Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75242 Прегледи
*

holanda

Re:Юнона и връзките(брака)
« Отговор #240 -: Юни 24, 2010, 04:19:05 pm »
каква е допустимата орбиса на Юнона-та,за да е в съвпад с лична планета или нодална ос?

за юнона съм на мнение.. градус до два-два и половина, три най-много, но зависи за какво става въпос, колко е голяма планетата и тн
аха,и аз така си мислех,даже не приемам повече от 1-2 градуса орбиса за астероидите.На мен ми отстои на 5 градуса от асцендента.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #241 -: Юни 24, 2010, 04:31:17 pm »
...знаете ли нещо интересно.....моята Juno е във Везни, 8-ми дом....
приятелят ми има везнишки стелиум и Слънце в Скорпион....
вие имате ли подобни наблюдения за себе си...? :blink:
juno там е силна, конкретно везни и скорпион.. уцелила си човек с такова светило, което е показателно, примерно моята е в скорион и имам афинитет към такива хора..

ами то неговата е скорпионска и в 5-ти дом.....
Луна съвпад Плутон и Сатурна ми са Скорпионски...ама нямам нищо лъвско....

*

holanda

« Отговор #242 -: Юни 24, 2010, 04:42:59 pm »

на Junото никакво внимание не обръщам,едва вчера се сетих да погледна как е поставена в радикса.Положението и по дом обаче ми обясни някои неща-намира се в 12 дом/Везни и повечето ми връзки са били с много приятни и умни момчета или мъже,но все ги хващам,докато са ''пресирани'' от обстоятелствата.Зависими от момента,в труден личностен период...Докато съм във връзката,нещата се развиват благоприятно за тях и достигат това,към което са се борили първоначално... :-\

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #243 -: Юни 24, 2010, 05:15:55 pm »

Луна съвпад Плутон
какво повече искаш..
не ти трябва нищо лъвско, а и този Сатурн там, показва че не е случайно присъствието ти в този форум,
и ако се понапънеш да почетеш може много навътре в нещата да навлезеш

ами аз се понапъвам.....малко времето не ми стига, но не е само това.....тоз Сатурн явно блокира мозъка ми....пък и може осакатения ми Меркурий да се ръчка....в цялата работа....в същност незнам кое точно не ми помага ..... :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #244 -: Юни 24, 2010, 05:21:38 pm »
Ау Лили, какви неща си знаела и не обаждаш  :rolleyes:

Еми... не се самоутвърждавам, като се бия постоянно в гърдите за това какво знам, колко знам и показвам какви "невежи" са другите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #245 -: Юни 24, 2010, 06:06:10 pm »
Тоя линк е от много отдавна, вече не помня по какъв повод съм го постала тук и в коя тема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #246 -: Юни 24, 2010, 06:15:21 pm »
Аааа, това датира от онези лежерни години, когато още имах време да чета...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #247 -: Юни 24, 2010, 07:13:45 pm »

juno там е силна, конкретно везни и скорпион.. уцелила си човек с такова светило, което е показателно, примерно моята е в скорион и имам афинитет към такива хора..

мда, така и на цяло едно поколение- рядко се изявява и то е когато има други лични планети замесени
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #248 -: Юни 24, 2010, 07:23:02 pm »
много говориш дай конкретика?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #249 -: Юни 24, 2010, 07:32:14 pm »
връзки не лични аспекти
пример :
juno съвпад jupiter , лилит в риби= женен за риба (бтв не щастливо)

*

Uran

• 6041
« Отговор #250 -: Юни 24, 2010, 07:38:01 pm »
Аз не и обръщам внимание на Юно и то по причина, че в моята и на съпруга ми карти не е показателна.
Възможно е мястото и в радикса да има по-скоро пожелателен характер. :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #251 -: Юни 24, 2010, 08:00:50 pm »
убягвам

аз съм на мнението на Уран по-често не е показателна

*

holanda

« Отговор #252 -: Юни 24, 2010, 08:34:59 pm »
A какво става после след като излезеш от връзката?
Да разбирам ли, че им служиш нещо като тръмплин?   :unsure:
незнам,странно е.По никакъв начин не влияя на живота им,за да кажем 'трамплин''.Никога не съм била във връзка,в която аз да съм повече-смятай контакти,връзки,финаново положение или каквото и да било...но някак си-живота им се нарежда през времето,докато са с мен.Може би помагам единствено чрез анализи на това какво представляват,какво искат,защо го искат..един вид да намерят себе си и да се отпуснат...Само това е.

*

iva22

« Отговор #253 -: Юли 19, 2010, 05:03:28 pm »
бихте ли обяснили какво означава, когато Juno на мъжа съвпада със слънцето, луната и меркурий на жената? благодаря!

« Отговор #254 -: Юли 31, 2010, 07:02:07 pm »
Моя е в Рак в девети дом.
Да видим дали няма да се омъжа за чужденец,макар че засега нямам такива планове.  :P

Сакън, не богохулствай  ;D и моята е там, ама дори не искам да помислям...

*

Divna

« Отговор #255 -: Юли 31, 2010, 08:04:10 pm »
бихте ли обяснили какво означава, когато Juno на мъжа съвпада със слънцето, луната и меркурий на жената? благодаря!

Iva, Слънце, Луна и Меркурий са управители на кои домове? Съвпада точен ли е (+/-1*)? Юнона, в кой знак е?

*

Divna

« Отговор #256 -: Юли 31, 2010, 08:07:29 pm »
Моя е в Рак в девети дом.
Да видим дали няма да се омъжа за чужденец,макар че засега нямам такива планове.  :P

Може да имаш нужда от помощ от чужденец. А иначе се нуждаеш от чувствителен и емоционален мъж.
В България ли си раждана или в чужбина?

*

iva22

« Отговор #257 -: Август 02, 2010, 12:27:23 pm »

Iva, Слънце, Луна и Меркурий са управители на кои домове? Съвпада точен ли е (+/-1*)? Юнона, в кой знак е?

Дивна, много ти благодаря, че ми отговаряш!!!
Слънцето, Луната и Меркурий на жената са в близнаци (слънце в началото на близнаци и в 6-ти дом, луна в 6-ти дом, меркурий - начало на 7-ми). Луната и Меркурий на мъжа също са в близнаци (в 4-ти дом), слънце - последната седмица на телеца, на края на 3-ти дом. Juno на мъжа също е в 4-ти дом, в началото на близнаци. Juno на жената е в риби, 3-ти дом. В риби е и неговият марс,във 2-ри дом, венерата му е в рак, 5-ти дом. Каква информация дават тези позиции...от прочетеното тук оставам с впечатление, че Juno  не е от чак такова значение...

*

Divna

« Отговор #258 -: Август 02, 2010, 03:08:31 pm »
Ива, Юнона има значение за брака. Според митологията тя е единствената богиня легално омъжена за Олимп. Затова в партньорската астрология тя се разглежда редом с останалите любовни планети и някой фиктивни точки и астероиди. Не случайно в астрологията я свързват с домовете 5,7 и 8.
Юнона закриля омъжените жени. На нея е посветен цял месец от календарната година също (месец Юни).
В синастричната карта ако Юнона прави съвпад с партньорска планета, свързана с любовта, като например: Марс (мунданен управител на 1 дом), Венера (мунд. упр. на 7ми дом) и Плутон (мунд. управител на 8ми дом), така също и с двете светила Луна (мунд. управител на 4ти дом) и Слънце (мунд. упр. на 5ти дом), то това е добър знаменател, че двойката би могла да има съвместно съжителство.

За Юнона може да се говори и изпише много. Надявам се обаче, че успях да ти дам някаква яснота с написаното по-горе.
По твоето описание ми е трудно да преценя (липсват градуси). Би било най-добре да поставиш синастричната карта, за да я видя.
Иначе в началото на тази тема (1ва страница) можеш да прочетеш за значението й по знаци.

« Отговор #259 -: Декември 13, 2010, 05:36:04 am »
Някой има ли наблюдения колко време трае транзит на Юнона? :-\