Здравей Гост

уран

• 224 Отговора
  • 39027 Прегледи
*

Nebesna

Re:уран
« Отговор #20 -: Май 10, 2010, 09:40:26 pm »
На мен ми е интересно как ли ще повлияе на Марс във Водолей  :unsure:

Верно бе то си става рецепцийка  ;D  Хич и не се бях замислял за това  :rolleyes:

Това трябва да означава,че ще се чувстваме добре Водолейските Марсове,докато Уран е в Овен,поне що се отнася до марсовите дейности с уранианска насоченост  ;)

Синухе, ами то трябва само да си пожелаем да има с кой да ги практикуваме  ;).

Той Уран ще се погрижи, нали е по изненадите.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Май 10, 2010, 09:41:54 pm »
Съмнявам се Уран в Овен да доведе до злополуки с домакинска техника при родените с Луна във Водолей, ако не го предполагат други фактори. Водолей и Овен по знак са в секстил, това не е квадрат, опозиция, съвпад. Иначе за в някой вестник може да мине за проноза, но нищо повече.

правилно се съмняваш. Поживем - увидим. На мен ще ми аспектира светилата откъм куспидата на 4-ти дом.

На сестра ми взеха да и гърмят електроуредите и ел.крушките в ръцете, ама тя има Луна в началните градуси на Везни (скрита опозиция). Уран даже още не е минал в Овен (ама орбисата е 3 градуса - класическата).

« Отговор #22 -: Май 11, 2010, 08:27:00 am »
не случайно тотото у нас и в Румъния генерира такива печалби

на 06/06  Юпитер/Уран/Луна в първият градус на Овен

на ингреса на Уран в Овен е и пълнолуние на 28 май
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #23 -: Май 11, 2010, 08:57:03 am »
това с лотариите ми го внуши една бивша съфорумка. Пусто, нямам навик да пускам тото. Играйте, особено при съвпада на Юпитер с Уран. В Овен Юпи/Уран ми прави съвпад с Лилит, за която съм чувала че имала пръст в лесното обогатяване. ;D ;D ;D

Искате ли картата на жена, печелила от тото 20 хиляди лева?  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Май 11, 2010, 09:06:46 am »
Ихааа, качвай, а сега всички с нейните положения да почват да мечтаят.... ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Май 11, 2010, 10:45:01 am »
На сестра ми взеха да и гърмят електроуредите и ел.крушките в ръцете, ама тя има Луна в началните градуси на Везни (скрита опозиция).

В нас нищо не е гърмяло в пряк смисъл, но в преносен да, преминаването му през ИЦ в моята карта беше доста неспокоен период, вкъщи едва се стоеше. Особено когато подкара квадрат към Луната на майка ми.
Но когато Уран ми транзитираше през Марса на ИЦ, два пъти си смених жилището.
Първия път направо се преместих от единия край на града в друг (в началото на 2005 година, след празниците), а когато подкарах сатурново завръщане, купихме по-просторно жилище, защото в онова нямаше достатъчно пространство за трима души и двама домашни любимци (тогава бяха само двама!  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Май 11, 2010, 10:48:46 am »
И аз не съм имала гърмежи с Уран към Меркурий и Марс наскоро, а Марая беше споделила такива неща към неин Меркурий...забелязвам обаче човек, който го тресеше Уран към Луна, че където пипнеше всичко се наелектризираше, удряше ток след него, а и него самия.  :blink:   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Май 11, 2010, 11:01:02 am »
Зависи колко е спокоен самият човек, Уран към Луна по различен начин действа при различните хора.
Когато Уран навлезе в знака на Слънцето на майка ми и започна да й квадратира Луната, направо беше издивяла. Но тя по принцип си имаше холерично-истеричен темперамент, докато аз съм по-уравновесена и овладяна. Но именно тя бе човекът, който с истериите си ме научи на самообладание, което сега приемам за голям плюс. Да видим сега по-нататък как ще ми се отрази урановата квадратура към Луната на мене...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Май 11, 2010, 11:05:30 am »
Между другото си права, защото човека е спокоен много и въобще не изпадаше в състояния, характерни за въздействието на Уранов транзит, но го имаше ето това край него наелектрезирането, проблеми с техниката, но истерии и дори сериозни вълнения - не.

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Май 27, 2010, 07:33:43 pm »
Утре вечер Уран сменя знака и за пръв в рамките на нашия човешки живот ще засегне Овена в наталната карта, каквото и да олицетворява този знак и където и да се намира той в хороскопа ни.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #30 -: Май 27, 2010, 07:36:09 pm »
Утре вечер Уран сменя знака и за пръв в рамките на нашия човешки живот ще засегне Овена в наталната карта, каквото и да олицетворява този знак и където и да се намира той в хороскопа ни.

