Здравей Гост

Дела и съдебни процеси

• 37 Отговора
  • 7864 Прегледи
Дела и съдебни процеси
« -: Юли 17, 2007, 04:39:47 pm »
Здарвейте , радавам с ече открих още едно место на което човек спокойто може да обсъжда вълнуващи го неща.
Има ли някой наблюдения по въпроса , какво се гледа за този тип проблеми с властта , полицията и последиците от това?

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #1 -: Юли 17, 2007, 04:44:40 pm »
Досега не ми се е случвало да разглеждам такива проблематични казуси, но мисля, че "формулата" трябва да включва Марс+Юпитер+Сатурн+Уран.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
Дела и съдебни процеси
« Отговор #2 -: Юли 17, 2007, 05:47:17 pm »
и още:
- знаци: Лъв и Везни
- планети - Меркурий и Юпитер
- домове - седми и дванадесети

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #3 -: Юли 17, 2007, 06:28:01 pm »
В тази връзка се сетих за една приятелка, която работи в полицията, има и юридическо образование. Естествено, не мога да изложа картата й на показ, но мога да спомена някои от акцентите.
1. Акцентирани знаци - Лъв и Везни
2. Планети на трон - Меркурий /Дева/ и Юпитер /Риби/
3. Марс в опозиция с Юпитер, в квадрат към Лунни възли
4. Сатурн в 10ти дом, Юпитер в 6ти дом
5. Владетел на Асц и МЦ на върха на 12ти дом
6. Всички планети са в източната полусфера, с изключение на Юпитер.

Разликата с горепосочената "формула" е, че Уран няма силно влияние тук - иначе просто не би могла да се 'впише' в системата, а щеше да е извън нея.
За евентуални проблеми и търкания с власти/системи/структури търсим Уран на сигнификатно място в хороскопа, в "конфликт" с Марс/Юпитер/Сатурн.
« Последна редакция: Юли 17, 2007, 06:39:51 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #4 -: Юли 17, 2007, 06:52:13 pm »
За съдебни дела, спорове и процеси може да се погледне комбинацията между факторите, имащи отношение към 7ми, 9ти и 11ти дом.
Участието на осмодомни фактори тук е по-слабо, тъй като става въпрос за процес, който става обществено достояние, т.е. обявен и разглеждан открито.
По 8ми дом и Плутон са явленията корупция, манипулация на общественото мнение, пране на /"мръсни"/ пари и т.н.
Сатурн+Плутон - "срастване" на престъпността с управленския апарат или т.нар. организирана престъпност, особено на държавно ниво.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #5 -: Юли 17, 2007, 07:11:33 pm »
:lol:  :lol: Сега се сетих за една бивша колежка, на която навремето й бяхме измислили полицейски прякор "Фрау Гестапо"  :lol:
Имаше следните акценти в картата:
- Лъв /3ти дом/ и Везни /5ти дом/
- Слънце в съвпад със Сатурн
- Венера/Марс в съвпад с Плутон
- Луна в Овен.
Когато влизаше в офиса, всичко се тресеше, в прекия и преносния смисъл на думата  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Niika

• 29
Дела и съдебни процеси
« Отговор #6 -: Юли 18, 2007, 08:02:13 pm »
Сещам се за един адвокат с много интересен Юпитер: Юпитер опозиция Слънце, Юпитер опозиция Меркурий, Юпитер опозиция Сатурн, Юпитер квадратура Уран.
Като тези Слънце съвпад Сатурн, Меркурий+ Нептун във Везни. И съвпад Венера-Марс (+Плутон) в Лъв.

*

Jeni

Дела и съдебни процеси
« Отговор #7 -: Юли 18, 2007, 08:17:07 pm »
 ;)
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:47:00 pm от Jeni »

*

viki16

Дела и съдебни процеси
« Отговор #8 -: Юли 19, 2007, 01:51:08 pm »

Марс в 7-ми дом може да значи съдебни дела(или развод)
Плутон в 12-ти дом - проблеми с полиция, съдебни дела и т.н.

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #9 -: Юли 19, 2007, 02:45:14 pm »
Цитат
Марс в 7-ми дом може да значи съдебни дела(или развод)
Плутон в 12-ти дом - проблеми с полиция, съдебни дела и т.н.
Зависи от цялата карта.
Марс в 7ми най-малкото дава избор от партньори, много енергия и активност се инвестира в партньорската сфера.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Дела и съдебни процеси
« Отговор #10 -: Юли 19, 2007, 02:54:12 pm »
Мисля ,че всичко идва от  Плутон ...особено един квадрат към МЦ и ИЦ .Според мен е една непрекъсната последователност от такива проблеми заложени още по атали изригващи , вероятно от транзити на Уран и Юпитер и Меркурий.

*

viki16

Дела и съдебни процеси
« Отговор #11 -: Юли 19, 2007, 03:00:33 pm »
Права си,
но имам двама приятели с този проблем и като им разглеждах картите видях, че това е общото при тях - и двамата имат Марс в седми дом, при единия има Плутон в 12-ти, а при другия Нептун в 12-ти.
а 7-ми дом засяга освен партньорствата и съдебните дела, 12- скритите неща, затвори, лудници и т.н.

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #12 -: Юли 19, 2007, 03:05:55 pm »
Вероятно зависи от знака и аспектацията на този Марс...
Имам много познати и приятелки с Марс в 7ми дом /в резонанс е със Слънцето ми/, но досега не съм видяла да се е проявил в тази насока. Може би защото става въпрос предимно за млади хора. Някои от тях имат невероятната "дарба" да привличат конфликтни и напрегнати ситуации, понякога съвсем несъзнателно. Но това далеч не важи за всички Марсове, разположени на Дсц или в 7ми дом.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #13 -: Юли 19, 2007, 03:10:10 pm »
Определени планети, особено по линията 1ви-7ми дом, при определена аспектация могат да имат афинитет към спорове и конфликти.
Принципът на опозицията предполага противопоставяне и интеграция чрез разграничаване. Квадратът е сблъсък, макар че звучи доста относително при нептуновите квадрати...
« Последна редакция: Юли 19, 2007, 03:11:21 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

viki16

Дела и съдебни процеси
« Отговор #14 -: Юли 19, 2007, 03:16:09 pm »
сега като им погледнах картите Марс прави квадратура с Нептун,
може би това е причина да привличат тези проблеми.
Странно е че повечето ми познати и дори роднини имат много еднакви карти - може би привличам само подобни на мен хора, не знам как да си го обясня

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #15 -: Юли 19, 2007, 03:22:42 pm »
Цитат
сега като им погледнах картите Марс прави квадратура с Нептун,
може би това е причина да привличат тези проблеми.

Дилемата на Марс-Нептун е дали да гълта гняв или да се научи да го изразява. Първият вариант се среща много по-често  ;)
Нерядко в такива случаи "викаме" това, което най-малко желаем, а именно конфликтни ситуации и хора, които ни налагат необходимостта да се изправим директно пред проблема. Но нептуновите Марсове обичат заобиколните пътища...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Дела и съдебни процеси
« Отговор #16 -: Юли 19, 2007, 03:45:01 pm »
В рожденния хороскоп, за индикатори на работа свързана със съдебната система се  гледат 7-ми, 2-ри дом, планети във Везни в домовете на Венера и позицията на МС и аспектите към него.

За хорарна карта мисля, че адвоката ти е в 7 -ми дом, адвоката на другата страна в 9-ти, а прукорора и следствието в осми.

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #17 -: Юли 19, 2007, 05:02:11 pm »
Ето какво казва С.Вронски:

СУДЕБНЫЕ ПРОЦЕССЫ:
Стеллариум из зловредных планет в VII, ХII ПОЛЯХ.
Планеты из VII и ХII ПОЛЕЙ в плохих аспектах с планетами из I или X ПОЛЕЙ.
Планеты из I и VII ПОЛЕЙ в плохих аспектах с МАРСОМ или ЮПИТЕРОМ.
ЮПИТЕР, сильно поврежденный, из I ПОЛЯ в оппозиции с планетами из VII ПОЛЯ.
ЮПИТЕР поврежденный из VII ПОЛЯ в оппозиции с планетами из I ПОЛЯ и в квадратуре с планетами из IV ПОЛЯ.
ЮПИТЕР, поврежденный из ХII ПОЛЯ, в плохих аспектах с планетами из I и IV ПОЛЕЙ.
Доминант VII ПОЛЯ в плохих аспектах с ЮПИТЕРОМ, МЕРКУРИЕМ, УРАНОМ.
Доминант VII ПОЛЯ в плохих аспектах с планетами из ХII ПОЛЯ.
« Последна редакция: Юли 19, 2007, 05:03:59 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Дела и съдебни процеси
« Отговор #18 -: Юли 20, 2007, 08:11:34 am »
Добре , това вероятно е за натал . Страхотно е ,че  си го намерила Лилли.
Но лошите аспекти трябва да могат да се преодолеят. Нали това е смисъла на живота , да преработим лошите неща от предишни животи.
 Какво се гледа , за да се намери ключа който да ни даде отговор на въпроса : Как да го преодолея? И дали има шанс това да се случи, защото  старите хора казват "Каквото е писано на глава на камък няма да отиде"  и колкото и да се борим да намерим друг  начин , той може би не съществува и трябва да  се примирим и да го преживеем. Но пак разсъждавам , нали живота е в наши ръце и ако искаме да преодолеем нещо то зависи преди всичко от нас( не говоря за ситуаций в който нямаме възможност да реагираме като катастрофи и инциденти), но ето примерно една напрегната карта със заложени такива проблеми , който са се проявили и човек е осъзнал , че явно има някаква карма в тази насока...Как да намери пътя към изцелението да душата и съзнанието си ....

*

Lillie

• 30532
Дела и съдебни процеси
« Отговор #19 -: Юли 20, 2007, 10:36:26 am »
Цитат

Какво се гледа , за да се намери ключа който да ни даде отговор на въпроса : Как да го преодолея?
Не всички "ключове" са в астрологията. Някои са вътре в нас, но не го осъзнаваме или просто сме забравили. За да преоткрием забравените ключове, е необходима коренна промяна в съзнанието, а тя не става от раз.
Наранената душа още по-трудно се реабилитира, понякога за това е нужен цял живот, а понякога и един живот не стига...
И аз неведнъж съм си задавала въпроса "как да го преодолея?" и продължавам да си го задавам, но единственият отговор, който засега успявам да намеря и в някаква степен ме успокоява  е, че "каквото и да се случи утре, животът не свършва с това". Външните условия се променят, но вътрешният Аз остава, важно е да запазим цялостта му.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.