Здравей Гост

Днес

• 6 Отговора
  • 2200 Прегледи
*

AH

• 2201
Днес
« -: Май 09, 2007, 10:12:06 am »
можем да се сблъскаме с проявление на : :)
Сатурн в квадрат със Слънцето – възможно е незряло поведение и опити за грубо властване и доминиране над другите:)
Сатурн в тригон с Юпитер – енергична и ефективна работа за постигане на цели и авторитет:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Днес
« Отговор #1 -: Май 09, 2007, 10:02:10 pm »
Аз сутринта го прочетох квадрата някъде и цял ден съм пазила поведение.  :rolleyes:  :D  

*

Lillie

• 30532
Днес
« Отговор #2 -: Май 09, 2007, 10:10:51 pm »
И аз, и аз  :rolleyes: дори благоволих да направя вкусна манджичка от моите любими специалитети само и само да е доволен квадратът Слънце-Сатурн вкъщи  :D на жена Риби да угодиш.....  :blink:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Днес
« Отговор #3 -: Май 09, 2007, 10:10:53 pm »
Цитат
Аз сутринта го прочетох квадрата някъде и цял ден съм пазила поведение.  :rolleyes:  :D
:P Ти си пазила поведение, ама други като мене не са.

Колкото и да не ми се искаше се наложи да поставя на място една от подчинените ми. Писнало ми е от несвършена работа  и оправяне на грешките им. :angry:
« Последна редакция: Май 09, 2007, 10:49:23 pm от SANIELI »
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

porto_kalka

Днес
« Отговор #4 -: Май 09, 2007, 10:14:38 pm »
Сатурн квадрат със Слънце още вчера го усетих мнооого лошо. Тамън два сблъсъка имах даже. Транзитен Марс в точен съвпад с Мерк и Слънце. ;)
Само, че не бях аз провокатора и после и двамата идваха да ми се извиняват.  :unsure:  

Днес
« Отговор #5 -: Май 10, 2007, 11:05:20 am »
Аз не го почувстваш така, даже имах успехи. Може би защото ставаше въпрос за работа с по - стари мъже. Честно казано, повечето хора с които се срещам относно работата са по - млади, но поради тези аспекти на Сатурн изглежда, че нещата се получиха по - този начин.
И все пак баща ми беше доста вкиснат, като го видях вчера. Честно казано не се помъчиш и да му угаждам.

*

Lillie

• 30532
Днес
« Отговор #6 -: Май 10, 2007, 11:14:25 am »
На мен мунданните аспекти рядко ми се отразяват, освен ако не 'настъпят' някоя чувствителна точка или натална конфигурация.
Интересното при тях е, ако разглеждаме влиянието им в индивидуален план, че нерядко 'отключват' синастрии, отразявайки някоя от ключовите теми в партньорската карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.