Здравей Гост

За магиите и омагьосването

• 41 Отговора
  • 17618 Прегледи
*

nkara

• *
  • 172
« -: Юни 08, 2007, 11:42:13 am »
В наше време магиите и омагьосването са станали нещо обичайно.Обяви,реклами ,които гарантират 100 процента резултат.А какво от това? -ще кажат много жени ,чиито мъже са ги изоставили: мъжът ми си отиде-ще го поомагьосам малко ,харесва ми едно момче ,но не ми обръща внимание-аз малко ще му направя магийка ,а после ще се радвам на живота с него.
Защо ми е да се старая да се променям? Ще отида при някой магьосник и той ще помаха с разни пръчици ,ще каже заклинанийце ,ще прошепне разни думички и хоп любимия ще е в краката ми  :rolleyes: .
Да,но дали това е така?
Всеки медал си има две страни.

Първо: дали ще подейства магията или не ,зависи от силата на вашата собствена воля.Ако тя е слаба -не си и помисляйте да се домогвате до магии,а ако не се справяте с чувствата на един мъж ,какво ви намеква това :) .
Помислете дали ви трябва мъж ,който е при вас ,не по собствена воля ,а затова ,че вие сте го заставили да бъде покрай вас!

Второ: всяко насилие над чуждата воля,се явява грях,който се трупа на вашата карма и на кармата на вашите деца.
Ще си кажете : Какво толкова?Следващия живот е далеч! А и дали съществува такъв?
-Трябва да се наслаждаваме тук ,сега и за мига!
-Без моя любим мъж има ли живот?
-Ще го поомагьосам, ще живея щастливо,а с бъдещите грехове все ще се справя някак!

Има проблемче ,за което не сте си помислили  :P  :) .
Дори в този живот ,магията поставя своите подводни камъни.Когато най-накрая постигнете своето ,ще се сблъскате с един от трите ефекта на поробената душа.
1-алкохолна зависимост
2-импотентност
3-любов ,чрез ненавист

Да разберем какво значи всичко това ето няколко примера:
В първия случай -той ще бъде до теб ,ще ти е верен ,но повече ще е верен на бутилката.

Втория случай -ще бъде с вас ,няма да има интерес към други жени ,но и вас няма да иска като жена.

Трети случай-семейството се превръща в бойно поле.На господина му е зле ,когато е далеч от вас,но в мига ,когато се появите му става черно от вас и започва да се заяжда и да ви ругае.

Когато правите магия имате предвид ,че тя действа на тялото ,но не и на душата на даден човек.
-Какво е любовта ? -сливане на две души в един поток на взаимно  привличане.

Магията ни дава само копие на любов и при това много лошо копие.Задайте си въпроса ,дали това ви е необходимо,дали това желаете в живота си.Какво ще се получи когато даден човек ,когото сте омагьосали ви омръзне?

Едно от следствията е ,че вероятно ще си останете сами или ще ви е трудно да живеете с друг човек ,защото сте вързали съдбата на омагьосания за вас.

Живота дава много шансове и само от вас зависи да откриете този човек ,който ви е отреден и който има очи да види вашата душа.Замислете се преди да забързате своите крачки към дома на магьосника.
« Последна редакция: Юни 08, 2007, 11:54:31 am от nkara »

« Отговор #1 -: Юни 08, 2007, 07:22:25 pm »
Това е наистина интересна тема!!! Доста съм разсъждавала за това, но по- конкретно - за типа хора, които са стигнали до някакъв душевен емоционален предел и "поръчват" магии!?!?! Просто не мога да го проумея що за хора са??? Далеч съм от мисълта да ги съдя, но наистина ако все пак съществува такава възможност да въздействаш на някого /без значение -бяла или черна, както ги наричат/, то дали това им носи някакво удовлетворение?!?! Дали могат да спят спокойно и дали това ги прави по някакъв си техен начин щастливи??? Наистина, не трябва човек да прибягва до подобни неща! лично аз не бих го сторила!!!! Дори и не знам къде се ходи, а и не искам да знам!!!! Така, че, давайте- пишете повече неща по темата, но не как да се направи такава, а как да се предпазим, или как да разберем ако имаме някакво чуждо въздействие!!! Знам, че е писано по тази тема, но ако има и други, които искат да споделят своя опит, то нека го направят!!!!