иделаЙно!!! чакам го с нетърпение, че каквото ми е тъпо и заспало напоследък ми требе убав шут за W нулево - нали Уран ми управлява Ац-то и началните градуси на овена са в 1я ми дом, та да живна малко  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #31 -: Май 27, 2010, 09:01:33 pm »
Идеално!   :08:

Виждате ли нещо много интересно-ингреса на Уран съвпада с огнено пълнолуние (Стрелец),а Юпитер е на небето в съвпад с Уран-това е двоен акцент,че Урановият ингрес ще е свързан с една изявена експанзия на личните инициативи,самосъзнанието като цяло (Овен).Вероятно е ефекта на пълнолунието да е характерна за настоящата уранова енергия като цяла-ясна,плодотворна и осъществяваща.Дано всеки се възползва от тези влияния!

А, когато имащ взаимна рецепция  Юпитер/Уран и Юпитер упр. МС, троен акцент за кариера ли е период

На мен ингреса на Уран в Овен (и връщането пак в Риби) се върти все с тригон с наталният ми Уран-от сега го усещам добре,смятам че ще е така и за в бъдеще.Преломи обаче очаквам като стигне на 3 градус в Овен,когато ще актуализирам 8 си дом чрез освобождаване и изследване на нови хоризонти с внезапни изменения и вълнуващи изживявания  :P
пълнолунието нощес ще е точен тригон към К8 ,секстил К2 и Уран като улезе в 8 дом , като по натал
са ми съвпад на Асц Марс/Уран , а Марса упр. 8, три пъти се повтаря 8 дом,много освождение,
а това с новите хоризонти много ми допада ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Инти

• 2068
« Отговор #32 -: Май 27, 2010, 09:15:51 pm »
Гледам, че всички го чакат като топъл хляб тоя Уранчо !

Писах на Вещичка, че Уран ще ми прави квадрат към асцендента, и тя ми вика : "Чудесно, тъкмо ще се съживиш", а аз й отвърнах :
"По-скоро ще възкръсна,"

С това пълнолуние в Стрелец и един Уран в Овен ще са ми като турбо гориво ;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Май 27, 2010, 09:21:00 pm от Инти »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Май 27, 2010, 09:17:36 pm »
И аз чакам с нетърпение да ми "срита" светилата, не издържам вече, задушавам се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #34 -: Май 27, 2010, 09:20:32 pm »
Боже, и аз се чудя отде толкова енергия ми дойде пък то Пълнолудието било тази вечер в 2:00 часа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Май 27, 2010, 09:21:34 pm »
Огнено пълнолудие, стрелешко.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #36 -: Май 27, 2010, 09:24:44 pm »
Огнено пълнолудие, стрелешко.  ;D

Много ми е готино нъл съм Стрелче, денс, денс ,  даже изчистих на един дъх  ;D ;D ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #37 -: Май 27, 2010, 09:32:13 pm »
Транзитния уран образува с наталният ми юпитер квадрат.
Сега като двете планети мунданно са в съпад,това ще има ли някакво по собено значение за мен.

Дано ме разбирате :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #38 -: Май 27, 2010, 09:37:28 pm »
При застъпване на енергиите винаги е по - силен ефекта разбира се.

Ако търсиш конкретното влияние е добре да си направиш транзитна решетка.

« Отговор #39 -: Май 27, 2010, 09:57:54 pm »
Идеално!   :08:

Виждате ли нещо много интересно-ингреса на Уран съвпада с огнено пълнолуние (Стрелец),а Юпитер е на небето в съвпад с Уран-това е двоен акцент,че Урановият ингрес ще е свързан с една изявена експанзия на личните инициативи,самосъзнанието като цяло (Овен).Вероятно е ефекта на пълнолунието да е характерна за настоящата уранова енергия като цяла-ясна,плодотворна и осъществяваща.Дано всеки се възползва от тези влияния!

При мен личната инициатива доведе до един  край и дано да е ново начало мундания съвпад Юпитер-Уран е в тригон с Марс утравител на 4-ти дом.Чувствам се все едно ми падна някакво огромно тегло от плещите а и прогресивната Луна е на път да смени знака най после в Стрелец няма такова освобождаване няма такива филми няма такива чувства!Дирекционен Юпитер е в съвпад отново с Марс и също сменя знака!Юни и Юли месец ще са май Хей Живот Здравей Здравей просто се чувствам като перце готово да полети дори и при най малкия повей!Пожелавам ви на всички да се чувствате така мен доста ме разпресе последните години но е време  за промени! :49:
Докато дишаш...надявай се!