Здравей Гост

сън с мъж

• 9 Отговора
  • 3123 Прегледи
сън с мъж
« -: Юни 27, 2007, 10:13:11 pm »
Эдравейте. Сънувах нещо, което не раэбирам( и питам :) )
В автобус съм. Не энам къде отивам, но энам, че съм иэпуснала спирката. Ставам, эа да иэчакам другата спирка, и сядам на 1вата седалка. Эад мен сяда мъж, когото не поэнавам. Не мога да видя лицето му- с качулка е . Хваща ме эа ръката и эапочва да прави нещо Нося раница- първо мисля, че ме ограбва но май не е така. Опитвам се да се отскубна, а той каэва: спокойно, иэдръж още малко, остава още малко. Гласът му е много нежен и спокоен и някак поэнат, но аэ съм много иэплашена. Тогава се събудих. Ще се радвам ако някой ми помогне, не мога да спра да мисля эа тоэи мъж( плаши ме)

*

jinom

• **
  • 1753
сън с мъж
« Отговор #1 -: Юни 27, 2007, 10:24:05 pm »
Първо, щом чувстваш страх или се събуждаш от страх - това означава наличие на чужда енергия, от която тялото ти се страхува инстинктивно.

Щом като гласът му ти е познат, значи ти е стар познайник. Най-вероятно вече имаш от неговата енергия.

Ще взема да напиша един нов, съвременен съновник, че сегашните нещо безвъзвратно остаряха.  :D  
« Последна редакция: Юни 27, 2007, 11:11:13 pm от jinom »

сън с мъж
« Отговор #2 -: Юни 28, 2007, 11:55:09 am »
Цитат

Ще взема да напиша един нов, съвременен съновник, че сегашните нещо безвъзвратно остаряха.  :D
Е, точно подобен енергиен съновник не съм виждал и ще е интересно четиво ;)  :D  

*

Lillie

• 30532
сън с мъж
« Отговор #3 -: Юни 28, 2007, 12:22:20 pm »
Цитат
Първо, щом чувстваш страх или се събуждаш от страх - това означава наличие на чужда енергия, от която тялото ти се страхува инстинктивно.

Страхът понякога се превръща и в "наркотик", но на човек му трябва време да свикне с това енергийно присътствие. За пристрастяване вече говорихме...  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

сън с мъж
« Отговор #4 -: Юни 29, 2007, 04:52:37 pm »
ок мерси эа вниманието :)
само още 1 въпрос- чужда енергия эначи ли лоша?

*

Lillie

• 30532
сън с мъж
« Отговор #5 -: Юни 29, 2007, 05:16:35 pm »
Цитат
чужда енергия эначи ли лоша?
Човешкото съзнание и ум са така устроени, че да възприемат всичко чуждо и непонятно като "лошо", "вредно" и "опасно". Вероятно в това се изразява инстинктът за самосъхранение и запазване на цялостта, а и като цяло в материята, т.е. във физическия свят, който ни заобикаля, има тенденция към запазване на статуквото, на инерцията, на формата...  
Твърде са ни ограничени сетивните възприятия и умът все още, което е една от причините да се опитваме на всичко да лепим етикети за "добро" и "лошо". Честно казано, в една от съседните теми едва се сдържах да не питам jinom дали енергийната намеса в човешкото съзнание с цел негово премоделиране е "добра" или "лоша" за хората и цялото човечество. Твърде наивно е да класифицираш нещо непостижимо, което не разбираш, като само "добро" или само "лошо". Впрочем, не по-малко наивно също така би било да вярваме, че законите на линейното време, приложими в нашия триизмерен свят, имат някакъв смисъл в по-фините и висши светове, и във Вселената...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

сън с мъж
« Отговор #6 -: Юни 30, 2007, 07:40:32 am »
:lol: Може и уруки да имаш,знае ли човек.

*

Lillie

• 30532
сън с мъж
« Отговор #7 -: Юни 30, 2007, 01:54:55 pm »
Много интересен аватар имаш, прилича ми на древен рунически символ. А подписът ти как се разшифрова?  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

сън с мъж
« Отговор #8 -: Юли 01, 2007, 03:43:31 pm »
Защо задаваш въпроси,на които вече знаеш отговорите.

*

Lillie

• 30532
сън с мъж
« Отговор #9 -: Юли 01, 2007, 08:28:29 pm »
Цитат
Защо задаваш въпроси,на които вече знаеш отговорите.
Сигурно ще те учуди, но беше само предположение  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.