« Отговор #2 -: Юни 09, 2007, 07:42:51 pm »
Признаци ,че ви е направена магия са ;вялост,блуждаещ поглед,безволие,пълна неспособност да се занимавате с каквото и да е, в същото време човек си мисли ,че успява да контролира живота си.
Ако откриете пред вратата на жилището си разсипана пръст,вода ,горени клечки,игли забити в касата на вратата не ги пипайте в никакъв случай.
Отидете в най-близката църква и си вземете светена вода ,с нея напръскайте входа на жилището и самото жилище.
Прегледайте най достъпните места за предмети ,които могат да ви намекнат за подобно въздействие -щори,дивани ,кресла ,легла (дюшеци,възглавници),цветя.
За семейните жени- преровете джобовете на мъжете си за готварска солчица   ;)  :D  

*

vahir

• *
  • 69
    • http://
« Отговор #3 -: Юни 09, 2007, 08:22:49 pm »
Цитат

Ако откриете пред вратата на жилището си разсипана ...
Интересна и полезна тема.
Не винаги може да намерите предмет, игли, сол и др. неща. Има магии , които се правят на вода. Тази вода е наречена да ти въздейства по някъкъв начин (каквото там са пребаяли да ти се случи ) поливат я на място  където минаваш и то наи-вероятно ти се случва. Има и други такива методи които не виждаме ,и те си действат ,а като се усетим вече сме закъсали.
Един от признаците , че си под въздействат някакви зли сили  е че сънуваш демони      няколко вечери под ред.
 Ако имате съмнение , че са ви направили нещо не ходете по врачки и ходжи. Отидете на църква да ви се прочетът КИПРИАНОВИ МОЛИТВИ. И светената вода е задълвителна.

« Отговор #4 -: Юни 10, 2007, 03:33:54 pm »
Внимавайте за предмети и течности особено в петък!

Признаците по които можете да познаете за действие върху вас
1 -силен стремеж към обекта на любовта - след това се чувствате гузно и решавате ,че ще скъсате тази връзка ,но когато се отдалечите от обекта на любовта сякаш краката сами ви връщат обратно

2 -вялост ,блуждаещ поглед,никаква инициатива за каквото и да е ,"стъклен поглед"-никога не признават ,че са под чуждо влияние,а точно обратно много са сигурни ,че са взели съдбата си в свои ръце.Близките обикновено забелязват неадекватното състояние.

3 -растящи неприятности в работата - нямат никакъв друг интерес освен обекта на чувствата

4 -депресии- чувство на безнадеждност ,често сърцебиене

5 - загуба на достойнство - страх да не загубят обекта на любовта ,често се унижават пред него

6 - висок процент на внушения -вярват само на обекта на своите чувства и лесно намират оправдание на лошите му постъпки

7 -ненавист към обекта на любовта и в същото време нежелание да скъсаш с него

8-сантименталност -честа сълзливост и самосъжаление

9-бързо се изморяват и имат много лош сън -възможни са периодични кошмари .Сънищата са с специфична любовна окраска

10 -пълно равнодушие към семейството -съпрузите често молят своите половинки да ги пуснат на свобода да поживеят с обекта на "любов " с обещанието ,че отново ще се върнат в семейното огнище ( същото важи и при несемейните ,когато има любовен триъгълник)

11 -удари на съдбата -омагьосаните стават като магнити за неприятни случки в живота и се чувстват комфортно само ,когато са с обекта на любов

12 -поява на сол,пръст и маково семе в джобовете ,обувките на жертвата

13 -поява на вода, пръст ,кибритени клечки ,восък ,ръждиви пирони ,варовик  пред вратата на жилището

14 -желание за самоубийство без особена причина

15 -странни случки -внезапно спиране на часовници,електро уреди ,загуба на пръстени ,обеци или занемаряване на външния вид

Могат да се появят болести , на които лекарите не са в състояние да поставят диагноза

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #5 -: Юни 11, 2007, 07:53:47 am »
Цитат
Трети случай-семейството се превръща в бойно поле.На господина му е зле ,когато е далеч от вас,но в мига ,когато се появите му става черно от вас и започва да се заяжда и да ви ругае.

:) За горния ефект изобщо не е задължително наличието на магия. Достатъчни са няколко много *топли* хармонични аспекта в синастрията - например двоен точен съвпад между Луната на единия и  Юпитер на другия  /или съвпад и тригон/, съчетани със слаб мъжки Марс срещу женско Слънце, или квадратура на женски Марс към мъжко слънце и синистриален съвпад Марс/Сатурн например, ...както и много други комбинации ;)  

*

AH

• 2201
« Отговор #6 -: Юни 11, 2007, 02:41:55 pm »
Цитат
Цитат

:) За горния ефект изобщо не е задължително наличието на магия. Достатъчни са няколко много *топли* хармонични аспекта в синастрията - например двоен точен съвпад между Луната на единия и  Юпитер на другия  /или съвпад и тригон/, съчетани със слаб мъжки Марс срещу женско Слънце, или квадратура на женски Марс към мъжко слънце и синистриален съвпад Марс/Сатурн например, ...както и много други комбинации ;)
все общ първоизточник :D
дали ще се справяме с магии или синастрични аспекти - все то :D  

« Отговор #7 -: Юни 11, 2007, 03:44:44 pm »
Още няколко съвета за да се опазим от негативно въздействие .
Когато ходите на църква - не разрешавайте на никого да си пали свещичката от вашата .
Не пущайте непознати хора в дома си по никакъв повод .
Не давайте назаем ,яйца ,сол ,захар .

