Мама ЯЯ, за мен Слънце е аспектирано в картата. Прави аспект с Юпитер и Луна също. Не разбрах защо не се отчита тригона с Луна като са на отстояние 8*? Луна е чувствителна в картата. Тя е в своя дом (4), в съвпад с ИЦ, в изгнание ... което я прави чувствителна в картата и мисля, че би приела аспекти дори и с по-голяма орбиса.Слънце го виждам силно в картата. То има своите достойнства.1. Защото е изгряващата планета.2. То е на трон. Верно, че е в критичен градус и в 12 дом, но това не го прави по-малко слабо.Не знам, това е моето мнение.
Цитат на: Divna в Юни 29, 2010, 01:38:44 pmМама ЯЯ, за мен Слънце е аспектирано в картата. Прави аспект с Юпитер и Луна също. Не разбрах защо не се отчита тригона с Луна като са на отстояние 8*? Луна е чувствителна в картата. Тя е в своя дом (4), в съвпад с ИЦ, в изгнание ... което я прави чувствителна в картата и мисля, че би приела аспекти дори и с по-голяма орбиса.Слънце го виждам силно в картата. То има своите достойнства.1. Защото е изгряващата планета.2. То е на трон. Верно, че е в критичен градус и в 12 дом, но това не го прави по-малко слабо.Не знам, това е моето мнение.Предполагам, че Сънрейн има предвид, че тригонът, в този случай, с Луната няма да действа благоприятно, заради положението на Луната в скорпион, което засилва негативното въздействие...
Кажете от това, което сте виждали в картите, хората, които имат неаспектирана планета дали имат успехи, свързани с нея и виждали ли сте карти на хора, чиято професия е по неаспектирана планета?
Когато планетата е зле поставена, в падение, да речем, независимо,че образува тригон, то тя ще засили чрез него негативното си въздействие.Апропо, ти кво прайш,бе?...
Къде мога да прочета повече за критичните градуси? И за градусите изобщо, де, прадполагам, че там се обхващат критичните също. Благодаря ви за отговорите по въпроса ми :88:
Според мен Венера го тласка към хазарт и лежерен начин на живот, а Сатурн не успява да и дръпне юздите.п.п.Няма точен час.
Цитат на: Lillie в Юни 29, 2010, 01:24:07 pmИма и есенциални достойнства, управление по терма, фас, триплицитет...звучи ми на китайски
Има и есенциални достойнства, управление по терма, фас, триплицитет...
ПП: Ако може някой да ми помогне, да го разтълкуваме. Значи, и цифри ( сметки) ми се отдават добре и букви също. Математиката обаче е моята стихия...
Между другото, най-големият бисер, който съм чела от астролог /професионален/, е "неаспектиран Марс в съвпад с аспектирано Слънце". :57: