Здравей Гост

уран

• 224 Отговора
  • 38970 Прегледи
*

missKapriz

Re:уран
« Отговор #120 -: Юни 01, 2010, 11:40:46 am »
Хм.Небесна,у дома от двамата с мъжа ми /той с Луна във водолей/аз съм тази с емоциите-аз не показвам как точно се чувствам/заради лъвската гордост /,но емоциите си никога не крия.Не мога-избиват ми през ушите чак.А луната във Водолей мнооого рядко  се ядосва видимо-изключително овладяна Луна,понякога умишлено съм искала да го вбеся-ей не става  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #121 -: Юни 01, 2010, 11:50:25 am »
понякога умишлено съм искала да го вбеся-ей не става  ;D

Тук и Марс вече сигурно си казва думата за неговите реакции.  :blink: Явно е доста овладян.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #122 -: Юни 01, 2010, 11:52:01 am »
малииии ей ся го изхващах - на 1,44* в овен ми е мидпойнта Марс/Венера  ;D ;D ;D  тцъ тцъ тцъ...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #123 -: Юни 01, 2010, 11:54:01 am »
понякога умишлено съм искала да го вбеся-ей не става  ;D

Тук и Марс вече сигурно си казва думата за неговите реакции.  :blink: Явно е доста овладян.
В Дева е :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Юни 01, 2010, 11:54:44 am »
Мечтай си.  :P
На мен в последния градус на Риби ми е същия мидпойнт и като мина Уран през него така нищо не се и случи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #125 -: Юни 01, 2010, 11:55:58 am »
Е, ако е в Риби - сигурно е било секс на сън.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #126 -: Юни 01, 2010, 11:58:03 am »
Мечтай си.  :P
На мен в последния градус на Риби ми е същия мидпойнт и като мина Уран през него така нищо не се и случи.

амаааааааааааа аз си мисля друго бе жена  ;D ;D ;D

прогресивна Луна съвпад с Локуса
транзитен Уран съвпад с мидпойнт Марс/Венера

Луна управлява 5 дом
Марс управлява 2 дом
Венера управлява 8 дом

... дъл да не пусна едно тото а  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #127 -: Юни 01, 2010, 12:06:40 pm »
Хм.Небесна,у дома от двамата с мъжа ми /той с Луна във водолей/аз съм тази с емоциите-аз не показвам как точно се чувствам/заради лъвската гордост /,но емоциите си никога не крия.Не мога-избиват ми през ушите чак.А луната във Водолей мнооого рядко  се ядосва видимо-изключително овладяна Луна,понякога умишлено съм искала да го вбеся-ей не става  ;D

То се вижда, че ви напира през ушите, ама не си признавате. :tongue2:
И кога го показвате? Чак когато положенито стане взривоопасно...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #128 -: Юни 01, 2010, 03:12:28 pm »

Вярно си е. Мълчим, дуем се и се цупим. И най-вече очакваме (съвсем оправдано, разбира се) любимите ни да хващат от въздуха какво точно ни има и кое ни наранява, а не да подскачат около нас и да ни разпитват. А става взривоопасно, когато любимите ни, след като изкопчат най-накрая какво ни боли и ни сърби, възкликнат с облекчение "Ааа, това ли било? Пък аз си помислих, че нещо сериозно се е случило."  Направо го удавям тогава. Ще видиш ти какво значи ССССеРРРиозззно!  :41:

И това при положение, че моята душица е с Луна в Телец. В смисъл, напиня се да е доволно сензитивен. Представям си какво би било с някоя въздухлива Луна отсреща. ;D ;D ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #129 -: Юни 01, 2010, 03:16:49 pm »
аз пък с момче луна скорпи се чувствах много добре -все дно сме едно  :rolleyes:
 докато съм обградена от въздушни такива-  забавляваме се, но за усет и дума не може да става
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #130 -: Юни 01, 2010, 03:18:44 pm »
аз пък с момче луна скорпи се чувствах много добре -все дно сме едно  :rolleyes:

Е, именно де! Щото сме едно, се очаква, че ни усещате какво ни е. Вас като ви боли, нас как ни боли?!  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #131 -: Юни 01, 2010, 03:21:00 pm »
викаш да му пиша ;D

по темата за уран - вече се усеща здраво влакчето

*

Diyana

• 2705
« Отговор #132 -: Юни 01, 2010, 03:24:15 pm »
викаш да му пиша ;D
Не му "пиши". Това да не ти е някое меркуриево или нептуново отсреща.  :33:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #133 -: Юни 01, 2010, 03:26:14 pm »
дай съвет? как се подхожда към скорпионски луни :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #134 -: Юни 01, 2010, 03:38:04 pm »
дай съвет? как се подхожда към скорпионски луни :rolleyes:

Цитат
Луната в Скорпион, когато страда, има нужда от изключителна вътрешна чистота и отсъствие на егоизъм. За да й помогнеш трябва да се доближиш съвсем тихо и с чистота в помислите и душата. И да бъдеш истински във всяка прошепната дума, дихание и трепет. В най-чистото място на сърцето ще се срещнеш с Луната в Скорпион и тя ще те приеме.

Иначе по-добре не се опитвай да й помогнеш. Празни утехи, фалшиви чувства и излишни приказки само я натоварват. Ще се наложи да те понесе...и докога така. Основните потребности на душата не могат да бъдат пренебрегвани прекалено дълго, защото човек започва да губи усещането за смисъл на живота. Сърцето отразява този факт като една тиха мъка, която постепенно се просмуква навсякъде в твоето същество. Човек започва да линее дори външно и да губи способността да се радва на живота.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Юни 01, 2010, 05:09:06 pm »
С лека ръка обвиних ингреса на Уран в Овен за състоянието си, а сега погледнах и се оказа, че Марс прави сходящ квадрат с наталния ми Юпитер. Марс е в Лъв, който знак се свързва със сърцето, а Юпитер нали се свързваше с кръвообращението и кръвното налягане. От вчера имам чувството, че вдигам високо кръвно без реално да имам такова, освен забързания сърдечен ритъм. Затова се пошегувах и за Гинкоприм, той е за жени в менопауза.  ;D Сега ще изям втори сладолед и ще ми мине.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #136 -: Юни 01, 2010, 07:43:30 pm »

Вярно си е. Мълчим, дуем се и се цупим. И най-вече очакваме (съвсем оправдано, разбира се) любимите ни да хващат от въздуха какво точно ни има и кое ни наранява, а не да подскачат около нас и да ни разпитват. А става взривоопасно, когато любимите ни, след като изкопчат най-накрая какво ни боли и ни сърби, възкликнат с облекчение "Ааа, това ли било? Пък аз си помислих, че нещо сериозно се е случило."  Направо го удавям тогава. Ще видиш ти какво значи ССССеРРРиозззно!  :41:

И това при положение, че моята душица е с Луна в Телец. В смисъл, напиня се да е доволно сензитивен. Представям си какво би било с някоя въздухлива Луна отсреща. ;D ;D ;D

Не искаш да си представиш :-X
Всичко си го описала ама мнмооого точно!А поста ти в отговор на Кая за подхода към Сорпионките е направо в десятката!Браво,Дияна,ще си го сложа на табелка на врата,да знаят всички кво да правят с удавената ми Луна ;D

п.п."Инструктажа" лично творчество ли е или е копнато от някъде.Ще ми е интересно и за другите Луни какво се препоръчва

*

Nebesna

« Отговор #137 -: Юни 01, 2010, 07:53:23 pm »

И вашите Луни ли са в квадратиращи знаци? А казват, че било почти невъзможно съжителството. Напоследък се уверявам, че това е често срещан аспект при семейни двойки.

*

Nebesna

« Отговор #138 -: Юни 01, 2010, 08:07:59 pm »
Забелязвам, че с навлизавнето на Уран в Овен ми се върна "пружинирането" с крак под масата. Сякаш ей сега ще скоча и ще хукна. Така бях като ученичка, когато ми беше засегната кардиналната квадратура. Все още е рано, понеже планетите в Рак и Везни са ми в последната декада, обаче аз забелязвам, че не мога да стоя мирно на едно място. Какво ли ще е като стане тао?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #139 -: Юни 02, 2010, 08:20:08 am »
"Инструктажа" лично творчество ли е или е копнато от някъде.Ще ми е интересно и за другите Луни какво се препоръчва

Лекция на Калоян Петров. Разглежда зодиакалния знак през призмата на планетите, които имат специални достойнства в него. В случая, например, Слънце в Скорпион би изразило по-пестеливо характеристиките на Скорпиона, доколкото няма специални достойнства в него, но виж Луна и Венера тук, или Плутон, Уран, дори Нептун в Скорпион някакси се "отдават" на знака напълно. Ще ти я потърся в нета, интересна е.

http://www.svetlinavastrology.com/forum/index.php?t=31&postorder=asc&start=0