Най- доброто нещо ,което можете да направите за себе си е да защитите своята енергетика .Магията прониква чрез енергийните центрове на човека .

Представете си ,че ви облива енергия ,която се стича от главата до петите .Потоци от енергия с цветовете на дъгата.Този начин дава добра защитна сила.

*

123

« Отговор #8 -: Юни 15, 2007, 12:22:24 pm »
може ли някой да каже какво трябва да се гледа в хороскопа като индикации за магии
чувала съм, че има такива

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Юни 15, 2007, 12:35:40 pm »
Цитат
може ли някой да каже какво трябва да се гледа в хороскопа като индикации за магии
Наистина ли има? И аз съм чувала, но ми звучи твърде хипотетично.
Има друг момент - представи си да се посочи някой-друг фактор и всеки, който случайно прочете тази тема, да тръгне да издирва или да 'вижда' черни магии в хороскопа си, че и на близките също.
Не отричам съществуването на тъй наречените "магии", но в случая може да се говори за определен вид специфично енергийно въздействие, голяма роля играе и самовнушението, т.е. дали човекът, комуто се прави "магия", е с по-хипнабелна психика, повече се поддава на внушение, негативни нагласи, суеверия... Също така казват, че "пробиви" в енергийната защита ние сами си причиняваме, а "магията" само се 'всмуква' там, където сме най-уязвими.
Чувала съм, че "магия" се прихваща и от близките, дали е вярно? В такъв смисъл, че ако някой близък е бил обект на енергийна намеса, може да се предаде и на друг член от семейството? Абе лесно е да се навреди някому, трудно е да се изчистят последиците...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

« Отговор #10 -: Юни 15, 2007, 01:06:50 pm »
Цитат
Цитат
Наистина ли има? И аз съм чувала, но ми звучи твърде хипотетично.
Има друг момент - представи си да се посочи някой-друг фактор и всеки, който случайно прочете тази тема, да тръгне да издирва или да 'вижда' черни магии в хороскопа си, че и на близките също.
Не отричам съществуването на тъй наречените "магии", но в случая може да се говори за определен вид специфично енергийно въздействие, голяма роля играе и самовнушението, т.е. дали човекът, комуто се прави "магия", е с по-хипнабелна психика, повече се поддава на внушение, негативни нагласи, суеверия... Също така казват, че "пробиви" в енергийната защита ние сами си причиняваме, а "магията" само се 'всмуква' там, където сме най-уязвими.
Чувала съм, че "магия" се прихваща и от близките, дали е вярно? В такъв смисъл, че ако някой близък е бил обект на енергийна намеса, може да се предаде и на друг член от семейството? Абе лесно е да се навреди някому, трудно е да се изчистят последиците...
по-конкретно имам предвид въздействие, маркирано от определени транзит/и в даден момент, които въпреки ясно очертана звездна конфигурация за случването на конкретно събитие, я възпрепятсва

като всичко да ти е на лице фактологично, но накрая сякаш от нищото да се опорочи

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Юни 15, 2007, 01:22:52 pm »
Цитат
въздействие, маркирано от определени транзит/и в даден момент, които въпреки ясно очертана звездна конфигурация за случването на конкретно събитие, я възпрепятсва

Имаш предвид дали има динамични фактори, които възпрепятстват събитийното проявление на тенденция, заложена в наталната карта?
Не знам, нямам практически опит в тази насока, а и не съм сигурна дали съм те разбрала правилно.
Имам друг въпрос. Нека си представим, че в даден хороскоп съществува тенденция да има здравословни смущения, която ще се отключи на определена възраст. И по някакво странно стечение на обстоятелствата човек, който винаги е бил в добро здраве, изведнъж /или постепенно/ се срива, обяснявайки случилото се с енергийна намеса или, да го кажем на по-разбираем език, направена "магия". Въпросът ми е дали може да се избегне това или нещо, което е заложено в радикса, се случва по един или друг начин независимо кой и какъв ще е "отключващият" фактор?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Юни 15, 2007, 01:27:45 pm »
Цитат
като всичко да ти е на лице фактологично, но накрая сякаш от нищото да се опорочи
Ще излезна малко извън темата...
Склонна съм да приема, че е възможно нещо, което е заложено като тенденциозна линия на развитие в картата - в статика или в динамика - да не се прояви или не по начина, по който бихме очаквали то да се случи.
При мен лично някои от по-важните дирекции (в съчетание с други предиктивни техники) не работят и не носят събитийност поради простата причина, че не са създадени необходимите предпоставки това да се случи.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #13 -: Юни 15, 2007, 01:28:40 pm »
За "магиите " най податливи са хората ,които имат струпване на повече лични планети във водните знаци ,тези с въздушните се нареждат след тях (но  хората с повече въздух са по- малко чувствителни към подобен тип влияния ,заради своята подвижност,те блокират подобен род енергии )след въздушните се нареждат земните и накрая са огнените знаци ,които най трудно се поддават на подобен тип въздействия.
« Последна редакция: Юни 15, 2007, 04:10:23 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

