Здравей Гост

Числото 9

• 11 Отговора
  • 6300 Прегледи
Числото 9
« -: Юни 04, 2007, 02:47:53 pm »
Сънувах затворени врати, 9 на брой, преброих ги насън, също прозорци, не знам техния брой. Всички бяха затворени.
Освен това видях мен и сестра ми бременни?!?
Какво може да означава съня?

Числото 9
« Отговор #1 -: Юни 04, 2007, 06:01:06 pm »
Цитат
Сънувах затворени врати, 9 на брой, преброих ги насън, също прозорци, не знам техния брой. Всички бяха затворени.
Освен това видях мен и сестра ми бременни?!?
Какво може да означава съня?
Бременност - Очакват ви неприятности.
-ако видите близка ваша позната бременна - предстоят ви големи промени в семеен план.
-за омъжена жена ако се види в съня си бременна -семейни разправии със съпруга.
-за момиче -нищо не означава,освен малки неприятности.
-за бременна жена -съня означава ,че ще роди здраво дете и бързо ще се възстанови.

Врата-ще получите възможност за реализация,можете и да получите известия (добри или лоши)
-затворени врати -препятствия на пътя.
-отворена -изход от затруднена ситуация
-разбита врата -опасност ,предателство
-сърцаща врата -ще ви дойдат гости,които не са ви приятни
-врата в пламъци-ще ви дойдат на гости приятели
-ако не откривате врата -спънки в личните дела

Числото 9 -възможност за голяма печалба

Прозорци-символизират търсене на възможности за реализация.

Числото 9
« Отговор #2 -: Юни 05, 2007, 08:15:09 am »
Благодаря за пълната информация :P  

*

nkara

• *
  • 172
Числото 9
« Отговор #3 -: Юни 05, 2007, 10:43:32 am »
:D  Затворен прозорец- ще постигнете целите си по нечестен начин.

ЗЪБОЛЕКАР ,я вземи да си пуснеш и цялото инфо за прозорците  :)  :ph34r:  

Числото 9
« Отговор #4 -: Юни 05, 2007, 09:31:54 pm »
Цитат
:D  Затворен прозорец- ще постигнете целите си по нечестен начин.

ЗЪБОЛЕКАР ,я вземи да си пуснеш и цялото инфо за прозорците  :)  :ph34r:
 :P  :P  :P  :P  :P
-ако надничате през прозорец -желание да опознаеш себе си или някой друг
-малко прозорче-сложна ситуация,в която не сте в състояние да намерите изход
-миене на прозорци -възможност да започнете да се занимавате професионално с гадаене
-ако седите на перваза-ще постъпите глупаво и безрасъдно
-ако сте се провесили наполовина през прозореца-ще получите дългоочаквани новини
-ако се измъквате през прозореца -ще ви нарочат в противозаконни действия
-ако се катерите към прозорец високо на стена-опасност от кражба
-тъмни стъкла -ще попаднете в опасна ситуация ,без възможност да получите помощ
-светлина през прозорците-нови надежди
-ако затваряте прозорци-ще ви заподозрат в изневяра
-счупени стъкла на прозореца -заплаха в много скоро време

Числото 9
« Отговор #5 -: Юни 16, 2007, 07:46:11 pm »
Числото девет /9/ е числото на възвишеното, на всички възвишени духове, които са страдали и дохождали тук, на земята, да работят.

Да бъде светлина във вашите умове, мирът Божий да царува във вашите сърца и Духът на Бога да се всели във вашите души – това е целта на деветото число.

Деветото число изразява трите принципа – единосъщна и неразделна или първо – Светлината, второ – Мирът и трето – Духът на Хио – Ели – Мели – Месаил. Със Светлината ще познаете не проявения Бог. С Мирът ще влезете в закона на животворящата сила и с Духът Божий ще проникнете в невидимото.

9 - това са портите, през които ще минете. Портите са деветият ангелски чин, за да бъдете посрещнати от Елохимите, Серафимите и Херувимите, за да ви обгърнат в необятната светлина на Бога.

Светлината, която е началото на числото девет, трябва напълно да завладее вашите умове.

Аз правя един триъгълник върху сърцата ви и ви написвам деветото число в средата на линията на деветото число /9/, поставям животворящия Дух на моя Отец.

9 показва различните възможности у човека за доброто и злото.

9 – човешката глава, проявеният човек, резултат на творческия принцип, чрез който се проявява божествената сила в света.

9 – крайният резултат на всеки живот….

9 изисква съвършенство.

9 - показва външните резултати до които можеш да стигнеш.

9 - човекът, който мисли.

Числото 9 е един завършен резултат, един божествен цикъл. От него човек може да се ползува. Онези, които са се занимавали с тайните науки, които са казвали 153 риби, подразбирали са една от великите тайни.

Числото 9 е в триизмерния свят.

Числото 9 по съчетание на вътрешните сили е по-силно от външната среда.

