Здравей Гост

Венера

• 39 Отговора
  • 7976 Прегледи
*

Jeni

Венера
« -: Юни 29, 2007, 02:26:53 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:00:29 pm от Jeni »

*

AH

• 2201
Венера
« Отговор #1 -: Юни 29, 2007, 02:48:48 pm »
ще е ретроградна известно време Венера, така че ще ти даде шансове по всичките си аналогии – и любов, и пари и творчество:)

*

Lillie

• 30532
Венера
« Отговор #2 -: Юни 29, 2007, 04:31:27 pm »
Забелязах, че по-силно ми въздействат, особено на събитийно ниво, транзитите през Дсц, отколкото през Асц. Същото важи и за транзитите през МЦ в сравнение със същите през ИЦ  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Венера
« Отговор #3 -: Юни 29, 2007, 04:35:02 pm »
Jeni, транзитът на Венера през Асц означава, че ще имаш венерино завръщане... понякога венусарите дават интересна информация - в рамките на периода, за който се разглеждат  ;) Но напоследък така съм се пуснала по течението, че дори ме мързи да си видя картата на марсовото завръщане, поне информативно  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

Венера
« Отговор #4 -: Юни 30, 2007, 06:02:38 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:00:05 pm от Jeni »

*

Lillie

• 30532
Венера
« Отговор #5 -: Юни 30, 2007, 06:28:12 pm »
Транзитите на вътрешните планети дават краткотрайност, освен ако не отключват някой по-бавен транзит с дългосрочен характер.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Венера
« Отговор #6 -: Юли 01, 2007, 03:24:00 pm »
Поради ретроградната Венера предполагам, че ще намериш  повече хармония вътре в  себе си. Възможна е и започването на някаква творческа дейност.
Във външен план са възможни малко повече удоволствия, забавления и леко увелечаване на доходите. Както се казва все хубави неща. :D  

*

Lillie

• 30532
Венера
« Отговор #7 -: Юли 01, 2007, 08:46:09 pm »
Ще чакам тогава ретроградна Венера да си наваксам всичко, което пропускам сега  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Венера
« Отговор #8 -: Юли 01, 2007, 09:00:37 pm »
Бе според мен е по-съществено, че Венера прави дъъъълъг съвпад със Сатурн.

*

Lillie

• 30532
Венера
« Отговор #9 -: Юли 01, 2007, 09:26:34 pm »
Между другото, тия дни доста осезаемо го усетих, освен това ми прави и тригон към наталната ретро Венера. Преобладаващото напоследък чувство бе емоционален дискомфорт поради връщане към негативния спомен за отдавна и почти забравени събития от миналото... вероятно и ретро Меркурий в Рак в опозиция към пълнолунието в аспект към важна радикална точка е допринесъл за това не особено комфортно душевно състояние. Луната отново си пусна "касетката" за ретроспективен преглед. Колко му трябва на човек да си спомни всичко, което години наред се е опитвал да забрави и заличи от паметта си, - едно незначително на пръв поглед събитие или гледка  :huh:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

Венера
« Отговор #10 -: Юли 02, 2007, 12:39:18 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:00:51 pm от Jeni »

*

Jeni

Венера
« Отговор #11 -: Юли 02, 2007, 12:41:01 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:01:02 pm от Jeni »

*

Jeni

Венера
« Отговор #12 -: Юли 02, 2007, 01:01:45 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:01:16 pm от Jeni »

*

лилид

Венера
« Отговор #13 -: Юли 02, 2007, 02:40:58 pm »
Цитат
Венера прави дъъъълъг съвпад със Сатурн
съвсем ще я втасам май: колко дълго ?! и какво ли ?? едновременно въздействие ще носят т Венера и т Сатурн в съвпад върху Урана ми и в опозиция на Венерата ми, опиянена от т Нептун...

:rolleyes:

следи ще останат, (ако не предварително) после тях ще разгадавам  :D  

*

Lillie

• 30532
Венера
« Отговор #14 -: Юли 02, 2007, 02:47:15 pm »
В средата на август Венера и Сатурн отново ще се срещнат в Лъв, след като тя се обърне ретроградно в първите градуси на Дева в края на юли. Следващата им "близка" среща е в Дева през октомври  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Венера
« Отговор #15 -: Юли 02, 2007, 04:11:13 pm »
Цитат
Цитат
Венера прави дъъъълъг съвпад със Сатурн
съвсем ще я втасам май: колко дълго ?! и какво ли ?? едновременно въздействие ще носят т Венера и т Сатурн в съвпад върху Урана ми и в опозиция на Венерата ми, опиянена от т Нептун...

:rolleyes:

следи ще останат, (ако не предварително) после тях ще разгадавам  :D
Бе метни ми на бележка даннитеси, че си купих нов комп, стария гръмна и нямам никакви освен мойте си.

*

Lillie

• 30532
Венера
« Отговор #16 -: Юли 02, 2007, 04:33:46 pm »
Цитат
че си купих нов комп, стария гръмна и нямам никакви освен мойте си.
И ти ли си изпати от ретро мерк? Да си плюя в пазвата, но само при мен още не се е проявил палавникът  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

Венера
« Отговор #17 -: Юли 02, 2007, 04:46:13 pm »
Като става дума за ретро меркурий,направило ли ви е впечатление,че другите планети не се изявяват толкова активно,когато са ретро?Само на мен ли ми се струва или ретро мерк е най-изявен от всички ретро варианти?

*

Lillie

• 30532
Венера
« Отговор #18 -: Юли 02, 2007, 04:54:21 pm »
Цитат
Само на мен ли ми се струва или ретро мерк е най-изявен от всички ретро варианти?
Хм... и на мен ми се струва, че най се говори за ретро Меркурий и мунданните му прояви. По-малко за Венера и Марс.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Венера
« Отговор #19 -: Юли 03, 2007, 01:50:16 pm »
"Разбитите илюзии в любовта
Вчера 1 юли беше точният съвпад на Венера със Сатурн в Лъв, опозиция на Нептун във Водолей.
С наближаването на съвпада през изминалата седмица, предполагам много хора, чиято Венера в натала е засегната от аспект на Сатурн в натала или е под негово управление са били разочаровани в любовта, поради активирането от мунданния съвпад.
Опозицията на Венера с Нептун, провокира романтиката, но срещата със строгия Сатурн, неумолимо ще й покаже реалната действителност и вероятно е охладила доста чувства и емоции."

от all.bg

Учудващо точно попадение. Тъкмо се чудех на какво се дължи ясното напоследък осъзнаване на всички липси и несъвършенства. На всичко, от което съм се опитвала да се абстрахирам, издигайки се над общоприетите представи (по Нептун във Водолей). Но рано или късно, когато равновесието бива нарушено, Сатурн идва и чука на вратата, за да посочи надменно и безжалостно с пръст всички несъвършенства, от които е изтъкан животът ни, или измамното ни усещане за "живот" (по опозицията на Сатурн в Лъв и Нептун във Водолей)...  

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.