Здравей Гост

Да сънуваш светец

• 3 Отговора
  • 3822 Прегледи
Да сънуваш светец
« -: Май 17, 2007, 09:47:10 pm »
Кажете ми какво означава,когато сънуваш светец?Сънувах свети Никола,досущ като на иконата-с цветни дрехи,бяла коса и бяла брада.Говореше ми нещо много въодушевено,но аз нищо не можах да разбера,колкото и да се напрягах.По-скоро изпитвах неописуема радост от това,че е пред мен и ми говори.Чувстах се лека,като перце от щастие.Не исках да си тръгва.Разтълкувайте съня ми,моля ви...   :)  

Да сънуваш светец
« Отговор #1 -: Май 17, 2007, 09:54:56 pm »
Цитат
Кажете ми какво означава,когато сънуваш светец?Сънувах свети Никола,досущ като на иконата-с цветни дрехи,бяла коса и бяла брада.Говореше ми нещо много въодушевено,но аз нищо не можах да разбера,колкото и да се напрягах.По-скоро изпитвах неописуема радост от това,че е пред мен и ми говори.Чувстах се лека,като перце от щастие.Не исках да си тръгва.Разтълкувайте съня ми,моля ви...   :)
Означава утеха от Бога или преклонение пред определена личност с това име.
Гледането на икони се свързва с радост и благонравие.Ако се пали свещ пред иконата -вас ви очакват унижения и големи грижи.Много икони -радост и щастие в семейството.

Да сънуваш светец
« Отговор #2 -: Май 17, 2007, 09:58:38 pm »
Благодаря от цялото си сърце за бързия отговор.В интерес на истината съпругът ми се казва Николай и сигурно тук е развръзката.

Да сънуваш светец
« Отговор #3 -: Май 17, 2007, 10:02:15 pm »
Цитат
Благодаря от цялото си сърце за бързия отговор.В интерес на истината съпругът ми се казва Николай и сигурно тук е развръзката.
ако сте имали красиви мигове е много вероятно  ;)  :D