Здравей Гост

Моля за малко внимание

• 3 Отговора
  • 1641 Прегледи
Моля за малко внимание
« -: Май 21, 2007, 02:52:06 pm »
:) Икам да си продам лаптопа, не съм сигурна дали е удачно сега да го продажам може ли да помоля някои да ми напрви карта задавам този въпрос в 15:46 аз съм в град Асеновград мисля че това беше достатъчно за една такава карта.

*

Lillie

• 30532
Моля за малко внимание
« Отговор #1 -: Май 21, 2007, 04:29:47 pm »
В хорарната астрология хич ме няма, надявам се някой от по-напредналите да се включи  :)
За покупко-продажби на движимо имущество кои домове и сигнификатори се гледат? Хм, лаптопи, компютри, телефони би трябвало да попаднат в графата "средства за комуникация" - по Меркурий/Близнаци и 3-ти дом. Но пък новите и интернет технологии би трябвало да са и по Уран, макар че тук въпросът е по-скоро спорен. Мнозина астролози се ограничават с планетите от септенера в хорара.
Та така де, пробвай все пак  :D а и за да се продаде нещо, се изисква предприемчивост, инициатива. Може да се пусне обява или да потърсиш съдействие от приятел, познат. Аспектите в хорара ми се струват благоприятни, макар че не съм се задълбочавала да определям кои са сигнификаторите.
Луна в секстил със Слънце, в апликиращ тригон към Марс на Дсц, а последният й аспект ще бъде съвпад със Сатурн (владетел на ИЦ - "краят на нещата") в 11-ти дом, тригон с Юпитер в 3-ти и секстил с Меркурий в 9-ти... доколкото се сещам, 11-ти дом в традиционната астрология е един от "добрите", ако евентуално там потърсим резултата от предприетата инициатива  :)  
« Последна редакция: Май 21, 2007, 04:33:27 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Моля за малко внимание
« Отговор #2 -: Май 22, 2007, 04:29:16 pm »
Продадох го с помоща на приятел, след като прочетох това което си написала си казах че трябва да пробвам и го продадох. Мерси много че писа сега отивам да купя книгите, които ми трябваха. Лошо е да си закъсал студент :D  :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
Моля за малко внимание
« Отговор #3 -: Май 22, 2007, 04:59:19 pm »
Съжалявам, ако ти се е наложило да го продадеш, за да си набавиш необходимите книги, но това е да си студент  :unsure:  ;)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.