123

« Отговор #14 -: Юни 15, 2007, 01:38:23 pm »
правилно си ме разбрала

добре, още по-конкретно

на 30 г., напр., имаш ясни индикации, че ще забременееш и ще имаш дете, но .......не се случва, защото има една по-друга, но явно по-силна, която някои астролози определят като магия

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Юни 15, 2007, 01:38:57 pm »
Сещам се, че една именита астроложка от алл.бг бе свързала "магията" в наталната карта с някои аспекти на... Лилит. Не съм запозната достатъчно добре с тенденциите и прийомите на руската астрологична школа, но там има от всичко по много  :D досега не ми се е случвало да търся и намирам индикации за "магии" в хороскопа  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #16 -: Юни 15, 2007, 01:43:39 pm »
Цитат
правилно си ме разбрала

добре, още по-конкретно

на 30 г., напр., имаш ясни индикации, че ще забременееш и ще имаш дете, но .......не се случва, защото има една по-друга, но явно по-силна, която някои астролози определят като магия
В случая с астрологията , това не означава ,че имаш направена магия от определен човек ,а се говори за планетно влияние което действа по  подобен начин.
Чел съм два вида интерпретация на подобен тип индикации ,но съм приел ,че гореспоменатото е по -вярно :D
« Последна редакция: Юни 15, 2007, 01:47:55 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Юни 15, 2007, 01:51:23 pm »
Цитат
правилно си ме разбрала

добре, още по-конкретно

Въпрос с повишена сложност  B)  
Трудно ми е да се поставя на мястото на една отчаяна жена, която силно желае детенце, но все не се получава... вероятно има и причини за това, и не само здравословни или психологически. Аз лично не бих повярвала на астролог, който ми каже, че имам "магия" в хороскопа и това е причината желаното нещо да не се случва. Но в случая разсъждавам от камбанарията на човек, на който му е широко около врата, така че мнението ми може да се приеме и за доста субективно.
Всеки знае на какво е способен един отчаян човек, отчаяна майка или жена, която отчаяно иска, но не може да стане майка. Наистина е тъжно. Такива хора ще се хващат като удавник за сламка за мнението на врачка, гледачка, астролог или който и да било друг "-лог"... и затова лесно се поддават на внушения, трудно им е да се дистанцират от проблема и да разсъждават обективно, което ги кара да вярват във и на всичко, стига то да им осигури някакво що-годе приемливо обяснение или решение на личния им проблем.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

« Отговор #18 -: Юни 15, 2007, 02:24:33 pm »
Цитат
Цитат
правилно си ме разбрала

добре, още по-конкретно

Въпрос с повишена сложност  B)  
Трудно ми е да се поставя на мястото на една отчаяна жена, която силно желае детенце, но все не се получава... вероятно има и причини за това, и не само здравословни или психологически. Аз лично не бих повярвала на астролог, който ми каже, че имам "магия" в хороскопа и това е причината желаното нещо да не се случва. Но в случая разсъждавам от камбанарията на човек, на който му е широко около врата, така че мнението ми може да се приеме и за доста субективно.
Всеки знае на какво е способен един отчаян човек, отчаяна майка или жена, която отчаяно иска, но не може да стане майка. Наистина е тъжно. Такива хора ще се хващат като удавник за сламка за мнението на врачка, гледачка, астролог или който и да било друг "-лог"... и затова лесно се поддават на внушения, трудно им е да се дистанцират от проблема и да разсъждават обективно, което ги кара да вярват във и на всичко, стига то да им осигури някакво що-годе приемливо обяснение или решение на личния им проблем.
за щастие или нещастие примерът ми беше чисто хипотетичен, за по-голяма конкретност и онагледяване
не става дума за самовнушение и намиране на виновник за дадено неслучване

*

123

« Отговор #19 -: Юни 15, 2007, 02:33:52 pm »
Цитат
свързала "магията" в наталната карта с някои аспекти на... Лилит.
знаеш ли какви по-точно