Здравей Гост

уран

• 224 Отговора
  • 39051 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:уран
« Отговор #40 -: Май 28, 2010, 08:33:09 am »
 При мен натално Уран и Юпитер- ретроградни са си в съвпад. Сега мунданният съвпад ще бъде в опозиция на наталния такъв.
 Поради характера на конфигурацията-опозиция е ли е възможно да става въпрос за промяна на професия/занимания (двете планети се явяват У5,У6,У7 иУ8)?

« Отговор #41 -: Май 28, 2010, 08:55:22 am »
При мен Уран и Юпитер ще са в съвпад с натална Луна в 7ми дом в Овен. И в опозицийка с АСЦ. Надявам се да не ми гръмне главата....

« Отговор #42 -: Май 28, 2010, 09:43:26 am »
  Оуууу, хич не съм се сетила да погледна какво управляват Уран и Юпитер. Съответно в натала упр. МС/барабар със Сатурн/ и ДСЦ, а сега са в точна опозицийка с нат.Плутон на ръба на Vд., който пък има съвпад със Сатурн. Честно казано подушвам промените, но не знам от къде ще ме връхлетят...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #43 -: Май 28, 2010, 10:11:38 am »
моите натални са в секстил и взаимна рецепция....а трназитните ми правят квадрат на Слънцето в 6-ти дом...
освен транзитите за събития се гледат и прогресиите и натала и дирекциите, но трябва ли за да се потвърди събитието аспект да е между едни исъщи планети....в смисъл по-скор трябва да гледаме аспектите на управителите на домовете, за които предполагаме, че ще има промяна или събитие ...... :unsure:
надявам се да не съм задала въпроса си объркващо или неразбираемо... :-[

:blink:

« Отговор #44 -: Май 28, 2010, 10:28:19 am »
   И още нат. Уран е в V дом,-Везни, което ще рече че се управлява от Венера, тази година ще ще имам съвпад на прогр.Уран и дирекц.Уран с нат.Венера....Либофффф  ;D. А и от тази астропрограма Плутон - излиза, че Уран е Владиката на хороскопа и е с най-висок фатум......Тц,тц,тц....ииии в съвпад със Селената, а аз се чудя защо така успявам да се измъкна благополучно от ситуациите.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #45 -: Май 28, 2010, 11:28:07 am »
Коя е тази астропрограма?  :(

*

Nebesna

« Отговор #46 -: Май 28, 2010, 06:36:40 pm »
Честито Уран в Овен! Лично аз почувствах облекчение.
Най-после се отървахме от ексцентричността и безспокойството на чувствата, характерна за Уран в Риби.
Сега очакваме нови действия и инициативи, характерни за Уран в Овена.

*

abroad

« Отговор #47 -: Май 28, 2010, 06:41:27 pm »
Е, честито да е.
Както се казва - за едни сватба, за други брадва

« Отговор #48 -: Май 28, 2010, 08:24:40 pm »
пък мен кви мисли ме налазиха,

съга, то транз. съвпадъкът Уран /Юпитер са ми на полусекстил от упр. на 5 дом Сатурн, пък той е Водолей в последен кралски градус, Уран от своя страна управлява Сатурна,
в съвпад с упр. на 8 дом Марс,по натал Юпитер е в тригон към Марс/Уран/Плутон, ма как
си ги подредих нещата,само да се случват им остава, кой каза ,че не било време за мечти :rolleyes:
дали не е точното време,точното място да пусна фиш, ма не следя падна ли джакпота :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Май 28, 2010, 08:43:01 pm »
Да взема да пусна тото ли?  :-\
Може пък стелиумът ми в 5 дом да вземе да проработи след ингреса на Уран в Овен...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #50 -: Май 28, 2010, 08:46:49 pm »
пък мен кви мисли ме налазиха,
дали не е точното време,точното място да пусна фиш, ма не следя падна ли джакпота :o

А на мен ми омръзна "Тройка на разсъмване" да тегли октомври и да не мога да се свържа. Да не говорим,че веднъж изтеглиха моята дата, веднъж до нея!   :41:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #51 -: Май 28, 2010, 08:47:19 pm »

бързо утре пускай фиш, джакпота на 6/49 е над 2 500 000 лв., а на 6/42 над 500 000 лв..
утре тото пунктовете работят цял ден, а в неделя до обяд, ако не се лъжа и то не всички..
с чисто сърце ти пожелавам ако не целия джакпот, то поне да си го разделим, аз съм пуснала също.. ;D ;D

и после на гости колективно у Вещи ша кацнем,  пожелавам ти целият джакпот на теб

Лили, пусни чадо , а пък Дедо Господ на кой ще пусне, казва ли ти някой ,смееш ли да питаш ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Май 28, 2010, 08:51:33 pm »
.... въпреки всичките ми подозрения, че големите джакпоти се прибират от държавата, под формата на фиктивни лица..

