Милки, някакъв компромисен вариант за вас двамата не може ли да се измисли? 
Хем нямате брак, хем се чувстваш (об)вързана с него, в ситуация без изход, а виждам, че се мъчиш...
Нямате официален брак, с нищо не те държи вече, а се чувстваш като окована с тоя мъж.
Виждам,че сте предвижили темата напред...... :blink:
Да,много тежка ситуация,която започва преди 3 години,а сме заедно от 7.Каква заблуда.
И малко по-малко се развива,до пълния си крах.
Ами,колкото и грозно да звучи,поради моето чувство за малоценност иниска самооценка,съм взела прост човек.И чак сега го осъзнавам :blink: Не е смешно,напротив,адски болезнено е да живееш с примитивен и прост ,човек.Аз поне се имам за духовен и природно интелигентен.
Днес сутринта се замислих,коя е най-голямата грешка в живота ми.Ето тази!!! Този човек,това абсурдно съжителство и не на последно място,с детето с което ме дари! Дете с проблем!
Да е живо и здраво това ангелче!
Ами това е,живея с един кютук,инат човек,на който му доставя удоволствие да ме тъпче и да се разхожда по главата ми.Е ,всяко нещо има край!Моля се да дойде скоро и да си грабна живота в ръце,трудния живот.Но сама.
Това е един човек,който не се повлиява от разговори,от това че кара другите да страдат.
Но нищо не остава безнаказно,сигурна съм. :blink: