Здравей Гост

ne6to ne obqsnimo za men

• 6 Отговора
  • 2658 Прегледи
ne6to ne obqsnimo za men
« -: Юни 26, 2007, 11:01:07 pm »
sanuvax neshto stranno i neobqsnimo za men sanuvax go sutrinta kam 7 45 znam kolko be6e 4asa za6toto ba6ta mi takmo togava me sabudi... ta zna4i... sanuvam az 4e vilnee nqkakva burq klonq6ta kam uragan ulici sase ponavodnili leki4ko,duxa silen vqtar ii e mn stra6no...i  na san az se 4udq dali da vodq moq brat(v sanq mi moq brat se qvqva moq 2 god sin)na gradina.. takmo si kazax 4e nqma da go vodq kogato tatko me sabudi i me popita 6te xodim li i az ne znaex kade se namiram..ne znaex koe be6e realnosta...dali tozi san e bilo plod na nqkakva vazbuda prejivqna predi dni ili ima nqkakvo zna4enie ..ako na nqkoi mu se zaniva s nego moje da si kaje mnenieto ako li ne zdrave da e no az 6te sam vi blagodarna i v dvata slu4aq... :(  :huh:  :)  

ne6to ne obqsnimo za men
« Отговор #1 -: Юни 27, 2007, 01:43:39 pm »
Буря-ако гледаш насън, очакват те много неприятности. Ще ти се наложи да оправяш фаталните последици от чужда работа.

Брат-си ако видиш насън, предстоят ти мир и спокойствие у дома. Ако говориш с него насън, чака те радост. Ако сънуваш, че е умрял, и двамата ще имате много пари. Ако насън видиш брат си да плува, значи му предстоят някакви неприятности - може да се разболее. Брат ти ако е пременен с нови дрехи, значи ти предстои приятна изненада.

Син-че имаш, ако сънуваш, ще се заемеш с нова и перспективна работа, ще си поставиш големи цели. Ако насън видиш сина си, значи не си доволен от себе си, обвиняваш се или си прекалено взискателен.

ДЕТСКА ГРАДИНА/ЯСЛА ако насън даваш детето си на детска градина/ясла, напразно ще рискуваш завоюваните си позиции, ще пропилееш късмета и шансовете си, като ги споделиш с други хора.

Дано те насочи какво да правиш.От мен весело.

ne6to ne obqsnimo za men
« Отговор #2 -: Юни 27, 2007, 11:59:02 pm »
mnogo ti blagodarq zatalkuvaniqta 6te se opitam da izvleka maksimalnoto ot tqx... glavnoto v sani mi be6e 4e moq sin zae poziciqta na brat koito az nqmam...i ne sam govorila s nego a dr 4ovek koito ne pomnq koi be6e i zatova ne go spomenax......... no kakto i da e sega e da pronikna v smisala na sanq ili da go propusna.... :D  :D  :D  

ne6to ne obqsnimo za men
« Отговор #3 -: Юни 28, 2007, 12:01:38 am »
Нещата сами ще ти подскажат.Ти само трябва да се заслушаш.

ne6to ne obqsnimo za men
« Отговор #4 -: Юни 28, 2007, 12:08:28 am »
xorata sa akzali 6te pojiveem 6te vidim..... :D  :D  :D aide leka no6t 4e tukai edin vqtar duxa i moje da me otveee :D  :D  :D  

ne6to ne obqsnimo za men
« Отговор #5 -: Юни 28, 2007, 12:08:55 am »
kazali iskax da pi6a

ne6to ne obqsnimo za men
« Отговор #6 -: Юли 01, 2007, 10:01:39 pm »
Весело