще засегне, мен ми е било преди 20-15 години кажи речи - към него момент не можеш да усетиш, само смътно знаеш че всичко върви в посока, която ти никога не си искала и даже си бягала, /страховете - визирам тук себе си/. Нещата се случват преко волята ти, след мнооого време разбираш - че това е бил път, който щеш нещеш е трябвало да извървиш....

« Отговор #158 -: Декември 16, 2010, 11:08:46 pm »
Тр. Плутон съвпад нат. Сатурн в 6дом-радикса са в тригон. Ужас :41:всичко, което приемах за сигурно се разпада...
Ама това, че Сатурн бил силен, ами силене , та чак закостенял :blink:, обаче тр. Сатурн, като ми е гушнал Слънцето-няма мърдане...и хайде отново да си извървявам пътя....че явно много съм забегнала..
И така отивам в точка НУЛА. А след това ще видим..

*

Stella

• 7765
« Отговор #159 -: Декември 16, 2010, 11:36:08 pm »
Тр. Плутон съвпад нат. Сатурн в 6дом-радикса са в тригон. Ужас :41:всичко, което приемах за сигурно се разпада...

И така отивам в точка НУЛА. А след това ще видим..

Дааааа, Плутон разгражда всички остарели ограничения по Сатурн, събаря ненужните граници, предразсъдъците, правилата, които са изживяли времето си и вече те спъват да вървиш напред. Трансформация на консерватизма, създаване на нови правила и норми, които да са в унисон с новото време. 
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