Здравей Гост

уран

• 224 Отговора
  • 38973 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:уран
« Отговор #100 -: Юни 01, 2010, 10:56:27 am »
Пардон, като намесиме мидпойнтите, прогресиите, дирекциите, хармониките, точките на късмета и на смърта и още туй онуй, и барабар с минорните аспекти - и просто нема начин некъде да не засегне нещо.

*

Nebesna

« Отговор #101 -: Юни 01, 2010, 11:02:44 am »
Какво ти е закачил Урана!?

Там е работата, че още нищо. В първите кардинални градуси са ми възлите - 3-ти градус, дето играят в Тау със Слънцето, Сатурн и Плутон. Но има още време дотогова. Сигурно нещо в прогресиите и дирекциите ме ръчка.

Ти третия градус не го ли броиш за допустима орбиса?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Юни 01, 2010, 11:05:34 am »
На мен тоя мидпойнт ми е в последния градус на Лъва и скоро Марс ще мине от там да видим тоя път какъв пожар ще запали.  ;D

На мен ми е на 8 градуса с минутки по оста Козирог/Рак. Плутон като го нагази не пожар, ами изгирване на вулкан ще има.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #103 -: Юни 01, 2010, 11:05:54 am »

Ааа, аз съм циция и се циганя за всяка секунда извън 60-те минути  ;D. Стига бе, малко милост - не може като на Марая орбисите -/+ 10 градуса във всяка посока. Че аз така ще съм си перманентно натранзитена. ;D ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #104 -: Юни 01, 2010, 11:06:11 am »
Тригона на Уран към Луната ми беше един доста мъчителен емоционално период.Имах периоди,в които изпитвах силно чувство за обреченост-като че ли умирах,без кой знае какви причини

Уран и мъчителен? Уран по- скоро не ти оставя време да се осъзнаеш от вълнуващи и неочаквани преживявания. като казвам вълнуващи, нямам предвид непременно позитивни, но по-скоро изненадващи. С Уран се движиш на повърхността, на гребена на вълната, което може да е непривично за една задълбочена скорпионска Луна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #105 -: Юни 01, 2010, 11:06:56 am »

И аз туй щях да питам, щото сега Уран ми е на 3 градуса от Луната, но пък не го усещам, де. Пак да кажа може би, защото е лек аспекта, но от друга страна МисКаприз друго сподели...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #106 -: Юни 01, 2010, 11:07:26 am »

Ааа, аз съм циция и се циганя за всяка секунда извън 60-те минути  ;D. Стига бе, малко милост - не може като на Марая орбисите -/+ 10 градуса във всяка посока. Че аз така ще съм си перманентно натранзитена. ;D ;D

Третият градус - сходящ е най-силен...не са само мои наблюдения, а и някои "светила" така съветват. проверила съм го - действа.
Още повече, че става дума за Уран, а той има "навика" да избързва.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #107 -: Юни 01, 2010, 11:08:51 am »
Луната ми е съвсем в края на Скорпион, пък да ви кажа тригона й с рибешкия Уран хич никак не ме запали, нито въодешувявал, нито с нещо по-така да съм го отразила. Аз по-пусто и по-равно време не помня да съм имала.

*

Nebesna

« Отговор #108 -: Юни 01, 2010, 11:09:37 am »
Луната ми е съвсем в края на Скорпион, пък да ви кажа тригона й с рибешкия Уран хич никак не ме запали, нито въодешувявал, нито с нещо по-така да съм го отразила. Аз по-пусто и по-равно време не помня да съм имала.

сигур` щото е тригон.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #109 -: Юни 01, 2010, 11:09:52 am »
Третият градус - сходящ е най-силен...не са само мои наблюдения, а и някои "светила" така съветват. проверила съм го - действа.
Още повече, че става дума за Уран, а той има "навика" да избързва.

Ааа  :o. Ами, значи - почна се. Хайде, да е на хаирлия.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Юни 01, 2010, 11:19:46 am »
Ох, ще си взема Гинкоприм накрая... хич не ми е добре от Ураня.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Юни 01, 2010, 11:22:56 am »
Ох, ще си взема Гинкоприм накрая... хич не ми е добре от Ураня.  :-X

Няма да ти помогне. Пий мента, глог и влериана - таблетки, не се привиква. Отначало по 2 таблетки 3 пъти дневно, а сетне 3х1.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #112 -: Юни 01, 2010, 11:24:29 am »
Гинкоприм не беше ли за памет и подмладяване...накъде още ще младееш, сега Уран ще те направи още по-дива и млада.  ;D
По-чести разходки сред природата наистина ще ти помогнат и някое друго билково чайче.   

*

missKapriz

« Отговор #113 -: Юни 01, 2010, 11:28:01 am »
Цитат
Уран по- скоро не ти оставя време да се осъзнаеш от вълнуващи и неочаквани преживявания.
Да ти кажа имаше го и това -абе аз някога ще се науча ли кое как действа в тая мойта карта бе?!Реших,че Уран ми взривява емоциите и за това така се чувствам.

*

Nebesna

« Отговор #114 -: Юни 01, 2010, 11:29:06 am »
Гинкоприм не беше ли за памет и подмладяване...накъде още ще младееш, сега Уран ще те направи още по-дива и млада.  ;D
По-чести разходки сред природата наистина ще ти помогнат и някое друго билково чайче.   

Не помагат нито разходки, нито релаксиращи упражнения, нищо не помага, освен хапчета за успокояване -има нужда от външна помощ. А ако иска да си опресни мозъка и паметта - по-добре омега 3-мастни киселини. Има един такъв продект (забравих му името), съчетан с Гингко, но аптекарката каза, че ефектът му се дължал не на гингкото, а на омега -3 киселините.

*

Nebesna

« Отговор #115 -: Юни 01, 2010, 11:31:16 am »
По принцип Гингкото е антиоксидант, но има много фалшименто сред гингко препаратите.

*

Nebesna

« Отговор #116 -: Юни 01, 2010, 11:34:26 am »
Цитат
Уран по- скоро не ти оставя време да се осъзнаеш от вълнуващи и неочаквани преживявания.
Да ти кажа имаше го и това -абе аз някога ще се науча ли кое как действа в тая мойта карта бе?!Реших,че Уран ми взривява емоциите и за това така се чувствам.

Мчи тя скорпионската луна не обича да си показва емоциите - интровертна е. Докато водолейската е екстровертна - всичко е на ачика. Някои казват била хладна, не е хладна - всичко си показваме. А може би защото моята е в съвпад със Слънцето, затова си казвам всичко - няма скрито-покрито.
Ураничната Луна е екстровертна, както и Луната, докосната от Уран. Това може да не се харесва на една луна под знака на Скорпиона. Имах приятел с Луна в Скорпион, той все много потаен беше и едни съмнения...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #117 -: Юни 01, 2010, 11:35:25 am »
Омега 3 - в рибеното масло най-добре.

За разходките не съм съгласна, защото енергията на Уран точно сред природата може да бъде разходвана.
 Иначе понякога не може без помощни средства, да, но да ти кажа чай "Лека нощ" /много приятен на вкус, отпускащ, пие се вечер след тежък и уморителен ден, само от натурални билки/ и тия споменати хапчета се наложи на два пъти за кратко да пия, също нямаше кой знае какъв ефект. Това с хапчетата е подтискане като цяло, така и не посмях много да се ползвам от техните услуги, но то е, защото по принцип не обичам да пия...та макар и билкови.
  По-силен е техния екстракт, това го знам от баща ми, на него му помага за високото кръвно, понеже и той е привърженик на природните методи. Та капките от глог, валериан и мента се разреждат с вода и се пие, действа директно.  

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #118 -: Юни 01, 2010, 11:35:32 am »

Не помагат нито разходки, нито релаксиращи упражнения, нищо не помага, освен хапчета за успокояване -има нужда от външна помощ.

Небесна много си права тук...и аз от известно време съм на такива хапчета, защото иначе не се издържа....днес сякаш има някакво просветление и спокойствие при мен.....странно дано се задържи по-дълго и без много изненади неприятни ако може.... :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #119 -: Юни 01, 2010, 11:37:45 am »
По принцип Гингкото е антиоксидант, но има много фалшименто сред гингко препаратите.

Мчи нали туй е целта, да се купуват, има какви ли не препарати като влезнеш в аптеката, направо падам.  :blink: