Здравей Гост

Асцендент Рак-мазен глупак

• 16 Отговора
  • 7557 Прегледи
« -: Юли 01, 2007, 10:07:50 pm »
Много се дразня от асцендента си.Всичките раци-мазни глупаци,направо айде чао.Много се дразня на нерешителността си,супер много се изнервям.А когато фазите на луната се променят съм като Ал Пачино в Белязания-бахти празните работи.И ако някой е успял да ме разбере,моля даите инфо за тея близнаци с асценденти раци.

*

Jeni

« Отговор #1 -: Юли 02, 2007, 01:24:20 am »
Цитат
Всичките раци-мазни глупаци,направо айде чао.
Ъ? :blink:
Cao!
То ако се раждахме съвършени нямаше да има смисъл от нас, нито щеше да е интересно.
А върху това, което не ти харесва винаги можеш да работиш. :)
Аз зодиите не ги деля на мазни, комбинирани, нормални или сухи , нито на тъпи, остри и акълести. Всички си имат много +-ове и някои минуси, зависи как ги гледаш:). Съсредоточи се върху това, което имаш и върху това, което искаш да имаш.
Специално Рака е много специален знак, има интуиция, грижовен е, има възможност да изпитва неща, чувства, за които други не-толкова чувствителни хора могат само да мечтаят ит.н. и т.н.. Е и лошите неща ги преживява по-тежко, но си струва, заради хубавите тази чувствителност и ти си седнал да се оплакваш :lol: . Сега да не си помислиш случайно , че съм някой Рак, който е решил да си хвали Слънцето.  B)
Няма такова нещо ;)
Айде чао! :P
« Последна редакция: Юли 02, 2007, 01:28:10 am от Jeni »

« Отговор #2 -: Юли 02, 2007, 09:46:20 am »
Цитат
Много се дразня от асцендента си.Всичките раци-мазни глупаци,направо айде чао.Много се дразня на нерешителността си,супер много се изнервям.А когато фазите на луната се променят съм като Ал Пачино в Белязания-бахти празните работи.И ако някой е успял да ме разбере,моля даите инфо за тея близнаци с асценденти раци.
Имаше една древна техника... ах, да - ако не ти харесва - премести си го :))

*

unicorn

« Отговор #3 -: Юли 02, 2007, 10:24:25 am »
Постмодернистично проявление на експресионизма.Впечатлена съм,успя да ме разсмееш :D Сега вече по-сериозно.Асцендент рак дава ловка комбинация между романтична душевност и материалната обезпеченост.Та кое му е лошото добре да се оправяш с парите и да имаш богата емоционалност?

*

AH

• 2201
« Отговор #4 -: Юли 02, 2007, 10:34:50 am »
и защо точно когато Слънцето ти е около асцендента, реши да се оплакваш от него :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Юли 02, 2007, 11:06:49 am »
Много се дразня от Луната си в Рак... понякога  :P настроенията й не само се менят с всяка нейна фаза, а и са доста противоречиви при това. Добре, че се е скрила зад стените на 8ми дом и не е така забележима в уязвимостта си  :rolleyes:
А пък при Асц Рак на практика забелязвам, че дава чувствителност и сензитивност дотолкова, доколкото това зависи от положението на светилата и останалите планети в хороскопа  ;)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

« Отговор #6 -: Юли 02, 2007, 11:51:54 am »
Имам близка приятелка с асцендент в рак,Венера в скорпион и едно много дружелюбно Слънце в стрелец в 5 дом.Много верен приятел,много емоционална,на не толкова близките си хора прави впечатление на ведър и безгрижен човек,но който я познава малко по-добре, може да каже,че е изключително страстна натура,с феноменална памет за определени неща.
  Познавам още две момичета с рачешки асценденти,едната е със Слънце в риби,а другата със Слънце в овен.И двете са много пестеливи,тази с рибешкото Слънце даже стига до спестовен ексцес.За емоционалност-овнешкото Слънце е доста емоционално,при това, по рачешки.За съжаление не помня часовете им на раждане ,за да построя отново картите за справка.
« Последна редакция: Юли 02, 2007, 12:34:28 pm от unicorn »

« Отговор #7 -: Юли 02, 2007, 03:08:32 pm »
Моят час е 8:30.Нерешителността и влегматичното взимане на решения на моменти ме изнервятт,но все пак никой не може да избере,като каъв да се появи на този свят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Юли 02, 2007, 03:17:45 pm »
Цитат
Нерешителността и флегматичното взимане на решения на моменти ме изнервят...

Така сме повечето водни Марсове *с изключение на скорпионския*, макар че много зависи в кой дом се намират в хороскопа и как са аспектирани.
В твоя случай има рачешки Марс в 12ти дом, в опозиция с Нептун и в полусекстил със Слънце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Юли 02, 2007, 03:21:28 pm »
Асцендента в Рак ти дава много добри качества и някои от тях не трябва да се пренебрегват, като няпример силнта интуиция и по - голямата  лекота в общуването. А относно решителността знай че има и по зле от теб.
Визирам трите си планите във Везни, две от които в първи дом и опозицията на Луна в Рак и Слънце в Козирог.

*

123

« Отговор #10 -: Юли 03, 2007, 09:22:33 pm »
Цитат
Асцендента в Рак ти дава много добри качества и някои от тях не трябва да се пренебрегват, като няпример силнта интуиция и по - голямата  лекота в общуването. А относно решителността знай че има и по зле от теб.
Визирам трите си планите във Везни, две от които в първи дом и опозицията на Луна в Рак и Слънце в Козирог.
много ми хареса заглавието на темата
съгласна съм с него
и аз не си харесвам луната - рак
ужасно ранима, емоционално неорентирана и трудно контролируема <_<
пречи ми на логичното и прагматично мислене

я, още един с тази опозиция :rolleyes:  и как ти се отразява..на мен - изморително :blink:  :blink:  

*

Jeni

« Отговор #11 -: Юли 03, 2007, 11:22:06 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:15:58 pm от Jeni »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Юли 04, 2007, 10:35:45 am »
Между другото, опозицията между светилата не се разглежда като "лош" аспект. Много известни люде са родени или по време на пълнолуние, или на новолуние.
Казват също, че при опозиция по-силно е влиянието на Луната, при съвпад - на Слънцето, макар че сигурно ще ви прозвучи доста относително, знам. Може би в случая авторката е имала предвид архетипната символика на светилата.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #13 -: Юли 05, 2007, 09:47:52 pm »
Рака те прави раним.ДА си раним в нашия свят е лукс който не можеш да си позволиш.Слабости,хората са хищници които надушват и най-малкия признак на слабост и го атакуват.Погледнете само децата в детската градина,какви са жестоки и ми кажете за какво става дума.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Юли 05, 2007, 10:00:39 pm »
Цитат
Слабости,хората са хищници които надушват и най-малкия признак на слабост и го атакуват.Погледнете само децата в детската градина,какви са жестоки и ми кажете за какво става дума.
О, улучи го много точно, право в целта. Винаги съм се чудела каква жестокост могат да проявяват невинните деца, още в детската градина или в училище. Винаги се съюзяват срещу по-слабия или просто по-различния с цел да го "накажат". За щастие казват, че децата още нямат каузално тяло, а и тялото на желанието се заражда в малко по-късна възраст при тях. Вероятно това ги освобождава от отговорност, защото нараняват съвсем несъзнателно. Но тогава защо го правят? Инстинкт?  Или просто несъзнателно копират поведението на възрастните? :blink:
« Последна редакция: Юли 12, 2007, 09:37:42 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

« Отговор #15 -: Юли 05, 2007, 10:41:20 pm »
Цитат
Рака те прави раним.ДА си раним в нашия свят е лукс който не можеш да си позволиш.Слабости,хората са хищници които надушват и най-малкия признак на слабост и го атакуват.Погледнете само децата в детската градина,какви са жестоки и ми кажете за какво става дума.
Точно така, раним! И аз дълго време го разглеждах по този начин. Но виж, в природата винаги има равновесие, т.е. ако нещо ти е отнето, то друго ти е дадено. В крайна сметка трябва да се съсредоточиш върху, това което ти е дадено и да го развиваш, а това, което ти е отнето просто да го приемеш като необходимо зло /което до известна степен дори е градивно за "доброто" в теб стига да го искаш и да не предпочиташ по-лесните пътища, които обаче в крайна сметка не водят до кой знае какво удовлетворение/. Между другото РАК ти дава освен магнетичност по отношение на парите и популярност /в някаква форма, общество в което се движиш или при определени обтоятелства сред по-голяма "публика"/. Звучи доста философски, но повярвай ми не съм стигнала до тези съждения на теория, изстрадала съм си ги :rolleyes:
само казвам, че не съм дървен /празнодумец/ философ <_<  

« Отговор #16 -: Юли 06, 2007, 09:43:23 am »
Благодаря за поучителните отговори.Научих доста неща,най-важното от които беше да се приема такъв какъвто съм.Благодаря за философските съждения,бяха ми доста ползотворни.Весело на всички.