За сега, все още "удържам" фронта и на двете места, но междувременно, се появи още едно сладурче! /то, когато няма,няма, но когато тръгнат едно след друго, направо да се чуди човек от къде се "изсипват" и какво да прави!!!!/
Предполагам, че повечето от вас са разбрали, че не става въпрос за женитба, а плах опит да се "поспра" на едно място :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: /временно, разбира се/
От доста време съм решила да стана майка, но , без мъж и брак, та така де, в този смисъл съм решила да избера най- подходящият за целта!!! Не се шегувам, а пред вас споделям моите идеи и знам, че ще се опитате да ме разберете!!!
За това си позволих да създам новата тема!!! И още веднъж благодаря, на всички, които са писали по нея
Определено, не смятам да изържан някой от тях, но категорично няма да позволя и обратното!!!!
Това със сигурност могат да го разберат "рогатите" като мен!!! :rolleyes:
А другата причина е, че никога не съм имала гадже водолей!!!! От тази зодия са ми скачали разни дебели и плешиви чичковци с пари, които на момента бяха разкарани!!!!
Абе, страхотни сте пу- пу- пу, да не ви е уроки!!!!
Може да не пиша много във форума, но често, често проверявам какво става :rolleyes:
Сърдечни поздрави от Пловдив!
п.п. Доки, срамота е, че сме от един град, а не сме се срещали!!!! Търпиш критика!!!!!