Здравей Гост

уран

• 224 Отговора
  • 38982 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:уран
« Отговор #200 -: Декември 09, 2010, 03:59:58 am »
Слънцето ми има един лош аспект,опозиция с плутон :lol:И квадрат с юпитер.Останалите аспекти на слънцето са добри.
За бушона буквално ли говориш или символично?

Estestweno simwolizno, no kato Jupiter sasto e tam, ne e opasno waobste. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #201 -: Декември 09, 2010, 04:03:11 am »
моето е с тригон с Уран и МЦ и квадрат с Нептун. Останалите са ми куинконси, но аз ги намирам за добър аспект, нищо, че са напрегнат. На принципа съм "който учи, оцелява", затова не ме стряскат  :blink: докато не ме треснат някой път, ако пропусна да култивирам търпението си  ;D

Pri teb sa sasto polozitelni isnenadite, po wsaka werojatnost e swarsano s rabotno masto.  :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #202 -: Декември 09, 2010, 04:29:09 am »
да, имам предпоставки и аспекти напоследък, а и го чакам от около година(да си имам търпението!)
благодаря ти за отговорите!  :88:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Feia

« Отговор #203 -: Декември 10, 2010, 03:26:20 am »
Нали светкавиците и гръмотевиците са по Уран?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #204 -: Декември 10, 2010, 03:28:12 am »
Да. :blink: Да не те тресна някоя. :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #205 -: Декември 10, 2010, 03:15:16 pm »
Този уран ще ми се върти цала година около 5 дом - ту в четвърти ту в пети и все около върха ... айде едната промяна я знам вече - ще се случи април или май 2011 (хубава е) ама ме притесняват негативите ... впечатления?
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #206 -: Декември 10, 2010, 05:02:50 pm »
Нали светкавиците и гръмотевиците са по Уран?

Валяло ли е при теб?  :blink:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #207 -: Декември 10, 2010, 05:24:59 pm »
Този уран ще ми се върти цала година около 5 дом - ту в четвърти ту в пети и все около върха ... айде едната промяна я знам вече - ще се случи април или май 2011 (хубава е) ама ме притесняват негативите ... впечатления?

Няма позитиви или негативи...Уран е промяната и тя се случва.., анализа каква е била същата ,можем да разберем едва след като транзита през определена планета или точка е отминал... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #208 -: Декември 10, 2010, 07:20:58 pm »
Имам точен съвпад на дирекционен Плутон с натален ретро Уран, някой има ли наблюдения върху този аспект? Тълкувам го с позиция на транзитен Уран и дирекционен МЦ, но все пак, сам по себе си, имате ли наблюдения как влияе? Уран е У4 в 2.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
Re: уран
« Отговор #209 -: Декември 13, 2013, 10:13:13 am »
ОДАВНА НЕ СМ ПИСАЛИ ЗА Уран.
Имам два въпроса:

1. Кой е преживял транзита на Уран през натална Луна и как?

2. Кой има натален аспект тригон между Уран и Слънце и как се проявява?

:blink: Хайде, юруш на Ураня  :P

А Шопенхауер

« Отговор #210 -: Декември 13, 2013, 10:22:02 am »
Yaya гледам,че в края на 2006 уран(ретро) е минал през луната ми-ами тогава се влюбих  и то много сериозно,беше една от големите ми любови,да не кажа най-голямата  :blink: Луната ми е в 4 дом.Като цяло преживях вътрешни трансформации.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #211 -: Декември 13, 2013, 10:28:18 am »
Уран кой дом управлява
В кой дом е съвпада
Има ли други аспекти към У5 или 5д?
 :blink:

10х, че отговори

А Шопенхауер

« Отговор #212 -: Декември 13, 2013, 10:40:06 am »
Уран ми е в 3 дом,но у4,а иначе съвпада е бил в 4.Няма аспекти към У5

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #213 -: Декември 13, 2013, 11:24:06 am »
ЯЯ,когато Уран бе в 3 декада Риби налегна Луната ми.При мен бе тежък емоц. период,но мисля поради факта,че Сатурн в Дева беше с/у тях.Дълго време страдах от неспособност да заспя и съответно през деня бях като парцал.Изпитвах крайна неудовлетвореност  от живота и от партньора си.Задушавах се и исках да прекъсна дългогод. партньорство.За малко успях,но после пак..Емоционален асансьор-ту ме запращаше шеметно надолу,ту ме изстрелваше нагоре.Бях станала ревлива като плачеща булонка с катаракт.Уран натално ми е в 11д  в мидпойнт марс/Венера като прави съвпади с двамата поотделно.

*

Нова

• 3491
« Отговор #214 -: Декември 13, 2013, 11:28:02 am »
Нали си ми любима, как да не ти дам матриял.

Аз съм с натален такъв тригон и сега като се повтори и от транзитния, се запознах с теб. Колко буквално нали? ))))

За луната ме питай пак към 2016.

« Отговор #215 -: Декември 13, 2013, 11:28:30 am »
1. Кой е преживял транзита на Уран през натална Луна и как?

При мен бе тежък емоц. период .Дълго време страдах от неспособност да заспя и съответно през деня бях като парцал.Изпитвах крайна неудовлетвореност  от живота и от партньора си.Задушавах се и исках да прекъсна дългогод. партньорство.За малко успях,но после пак..Емоционален асансьор-ту ме запращаше шеметно надолу,ту ме изстрелваше нагоре.Бях станала ревлива като плачеща булонка с катаракт.

При мен аспекта тр.Уран куинконс Луна вече е разходящ,но това което описва remedeos ми е доста познато...много неприятен период си беше.Колко скандали имахме с любимия,и то заради духовете ми в главата. ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #216 -: Декември 13, 2013, 11:31:03 am »
Ремедеос, опозицията на Сатурн и Луна е твърде тежък аспект, аз бях параноясала и не знаех къде се намирам. Тогава Сатурн ми беше и върху Плутон и върху АЦ.

Нерил, мило, Уран ми е У4  :rolleyes: трябва да се задомим с теб  ;D ;D ;D

Горещо ме интересува Уран върху светило....  :-\

А Шопенхауер

« Отговор #217 -: Декември 13, 2013, 11:36:52 am »
Е колко му е да се задомим..:) На мен У4 ми е Венера и Плутон....:)
Че то ако зависи от мен не знам кога ще се навия за сватба...Сложна работа е това...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #218 -: Декември 13, 2013, 12:01:02 pm »
Ремедеос, опозицията на Сатурн и Луна е твърде тежък аспект, аз бях параноясала и не знаех къде се намирам. Тогава Сатурн ми беше и върху Плутон и върху АЦ.

Нерил, мило, Уран ми е У4  :rolleyes: трябва да се задомим с теб  ;D ;D ;D

Горещо ме интересува Уран върху светило....  :-\
Аз съм го преживявала в детството си (съвпад на Уран със Слънцето ми и опозиция с Луната ми),но едва ли ми се е отразило някак.Все пак съм Слънчев Водолей.Мисля,че това е нещо хубаво.Може би ще бъдеш по-оригинална и малко по-странна.Не виждам нищо лошо в това  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #219 -: Декември 13, 2013, 12:15:29 pm »
Такава бях, енергична  ;) нотова беше съвпадът със Слънцето. Интересно с Луната как ще е, кое ще се енергизира там. А и след Уран човек не е същия, не само след Плутон  :rolleyes:

А Шопенхауер