Здравей Гост

Лоши събития на една и съща дата в различни год.

• 12 Отговора
  • 5119 Прегледи
*

9779

• 32
На 12 06.1995г. на мен и дащеря ми, ни се случи страшно събитие(но с добър край)променяйки ни живота в това да живеем на щрек за определени неща.Замисляйки се след това за друго запомнящо се пак непрятно събитие на двете преди това, видях че е било пак на 12.06.1986г. (бях го отбелязала на календарче) . от тогава на 12.06 г. купувам и черпя близки и колеги,защото не мога да правя курбан(не мога да намирам и осъществявам процедурата по курбана).Сега на 12.06.07г.  сутринта ме заболя главата ,подсещайки ме за датата, пак черпих,но се заклещих с колата в чужд гараж с невазможност да излезна по никакъв начин и никой не се наемаше да ми изкара колата (там всички не могли да излизат).трепереща от нерви цялата, си блокирах тел. когато го опревих, не можеха да дойдат да мо помогнат защото са в провинциата.Стоях 3 ч. в подземния гараж запречила 8 гаража.докато дойдоха да ми я изкарат.
Може ли някой да обясни точността на датата на тези събития , предизвиквам ли ги с нещо.Сега я помня датата,но при първитв две събития не.      

*

AH

• 2201
« Отговор #1 -: Юни 14, 2007, 10:48:05 am »
интересно - само лоши събития ли ти се случват на тая дата?

На мен на една определена дата също периодично ми се случват важни неща, но не бих ги оценила само като добри или лоши.....

Можем да го свържем с енергиите, символизирани от датата, както и има ли нещо, което да се направи, но нека изясним все с един и същ знак ли са събитията.....

*

9779

• 32
« Отговор #2 -: Юни 14, 2007, 11:30:29 am »
Да само мн.лоши събития на цитираните две дати, и то заедно с дащеря ми.След това, не съм забелязвала но винаги съм била нащрек,ето и сега на 12.06.07 неприятност ,но,ще я запомня ,защото се чувствах ужасно ,неспособна да се справя и в безисходица до разрешаването.  

*

9779

• 32
« Отговор #3 -: Юни 14, 2007, 11:47:15 am »
Още нещо, зет ми  (не на тази дащеря)  е роден на 12.06. но те стават приятели след първите две събития.
С него (въпреки р.му дата ) се разбираме ,дори когато се налага ходим само двамата на развлечения и др.

« Отговор #4 -: Юни 14, 2007, 01:12:18 pm »
Направили сте си нещо като самопрограмиране или казано по друг начин, сами сте си направили магия.

С отбелязването на тази дата в календара сте я направили като капан за лоши събития в живота си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Юни 14, 2007, 03:07:06 pm »
Съгласна съм със Зъболекар. По същия начин моя близка си е направила "самопрограмиране" за 13-та дата след изживяна преди много години на тази дата разтърсваща лична драма :blink:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #6 -: Юни 14, 2007, 05:28:17 pm »
Ако се обърнем към номерологията, може би предупреждението на въпросната дата е да не поема човек непосилни ангажименти, товари, задължения и т.н.

« Отговор #7 -: Юни 14, 2007, 06:15:10 pm »
Цитат
Направили сте си нещо като самопрограмиране или казано по друг начин, сами сте си направили магия.

С отбелязването на тази дата в календара сте я направили като капан за лоши събития в живота си.
Навя ме на мисълта - да си самопрограмира човек "хубавите" дати и така докато станат 365 :))
« Последна редакция: Юни 14, 2007, 06:15:46 pm от РаХари »

« Отговор #8 -: Юни 14, 2007, 10:29:58 pm »
Цитат
Цитат

Навя ме на мисълта - да си самопрограмира човек "хубавите" дати и така докато станат 365 :))
Постижимо е  ;)  :D !

Човек трябва да си прочисти мислите от негативизми ,да мисли само за неща ,които му доставят удоволствие ,да приеме философията ,че дори неприятните събития са ни от полза и имаме 365 щастливи дни  :D .

