Оооо, Синухе, не се съмнявай...Ей сега проследих Уран по моята карта - по някакъв начин винаги е бележил значителни събития в моя живот. Ама те при мен всички тежки планети си действат, само дето аз избирателно ги гледам...Значи на върха на VІІІ дом - тръгнах да пътувам 1991г. - като въртоглава, казах ли че Уран ми е най-кармичната планета и по тази руска програма Плутон се явява и господар на хороскопа - с най-силна афетика е....Та пътуванията ги кръщавам като кармични - защото много неща се случиха, за отрицателно кратък период, много километри пропътувах и не север и на юг, докато Съдбата не ми сервира, кармата ми

- забременях в чужбина и бащаткото зачезна безследно и до ден днешен...Всичко това в VІІІ дом, управляван от Сатурн. Прибрах се и родих в България. И точно преди да напусне VІІІ дом, края му е в началните градуси на Водолей - влезнахме със сина ми в болница /бебе на 3 месеца/ и останахме там 3 месеца....Е, състарих се....Ама какви уроци е трябвало да науча. И после седях на гъза си 7 години.
В точен :soe: :vlu: в ІХ и :soe: с МС - отново тръгнах да пътувам първо на юг и пак почва ретро фазата, значи пак ми настъпва в ІХ дом, в момента в който застава на СЛВ, заминавам на запад в Германия, все още ретро и в ІХ, след няколко дена тръгва директен и в точния съвпад с МС - започвам работа и то на супер място :blink:.....
нат.Уран е в V дом /везни/ - упр.Венера, която в натала ми абс.точен мидпойнт на възлите - връх на ТАО...
ІХ дом - където ми е Луната на 21.11 :aq:, :vlu:-24.23 :aq: - управляван знаете от Уран и Сатурн;
МС - ми е на 25.20 :aq:
Нещата при мен са комплексни - толкова много неща ми са се случили, на някои хора ще им трябват няколко живота....А аз трябваше за кратко време да асимилирам всичко, е не съм успяла....просто се оставих накъдето ме отведе Живота...
Статистиката към онзи момент - бях в периода САТИ на Сатурн. Кармични връзки, завързани при съвпади на Сатурн с Луна и СЛВ, Плутон газеше през стелиума ми в Скорпион - като унищожаваше бедната ми фантазьорска душа, за да се трансформира - един вид изчистваше шлаката. Сатурн събираше останките, а Уран - ми даваше пътеките, по които вървях слепешката....А Нептун е спял някъде, или просто Уран го е водел за ръката през цялото това време, и особено в VІІІ дом.