Здравей Гост

хорарна астрология

• 14 Отговора
  • 3772 Прегледи
*

unicorn

хорарна астрология
« -: Юли 18, 2007, 02:10:03 pm »
Мой приятел ме помоли да му отговоря на един въпрос,зададен на 18 юли2007 в 11.22 в София.И понеже все още не се справям с хорарната астрология,се обръщам към всички,които могат да отговорят. :D Въпросът е-да остане ли на работа във"Forest nook"или да си намери друга работа?

*

Lillie

• 30532
хорарна астрология
« Отговор #1 -: Юли 18, 2007, 03:14:47 pm »
Или да си зададе въпроса по друг начин: дали моментът е подходящ за търсене/смяна на работа?
Това, къде работи, изобщо не е от значение в случая  ;)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

хорарна астрология
« Отговор #2 -: Юли 18, 2007, 03:42:02 pm »
Добре,ако въпросът е поставен така-подходящ ли е моментът за намиране на нова работа?Вече проверих за четирите забрани,съвсем спокойно може да се отговаря.За работа се гледат 6 и 10 домове,като меркурий е добре поставен в 10 дом в съвпад с МC,в красив секстил с Венера.Квадратурата с плутон носи напрежение,но плутон винаги води до промяна.Мисля,че ще намери по-добра нова работа.Any other suggestions? :D  

*

Lillie

• 30532
хорарна астрология
« Отговор #3 -: Юли 18, 2007, 04:26:53 pm »
А каква е динамиката в натала?  
« Последна редакция: Юли 18, 2007, 04:27:19 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
хорарна астрология
« Отговор #4 -: Юли 18, 2007, 04:56:53 pm »
Ето го и хорара за улеснение на всички, които ще се включат. :)

АН, ти какво мислиш за хорарите? Може ли да се отговори на даден въпрос само по хорар?
« Последна редакция: Юли 19, 2007, 07:14:23 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
хорарна астрология
« Отговор #5 -: Юли 18, 2007, 05:03:18 pm »
Цитат
Мой приятел ме помоли да му отговоря на един въпрос,зададен на 18 юли2007 в 11.22 в София.
Първото, което се набива на очи в построената за тази дата и час хорарна карта е, че повечето аспекти на Луната вече са минали. Но има два подкрепящи апликиращи аспекта към Марс и Слънце. Ако отчитаме транссатурновите, може да има и неочаквано развитие на ситуацията на работното място. Някакво поощрение ли е чакал там и не го е получил? Картата ми изглежда някак си неясна, възможно ли е част от информацията да е била спестена?
Не ми се връзвай много, нямам опит в хорарната астрология, нито се придържам към строго определени схеми и правила за интерпретация  ;)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
хорарна астрология
« Отговор #6 -: Юли 18, 2007, 05:18:53 pm »
В случая бихме могли да разгледаме и хорара, построен за часа, в който unicorn задава въпроса във форума. Само не знам кои производни домове да използваме и как, т.к. въпросът не се задава пряко от кверента, а от лице-"посредник" /приятел/.
Така построената карта също ми изглежда радикална, ако се отчетат координатите на София. Във Варна Асц попада в последните три градуса на знака.
В този хорар има Луна около МЦ /откъм 10ти дом/, в сепариращ квадрат с ретро Юпитер в 1ви. Владетелят на Асц - Марс - е расположен в 6ти дом, към който Луната прави апликиращ тригон. Има подкрепящи фактори, но не знам доколко са достатъчни за реализацията на замисленото.
В такива случаи е най-добре да се потърси отговора в наталната карта на кверента.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
хорарна астрология
« Отговор #7 -: Юли 18, 2007, 05:24:36 pm »
Да добавя, че и в двата хорара има взаимна рецепция Луна-Меркурий, което може да се отчете като още един благоприятен фактор.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

хорарна астрология
« Отговор #8 -: Юли 18, 2007, 09:09:18 pm »
Ето ме пак.За динамиката на натала все още не мога да говоря.Чакам да ми прати данните си.Без час на раждане-06.07.1983.Но в ректификацията ме няма.За неяснотата съм напълно съгласна.Точно колкото знам аз,толкова се знае и във форума.Нямам никакви подробности,само неговия въпрос. <_<  

*

AH

• 2201
хорарна астрология
« Отговор #9 -: Юли 18, 2007, 09:13:52 pm »
Цитат

АН, ти какво мислиш за хорарите? Може ли да се отговори на даден въпрос само по хорар?
аз най-много харесвам транзитите - влияят на всички и всичко около нас и дори да не докосват пряко нещо в нашия радикс, като отчетем, че живеем сред други хора и тия хора ни влияят..... :)  

*

unicorn

хорарна астрология
« Отговор #10 -: Юли 19, 2007, 10:02:55 am »
Часът на раждане-05.50 a.m. :D  

*

Lillie

• 30532
хорарна астрология
« Отговор #11 -: Юли 19, 2007, 11:44:13 am »
Мисля, че да. По транзити и в картата на слънчевата революция е заложена възможност за промяна. И търсене/желание за промяна също  :)
В наталната карта също има показатели за променливи условия на работното място и, общо взето, в избора на професия/цели.

« Последна редакция: Юли 19, 2007, 11:54:30 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

хорарна астрология
« Отговор #12 -: Юли 19, 2007, 12:00:04 pm »
И аз така му отговорих и сега съм доволна,че мненията ни съвпадат.Това е първият хорар,който правя,с немалка помощ,разбира се.

*

Lillie

• 30532
хорарна астрология
« Отговор #13 -: Юли 19, 2007, 02:42:17 pm »
Още повече - промените, които му предстоят, са в средносрочен план, но с дългосрочни последици  ;)
Транзитен Уран на МЦ, юпитерова революция...
В по-краткосрочна перспектива гледай бързите транзити към важни радикални точки - към планети-сигнификатори, към кръста на хороскопа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
хорарна астрология
« Отговор #14 -: Юли 19, 2007, 05:22:15 pm »
Друг е въпросът каква работа се търси от питащия в момента.
Един астролог го е казал много добре, а именно, че в зависимост от желаната перспектива се търсят определени циклични връзки и взаимоотношения между определени двойки планети:
Венера-Марс - добреплатена работа
Луна-Сатурн - кариерно развитие в дългосрочна перспектива
Слънце-Уран - свободни/творчески професии с нерегламентиран характер
Меркурий-Нептун - работа в сферата на услугите и занаята.

Въпросът е подробно и изчерпателно обяснен тук .

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.