Здравей Гост

Имахме късмет или?!

• 2 Отговора
  • 1636 Прегледи
*

ali

• 46
    • http://
Имахме късмет или?!
« -: Май 27, 2007, 12:00:36 am »
Преди 30 минути щяхме да катастрофираме, разминахме на косъм,малката беше с нас,имаше разправии, като по чудо се отървахме.
Гледам си хороскопа и виждам транзитен марс в съвпад с ДС,прави квадратура с МС и разходяща квадратура с Меркурий.
Тр.Слънце в точен съвпад с върха на 9 дом.
Чудя се показано ли е това преживяване в картата,и кое ни спаси?

*

Jeni

Имахме късмет или?!
« Отговор #1 -: Май 27, 2007, 01:22:05 am »
Цитат
Преди 30 минути щяхме да катастрофираме, разминахме на косъм,малката беше с нас,имаше разправии, като по чудо се отървахме.
Гледам си хороскопа и виждам транзитен марс в съвпад с ДС,прави квадратура с МС и разходяща квадратура с Меркурий.
Тр.Слънце в точен съвпад с върха на 9 дом.
Чудя се показано ли е това преживяване в картата,и кое ни спаси?
Радвам се за вас!  :)
Ами, не ви е било писано сигурно, но може би е било знак за вас самите някакъв, да повишите бдителноста например.
Астрологично другите ще кажат, защото може би тр. да има доста предпоставки ,категорично показващи катастрофа, но на мен ми е трудно да ги видя, в някои други карти на хора преживели по-сериозни катастрофи, които съм поглеждала   .  

*

Lillie

• 30532
Имахме късмет или?!
« Отговор #2 -: Май 27, 2007, 12:12:23 pm »
Цитат

Много се радвам, че ви се е разминало.
Абе напоследък много се чудя какво се случва наоколо и като погледна темите по форумите направо настръхвам.... природата сега е в разцвета си, а всички наоколо изпадат в депресивни настроения. Забелязах и тук във форума такава тенденция, а всичко започна с една невинна темичка от поредицата за Плутон  :huh:
За инцидента... ами не знам какво го е предизвикало, на всеки може да се случи. Може и транзитният Марс в квадрат към Меркурий да е бил причината за това ескалирало напрежение, но вероятно е имало и струпване на други фактори. При мен такива аспекти в повечето случаи завършват или с кавга или, при повечко контрол, с нервно напрежение и емоционален дискомфорт. И нерядко, независимо от положените усилия максимално да се контролираш, все ще се появи някой, който сякаш нарочно иска да те провокира и си търси белята  :D
А, между другото забелязах, че транзитните аспекти на бързите планети - Меркурий, Венера, Марс - често действат при сепарация. Когато аспектът е най-точен, има нагнетяване и ескалация на напрежението, при разпадане на аспекта парата се изпуска, понякога и на ниво събитийност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.