Здравей Гост

15 години по- малък от мен?!

• 58 Отговора
  • 11314 Прегледи
*

Lillie

• 30532
« Отговор #20 -: Юни 04, 2007, 12:28:50 pm »
Цитат
способността успешно да си комуникираш с хора от други възрастови групи е като чувството за хумор – жълта магия, т.е. сила на Слънцето:)
АН, и аз това съм забелязала. Силните Слънца привличат и комуникират с хора от най-различни възрастови групи, където усещането за разлика в годините нерядко се губи... особено в интернет контактите  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Юни 04, 2007, 12:33:22 pm »
:D Незнам какво може да ми предложи по-младия партньор.Ако се случи ще му мисля, защото иначе ще стане историята с нероден Петко.

Примера, който дадох ставаше въпрос за човек на моята възраст, който много ме харесва, но искаше за всичко аз да поемам инициативата. Един много горд Лъв. Но аз искам нещо различно, не мога постоянно да му казвам какво да прави и така той се оплаква на общите ни приятели и те ме питат "Защо". Беше станал цял латино сериал, но е вече в миналото.
 :rolleyes:  B)  :P  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Юни 04, 2007, 12:33:56 pm »
Цитат
Хората с ниско самочувствие са с деструктивно чувство за хумор или в най-добрия случай се присмиват на неудачите на другите или им посочват колко те са щастливи, докато другите са нещастни...
Пази ни Боже от такива "приятелки" и "приятели". Ще ми се сега да не бях го чела, защото изведнъж се замислих кои и колко са истинските ми приятелки в реалния живот  :unsure:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #23 -: Юни 04, 2007, 12:35:53 pm »
в синастриите такива отношения ги виждаме като аспекти между Слънцето на единия партньор и Меркурий или Сатурн на другия - поне е ясно, че задължително имат нещо да учат един от друг и ако не го научат с тоя партньор, ще се яви друг с подобна разлика :)  

*

AH

• 2201
« Отговор #24 -: Юни 04, 2007, 12:37:02 pm »
Цитат
Пази ни Боже от такива "приятелки" и "приятели". Ще ми се сега да не бях го чела, защото изведнъж се замислих кои и колко са истинските ми приятелки в реалния живот  :unsure:
 :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Юни 04, 2007, 12:38:30 pm »
Цитат
Незнам какво може да ми *предложи* по-младия партньор...
Сани, не мислиш ли, че разковничето е в израза "да ми предложи"?
Няма как да не обърнем внимание, че това е една от най-често срещаните /фиксирани/ нагласи в отношенията ни с другите - какво могат/имат да ни "предложат".
 :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

лилид

« Отговор #26 -: Юни 04, 2007, 12:39:10 pm »
Здравейте всички  :D

щъ не щъ ще си призная, тук нали сме си близки, пък и за урок да е, само че - то всеки урок  като ти дойде на главата трябва сам да си го минеш...

Ами аз момичета и момчета за първи път тук дойдох в опит да разбера какво ми се случва, защото шашардисала се бях преди 4  години от едно сърдечно вълнение с младеж, който уж беше 19 г. по-млад от мене, пък после се оказа че били цели 23...
 :lol:

Та така, споко ;) , случва се ... вълнението си е вълнение, но прекалената разлика си е прекалена ... :)

А сега пък 11 години по-млад от мене ме вълнува  :lol:

Хайде със здраве и любовта да е с вас :rolleyes:  

*

Jeni

« Отговор #27 -: Юни 04, 2007, 12:41:57 pm »
Цитат

Та така, споко ;) , случва се ... вълнението си е вълнение, но прекалената разлика си е прекалена ... :)

А сега пък 11 години по-млад от мене ме вълнува  :lol:

Хайде със здраве и любовта да е с вас :rolleyes:
 :D Ами..честито!!! :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Юни 04, 2007, 12:43:45 pm »
В интерес на истината, и мен прекалените възрастови разлики ме притесняват. Но има и такива синастрии, а щом ги има значи изборът на тези две души е бил да научат нещо заедно  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #29 -: Юни 04, 2007, 12:45:42 pm »
Цитат
Цитат
Незнам какво може да ми *предложи* по-младия партньор...
Сани, не мислиш ли, че разковничето е в израза "да ми предложи"?
Няма как да не обърнем внимание, че това е една от най-често срещаните /фиксирани/ нагласи в отношенията ни с другите - какво могат/имат да ни "предложат".
 :)
 :rolleyes: Много добре го осъзнавам, но нищо немога да направя.

Знам какво искам и желая да го получа.Знам и какво мога и искам да дам. Не мисля че е лошо . По-зле щеше да е ако незнаех какво искам. Но живота показва че претенциите ми са твърде високи.

*

Jeni

« Отговор #30 -: Юни 04, 2007, 12:48:00 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:20:26 pm от Jeni »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юни 04, 2007, 12:52:06 pm »
Никой не казва, че да искаш и да знаеш какво искаш е "лошо"  :)
Идеята ми бе да фокусирам вниманието не толкова в личен, индивидуален, а в абстрактен план върху неща на пръв поглед "общоприети", за които рядко се замисляме....

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

« Отговор #32 -: Юни 04, 2007, 12:52:43 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:20:36 pm от Jeni »

« Отговор #33 -: Юни 04, 2007, 12:55:19 pm »
Цитат
Никой не казва, че да искаш и да знаеш какво искаш е "лошо"  :)
Идеята ми бе да фокусирам вниманието не толкова в личен, индивидуален, а в абстрактен план върху неща на пръв поглед "общоприети", за които рядко се замисляме....
:D Използвам Ситуационния подход, всеки случай се разглежда отделно.
 :D  :D  :D
« Последна редакция: Юни 04, 2007, 12:55:57 pm от SANIELI »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Юни 04, 2007, 01:31:18 pm »
Цитат
Аз поне не бих се примирила с нещо,което не ми харесва, само да не съм сама, не съм от тези.
И мен това при жените ме дразни в съчетание с гореспоменатата нагласа "какво ще ми даде". В смисъл такъв, че има определен тип жени, които в избора си на партньори са на принципа "този нищо не може да ми даде, но защо пък да не бъда с него, колкото да не съм сама". Направо ме тресе от тази нагласа при някои мои приятелки. Или, да го перефразираме - "той нищо не може да ми даде, но пък ще го използвам, доколкото мога" и "онзи е човекът за мен, защото има какво да ми дава, ще прави за мен това и онова"...
От астрологична гледна точка в такива случаи има силно разграничаване между емоционалната същност и рационалния ум, чувствата добиват прагматичен оттенък  :blink:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

« Отговор #35 -: Юни 04, 2007, 03:21:07 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:21:23 pm от Jeni »

« Отговор #36 -: Юни 05, 2007, 06:49:54 pm »
:D  :D  :D  лелеееее, доста сте пописали, докато събера смелост да погледна какво става след темата ми за малките момченца  /честно, бях на 2 водки, но това е друга тема/ :D  Че какво им е лошото на малките??? Много са сладки  и адски чаровни, особено когато сериозно си паднат по какички!!!! Вярно е, че и за мен това е рекорд 15 години, но какво да се прави?!? Честно, не знам защо, но по- големите от мен са ми доста скучни  :unsure:
Ако трябва да ходя на психоаналитик, то моля- дайте ми координати на най- добрия такъв!!!
Сърдечни поздрави на всички от този готен форум!!!!!!!!!
 :D  :D  :D

*

лилид

« Отговор #37 -: Юни 06, 2007, 09:56:14 am »
marita, няма лошо  ;) , просто направи го и ще видиш, а и няма защо да избираш между двамата, ако си в състояние да дружиш и с двамата... всяка развълнувала ни среща - независимо от възрастта  - богатство е... какво точно богатство - все някога ще разберем  :lol:

Любовта да е с теб  :rolleyes:  

« Отговор #38 -: Юни 07, 2007, 06:22:18 pm »
За сега, все още "удържам" фронта и на двете места, но междувременно, се появи още едно сладурче! /то, когато няма,няма,  но когато тръгнат едно след друго, направо да се чуди човек от къде се "изсипват" и какво да прави!!!!/ :D  :D  :D
Предполагам, че повечето от вас са разбрали, че не става въпрос за женитба, а плах опит да се "поспра" на едно място  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: /временно, разбира се/
От доста време съм решила да стана майка, но , без мъж и брак, та така де, в този смисъл съм решила да избера най- подходящият за целта!!! Не се шегувам, а пред вас споделям моите идеи и знам, че ще се опитате да ме разберете!!!
За това си позволих да създам новата тема!!! И още веднъж благодаря, на всички, които са писали по нея  :D  :D  :D
Определено, не смятам да изържан някой от тях, но категорично няма да позволя и обратното!!!!
Това със сигурност могат да го разберат "рогатите" като мен!!! :rolleyes:
А другата причина е, че никога не съм имала гадже водолей!!!! От тази зодия са ми скачали разни дебели и плешиви чичковци с пари, които на момента бяха разкарани!!!!
Абе, страхотни сте пу- пу- пу, да не ви е уроки!!!!
Може да не пиша много във форума, но често, често проверявам какво става  :rolleyes:
Сърдечни поздрави от Пловдив!
п.п. Доки, срамота е, че сме от един град, а не сме се срещали!!!! Търпиш критика!!!!!

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #39 -: Юни 07, 2007, 06:50:55 pm »
Марита, миличка не се решавай на такова приключение като самотно майче.
От опит мога да ти кажа ,че е страшно трудно с малко дете ,а и за детето не е добре.
Хвани си този ,който най-много ти хареса от тримата  :) .