Не си единствената с такива подозрения. Големите джакпоти се "печелят" я от свои хора, я от поставени лица.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #53 -: Май 29, 2010, 08:36:08 am »
...незнам дали това е от Уран в Овен, но онзи ден нали отвориха Гранд Мол-а във Варна...а в мола е Карфур, та в тази връзка...вчера ходих в Кауфланд и вътре беше някаква лудница имаше страшно много промоции...банани за 77 ст., домати, краставици....и т.н. даже са пуснали някакво "кисело мляко" за 0.08ст....вечерта преди да отвори Карфур ...Кауфланд е работел  до 3 часа сутринта и е имало страшна навалица....това е било на 26 вечерта май.....
та си мисля, че тази жестока конкуренция между двата магазина за клиенти(като и на клиентите са им въздействали по същия начин....сбудили са в тях животинското, да се състезават и борят за храна) се дължи на влизането на Уран в Овен.....
най-вероятно греша де....вие какво мислите...на какво може да се дължи тази ситуация...? :-[

« Отговор #54 -: Май 29, 2010, 08:51:07 am »
Вижън,
пак ли бананите са в промоция у Кауфланд, не е добре, инфекциозна е пълна дупка,ако
ти се наложи да влезеш след преяждането им :oще спестя от банани,ще пусна фиш

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #55 -: Май 29, 2010, 08:51:28 am »
...незнам дали това е от Уран в Овен, но онзи ден нали отвориха Гранд Мол-а във Варна...а в мола е Карфур, та в тази връзка...вчера ходих в Кауфланд и вътре беше някаква лудница имаше страшно много промоции...банани за 77 ст., домати, краставици....и т.н. даже са пуснали някакво "кисело мляко" за 0.08ст....вечерта преди да отвори Карфур ...Кауфланд е работел  до 3 часа сутринта и е имало страшна навалица....това е било на 26 вечерта май.....
та си мисля, че тази жестока конкуренция между двата магазина за клиенти(като и на клиентите са им въздействали по същия начин....сбудили са в тях животинското, да се състезават и борят за храна) се дължи на влизането на Уран в Овен.....
най-вероятно греша де....вие какво мислите...на какво може да се дължи тази ситуация...? :-[

не е от уран, а от мамон..същата ситуация имаше и у наше село преди месец, като откриха карфура, сега се кротнаха и нищо не се чува нито за едните, нито за другите..хапвайте банани на корем, че след 1-2 седмици пак безвъзвртатно си стават на старите цени.. ;D

ех....точно си помислих, че ме е осенило нещо ....и аз съм разбрала нещо от астрология....пък то.....примамват хората като маймуни ...с банани  :85:..доста грубо....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #56 -: Май 29, 2010, 08:53:17 am »

примамват хората като маймуни ...с банани  :85:..доста грубо....

грубо ама върши работа явно щом са го направили  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #57 -: Май 29, 2010, 08:56:15 am »

примамват хората като маймуни ...с банани  :85:..доста грубо....

грубо ама върши работа явно щом са го направили  :57:

върши, върши...имаше и ограничение до 2 кг. банани на човек..... :85:

« Отговор #58 -: Май 29, 2010, 09:39:49 am »
Сега забелязах, че Марс ми транзитира наталния Уран в пети дом. Дали затова се развали колата, с която се връщах от чужбина? Както и да е, оправиха се нещата. Имахме късмет, бързо намерихме пътна помощ и се прибрахме по живо по здраво. Но това не е по пети дом.... :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Май 29, 2010, 10:52:19 am »
Да ви се оплача, с ингреса на Уран в Овен се върна безсънието при мен, нощем като си легна получавам силен прилив на енергия и не мога да заспя.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.