9 съдържа всички добродетели. Човешката глава представлява числото девет. То е резултат на божествения принцип в света.

9 е крайният резултат на всеки живот.

Числото 9 представлява човешки порядък. Като дойде числото 9 - не отлагай. Отложиш ли, ще дойде нещастието. При 9 не се философствува.

...Лично аз съм очарована от материалното число 9 дори повече, отколкото от вълшебните проявления на духовното число 7 главно вероятно защото то е числото на любимата ми планета, Марс - управител на зодия Овен, към която спа­дам и аз. Числото 9 е в състояние да прави още по-големи „фокуси" и от числото 7, за да докаже, че е число на електро­енергията. Алфа и Омега (начало и край на всичко) - и на живота на Земята в неговите материални проявления. Хайде да видим на какво е способна деветката!

Като начало, когато съберем всички едноцифрени чис­ла: 1+2+3+4+5+6+7+8+9, получаваме 45, което, \то го редуцираме (4 + 5), дава девет. Няма как да го отречем или избегнем. На сегашното си равнище на развитие живеем в третото измерение, където над всичко властва 9.

Числото 9 не може да бъде унищожено, по колкото и да го умножавате, а това не важи за никое друго число. 9, умножено по 2, прави 18, което, редуцирано (1 + 8), дава пак 9. 9 по 4 прави 36, което, ако го редуцираме (3 + 6), също дава едноцифреното число 9, и така до безкрайност. Пак да повторим, 9 не може да бъде унищожено, точно както и човешкият живот, който това число олицетворява.

В католическата църква има 9-дневни молитви. Във франкмасонството (основаващо се върху астрологията) съще­ствува Орден на Деветимата избрани рицари и в ритуалите му са използвани 9 рози.

Голямата сидерална година се състои от 25 920 години. Сумирани, цифрите правят 18 (2 + 5 + 9 + 2 + 0), което, редуцирано (1 + 8), дава 9. Сидералната година е тясно свързана с изпреварването на равноденствията - времето, нужно, та всички планети да се върнат в изходното си поло­жение. За един градус от процеса на изпреварване се искат 72 години. 7 + 2 е равно на 9. За два градуса на изпреварване са нужни 144 години, за три градуса - 216 години, за пет гра­дуса - 360 години, за десет градуса - 720 години; сумирани, цифрите винаги се равняват на 9. Това не е случайност или съвпадение. То е част от синхронизираната хармония във Вселената.

Джон Нелсън, бивш директор на Научноизследователс­ките лаборатории към Гражданската авиация на САЩ, е из­ползвал астрологията, за да изчислява атмосферните условия. Споделял е с мен как е установил, че когато две планети са в квадрат на дадена географска ширина или дължина, излиза гръмотевична буря. В астрологията - в хороскопа на даден човек например, квадратът е аспект на „напрежението", а пла­нетите са в квадрат, когато отстоят точно на 90 градуса. Отно­во 9. (Помнете, че това не е непременно лошо, защото гръмотевичните бури „прочистват въздуха" и го освежават.)

Политолозите са установили, че важните политически промени с последици, разтърсващи целия свят, стават на интервал от 180 години. 1 +8 + 0 = 9. 360 градуса на астро­логичната окръжност (а и на всяка друга) също правят 9, ако сумираме цифрите (3 + 6 + 0). Бременността при жените трае 9 месеца. В един ден има 86 400 секунди, което, сборувано, дава 18, а то, от своя страна редуцирано, се равнява на 9. В денонощието има 24 часа, а ако съберете 2 с 4, получавате 6, което, обърнато, прави 9, един твърде съществен момент, както ще се уверим не след дълго.

Нормалното дишане при човека е 18 пъти в минута, а 1 + 8 се равнява на 9.

Нормалният пулс при хората е 72 удара в минута. 7 + 2 се равнява на 9.

Нормалният пулс в час е 4320 - отново 9.

Нормално си поемаме въздух 1080 пъти на час - отново 9.

За 24 часа нашето сърце тупти 103 680 пъти - което събрано, пак дава 9.

През същия 24-часов период дишаме средно по 25 920 пъти - абсолютно същото число, колкото са годините в Голямата сидерална година!

Наистина няма нищо чудно в това,

че Светото писание посочва 666 (9)

като числото на човека и звяра!

В астрологията хармоничните аспекти, или ъглите, обра­зувани между планетите, са: 30 градуса, 60 градуса и 120 гра­дуса. Сумирани (или редуцирани), цифрите в тях дават едно-числените хармонични числа 6 и 3. А нехармоничните ас­пекти, или ъгли между планетите, които създават напрежение, са: 45 градуса, 90 градуса и 180 градуса, които, редуцирани, дават 9. Това показва колко е важно и желателно да се опита­ме да се извисим над Съзнанието си за Третото измерение на Времето и неговия стрес (9), за да сме по-щастливи и да живе­ем по-хармонично (6). Както вече отбелязах, скоро ще стане дума за неразривната връзка между числата 9, 6 и 3.

Според мистиците (подкрепени от убедителни научни доказателства) всички размери (вътре и отвън) на загадъч­ната, тайнствена Хеопсова пирамида в Гиза (съградена от Озирис, а не от Хеопс, и то милиони години по-рано, откол­кото смятаме) - преди да бъдат променени от Хеопс и от самото Време, са изразени с цифри, които ако съберем, дават многоцифрено число, а от своя страна, цифрите в него, ако бъдат редуцирани, се равняват неизменно на 9. В алхимията деветката е наричана Червеният дракон.

Деветдневните пости в ранната римокатолическа църква са били спазвани, за да бъдат предотвратени всички бедствия и несрети, пак от тях водят началото си днешните молитви, траещи 9 нощи.

Римляните са погребвали своите мъртъвци на деветия ден. И Първият, и Вторият еврейски храм са били разрушени на деветия ден от месеца, наричан от евреите „аб". (Не заб­равяйте, че още от древността числото 9 олицетворява Алфа и Омега, началото и края.) Днес хората, спазващи древноеврейските религиозни обичаи, не слагат талита и филактерия, докато слънцето не залезе на деветия ден на аб. В най-ранни­те древноеврейски свещени писания се казва, че Бог е слизал на земята, движел се е сред хората и е разговарял с тях - 9 пъти.

Всички тези примери за вибрациите на числото 9 би тряб­вало да ви дадат обилна храна за размисъл и да предложат същински „номерологичен пир" за онези, които се стремят към езотерични знания. Ала за да разберете докрай числото 9, първо трябва да проникнете в смисъла на числата 6 и 3, на връзката помежду им, а също и с числото 9.

9 е числото на Марс - на нападателността и прониква­нето, на Мъжа. 6 е числото на Венера - на любовта и на състрадателната пасивност - на Жената. (Шестицата управ­лява например и парите, деветката също е повелителка и на други неща, сега обаче ни интересуват само техните мъжко-женски вибрации.) И така...

Числото 6 олицетворява Венера: Любовта - Жената. Числото 9 олицетворява Марс: Сблъсъка - Мъжа.

Съберем ли числата 6 и 9, Сблъсъкът е премахнат и Любовта побеждава, 6 + 9 се равнява на 15, а то, от своя страна, ако го редуцираме (1 + 5), се равнява отново на 6. Венера. Любов. Любовта е всичко. Във всеки сблъсък между Венера и Марс в крайна сметка побеждава Венера. Не може да бъде другояче според Закона на Вселената.

Числото 9 означава завършване на нещо.9 месеца носи плода жената преди да роди.Това е връзката със съня ти.Помисли какво имаш да завършваш защото при числото 9 не трябва да се шматкаш

Числото 9
« Отговор #6 -: Юни 16, 2007, 10:14:03 pm »
Браво !

scarfacegsg,темата е направо страхотна ;)  

Числото 9
« Отговор #7 -: Юни 17, 2007, 07:38:29 am »
Нещо прецаках работата ли кво?

Числото 9
« Отговор #8 -: Юни 17, 2007, 10:13:08 am »
Цитат
Нещо прецаках работата ли кво?
Не ,просто те похвалих :D .
Страшно ми хареса написаното :)  

Числото 9
« Отговор #9 -: Юни 17, 2007, 11:41:18 pm »
Радвам се,също така се надявам на Диди да и сввърши работа.А това не съм го писал аз естествено,а доста по умни от мен хора.Просто доста се бях зарибил по Нумерологията за един период от време,също така числото ми е 9 и с удоволствие споделям знанията,които имам,свързани с девятката,защото тя е доста магично и възвишено число.Моля ако някой знае нещо повече по въпроса с удоволствие бих си писал с него на ЛС.за да не прецакваме темата все пак.На всички весело и сънуваите често,и все яки работи.

Числото 9
« Отговор #10 -: Юни 18, 2007, 04:23:53 am »
Цитат
Радвам се,също така се надявам на Диди да и сввърши работа.А това не съм го писал аз естествено,а доста по умни от мен хора.Просто доста се бях зарибил по Нумерологията за един период от време,също така числото ми е 9 и с удоволствие споделям знанията,които имам,свързани с девятката,защото тя е доста магично и възвишено число.Моля ако някой знае нещо повече по въпроса с удоволствие бих си писал с него на ЛС.за да не прецакваме темата все пак.На всички весело и сънуваите често,и все яки работи.
 :D Вместо да проявяваш егоизъм на лични ,можеш да пуснеш по едно описание на всички числа в раздел мистика например. Предполагам ,че темата ще предизвика интерес и други хора ще се включат по нея ;)  :D .

Числото 9
« Отговор #11 -: Юни 18, 2007, 08:03:41 am »
Има доста голяма тема в сайта. http://astrosite.org/nomerologia.htm]astro[/URL] .Не мисля,че е необходимо.
« Последна редакция: Юни 29, 2007, 09:19:55 am от scarfacegsg »