*

9779

• 32
« Отговор #9 -: Юни 15, 2007, 09:14:10 am »
Благодаря на всички,
Найстина е така,не знам защо 86 г.сам запазила листа от тази дата,но 95г. събитиетио беше страшно.
Явно има такова нещо,защото веднъж преди няколко години цял ден си повтарях,буквално цял ден, непрекъснато една  мисъл- "не искам да виждам....." ама само това си повтарях.
На сутринта тръгвайки катастрофирах "бая" но въпреки че изпаднах в безсъзнание нищо ми нямаше,първия човек който видях докато ме приемаха в Пирогов беше този за който предния ден повтарях,че не искам да виждам.Лежейки и мислейки защо катастрофирах се сетих че е моята мисъл.
после колежка ми каза че сам си направила "автомагия"
Но за вапросната дата,какво да направя аз не й обращам внимание освен че я помня, и винаги черпя.Ето сега на 12.06 само знаех че е датата и бях сутринта забравила докато не ме заболя главата(чуждо за мен)  за да се сетя и да отида да купя нещо за даване. Какво да правя,да не черпя ли,да не би по този начин да я запаметявам(програмирам),или какво?

*

9779

• 32
« Отговор #10 -: Юни 15, 2007, 09:22:13 am »
Благодаря на всички,
Найстина е така,не знам защо 86 г.сам запазила листа от тази дата,но 95г. събитиетио беше страшно.
Явно има такова нещо,защото веднъж преди няколко години цял ден си повтарях,буквално цял ден, непрекъснато една  мисъл- "не искам да виждам....." ама само това си повтарях.
На сутринта тръгвайки катастрофирах "бая" но въпреки че изпаднах в безсъзнание нищо ми нямаше,но първия човек който видях докато ме приемаха в Пирогов беше този за който предния ден повтарях,че не искам да виждам.
Лежейки и мислейки защо катастрофирах се сетих, че е моята мисъл,
после колежка ми каза че сам си направила "автомагия"
Но, за вапросната дата,какво да направя, аз не й обращам внимание освен ,че я помня, и винаги черпя.Ето сега на 12.06 само знаех че е датата и бях сутринта забравила докато не ме заболя главата(чуждо за мен)  за да се сетя и да отида да купя нещо за даване.
Какво да правя,да не черпя ли,да не би по този начин да я запаметявам(програмирам),или какво?

« Отговор #11 -: Юни 15, 2007, 09:54:30 am »
Ако през годината ти дойде на ум за тази дата ,тогава почерпи,не е задължително да черпиш точно на нея ,защото я правиш важна за живота ти.
Постарай се да я свързваш само с рожденния ден на зет си и с хубавото събитие ,което тя носи .
Можеш да си вземеш едно огледало и да застанеш пред него ,тогава си представяй че те обливат потоци от енергия ,която се стича от главата до петите.Представи си ,че си  на водопад с цветовете на дъгата.
Прави това упражнение при всеки случай ,когато ти дойде на ум и имаш възможност .
Ако това ти е трудно си направи кръгче ,което да е оцветено с цветовете на дъгата и го поставяй на челото като индийка , след това застани пред огледалото и си представи ,че от него струи светлина.
Тези упражнения ще ти помогнат да укрепиш своята енергия и ще затворят ,канала към негативните събития,който си отворила неволно.

П.П. Упражнения пред огледалото са за хора които сами си правят програмиране, не се ползва огледало когато ги правите за засилване на енергията.

*

9779

• 32
« Отговор #12 -: Юни 15, 2007, 10:25:20 am »
Много,много благодаря,
ще ги правя ,мисля,че мога.
В момента даже пред мен е заглавие с големи букви от книгата на д-р Р.Стоун "Живот без граници" НЕВЕРОЯТНАТА СИЛА НА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ПРЕДСТАВИ .
БЛАГОДАРЯ