Здравей Гост

Басейн с косатки

• 3 Отговора
  • 2689 Прегледи
Басейн с косатки
« -: Юни 07, 2007, 10:40:44 am »
Здравейте!Форумът ви е страхотен!Жалко е че чак сега го открих,тъй като винаги съм се интересувал и вълнувал за нещата които сънувам,какво биха могли да означават :rolleyes:

Снощи сънувах този странен сън и ме заинтригува какво ли би могъл да означава!Бях извън един не толкова голям изкуствен син басейн с чиста вода.Вътре беше пълно с косатки(приличаха ми на огромни делфини,даже в крайна сметка нямах твърдото становище косатки ли са или огромни делфини),които плуваха.Вътре имаше и хора които бяха се отпуснали или плуваха във водата и косатките плуваха между тях.Аз наблюдавах цялата тази сценка с тревога, тъй като си мислех, че косатките ще им направят нещо и ще ги изядат,но това не се случваше.Те просто плуваха под краката им и ги избутваха с туловищата към повърхността.Може ли някой да ми каже ако може какво би могло да означава този сън.Благодаря ви предварително
« Последна редакция: Юни 07, 2007, 10:50:47 am от rooster »

*

nkara

• *
  • 172
Басейн с косатки
« Отговор #1 -: Юни 07, 2007, 01:31:12 pm »
Цитат
Здравейте!Форумът ви е страхотен!Жалко е че чак сега го открих,тъй като винаги съм се интересувал и вълнувал за нещата които сънувам,какво биха могли да означават :rolleyes:

Снощи сънувах този странен сън и ме заинтригува какво ли би могъл да означава!Бях извън един не толкова голям изкуствен син басейн с чиста вода.Вътре беше пълно с косатки(приличаха ми на огромни делфини,даже в крайна сметка нямах твърдото становище косатки ли са или огромни делфини),които плуваха.Вътре имаше и хора които бяха се отпуснали или плуваха във водата и косатките плуваха между тях.Аз наблюдавах цялата тази сценка с тревога, тъй като си мислех, че косатките ще им направят нещо и ще ги изядат,но това не се случваше.Те просто плуваха под краката им и ги избутваха с туловищата към повърхността.Може ли някой да ми каже ако може какво би могло да означава този сън.Благодаря ви предварително
Предстои ти промяна в личен план ,но изпитваш голям страх от нея. :)  

Басейн с косатки
« Отговор #2 -: Юни 07, 2007, 03:24:42 pm »
Цитат
Цитат

Предстои ти промяна в личен план ,но изпитваш голям страх от нея. :)
Може ли да ми кажеш нещо по-конкретно за тази промяна?Положителна или отрицателна?Благодаря ти! :)

Ще се радвам да чуя компетентното мнение и на други хора! ;)  
« Последна редакция: Юни 07, 2007, 03:52:31 pm от rooster »

Басейн с косатки
« Отговор #3 -: Юни 07, 2007, 06:34:56 pm »
Промяната е свързана с нова връзка ,заради която ще трябва да си подобриш отношеията с хора ,които не са ти много приятни .Никой не е в състояние да ти каже какъв завършек ще има тази промяна в живота ти защото в съня ти няма нищо ,което да го подсказва .