Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75240 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Юнона и връзките(брака)
« Отговор #260 -: Декември 13, 2010, 06:09:11 am »
Някой има ли наблюдения колко време трае транзит на Юнона? :-\

Бързак е.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #261 -: Декември 13, 2010, 06:12:11 am »
Някой има ли наблюдения колко време трае транзит на Юнона? :-\

Бързак е.... ;D

Жалко.Мерси!  :blink:

« Отговор #262 -: Февруари 04, 2011, 02:34:32 am »
Юнона е ретроградна в момента,на мен ми е на 28мия градус в Дева  ;D по случайност я хванах,като си гледах транзитите  :blink:

« Отговор #263 -: Февруари 04, 2011, 05:32:18 am »
Ива,
В синастричната карта ако Юнона прави съвпад с партньорска планета, свързана с любовта, като например: Марс (мунданен управител на 1 дом), Венера (мунд. упр. на 7ми дом) и Плутон (мунд. управител на 8ми дом), така също и с двете светила Луна (мунд. управител на 4ти дом) и Слънце (мунд. упр. на 5ти дом), то това е добър знаменател, че двойката би могла да има съвместно съжителство.

Ето къде било препъни камъчето...
Моя Юнона в точен съвпад с негов Нептун
Негова Юнона в точен съвпад с мой Уран
Действието се развива в Скорпион в мой 4д и негов 11д.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #264 -: Февруари 04, 2011, 01:45:49 pm »
И аз най-накрая реших да погледна къде е мойта юнона.Във везни.
В 3ти дом съвпад с уран -У7ми,опозиция с меркурий.
В момента транзитнат юнона е  съвпад с плутон пак в 3ти дом.
Погледнах статията на Синухе в началото на темата и наистина имах нужда от социален партньор(везни),но моят е крайната противоположност-антисоциален тип.
И наистина е много важна комуникацията за мен,уви доста често се караме на тази тема,че все искам да говорим нещо,а той не винаги.
Като заключение-нямаме брак.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #265 -: Февруари 04, 2011, 03:46:44 pm »
За съвпад на Юнона със синастрична планета, колко градуса отпускате ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

• 2478
« Отговор #266 -: Февруари 04, 2011, 04:19:28 pm »

Милки, модерното разбиране за брак изключва официалното подписване на документи. Съвместносто съжителство /повече от година/ се приема като брак.

*

Divna

• 2478
« Отговор #267 -: Февруари 04, 2011, 04:22:08 pm »

Максимум +/- 2*.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #268 -: Февруари 04, 2011, 04:31:43 pm »

Максимум +/- 2*.

Мерси  много  ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #269 -: Февруари 04, 2011, 06:26:14 pm »

Милки, модерното разбиране за брак изключва официалното подписване на документи. Съвместносто съжителство /повече от година/ се приема като брак.
Мерси Дивна :blink:
Емчи то нащо си е вече брак,шеста година ;D ;D
Чувала съм ,че седмата била критична.Ако я преминеш(т.е не се разделиш с човека),ще живеете заедно още дълги години :lol: :rolleyes:

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #270 -: Февруари 04, 2011, 06:30:47 pm »
Впечатлена съм  :blink: Преди малко се зачетох тук и проверих как е при мен с мъжа ми... Слънцето ми е в точен съвпад с неговата Юнона в 8 дом - до секунди... Още на десетия ден от опита ни да сме гаджета бяхме наясно, че искаме да живеем заедно... скоро след това бяхме готови от само себе си и за дете  :blink: Нямаме сключен "граждански" брак...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #271 -: Февруари 04, 2011, 06:32:43 pm »
Впечатлена съм  :blink: Преди малко се зачетох тук и проверих как е при мен с мъжа ми... Слънцето ми е в точен съвпад с неговата Юнона в 8 дом - до секунди... Още на десетия ден от опита ни да сме гаджета бяхме наясно, че искаме да живеем заедно... скоро след това бяхме готови от само себе си и за дете  :blink: Нямаме сключен "граждански" брак...
Страхотно!! :blink:
Аз с моя мъж нямаме съвпад на юноните с никоя планета.
Даже търсих току що и на стари гаджета и пак нямаме.
Имам съвпад на юноните с детето ми ;D

А мислите ли че двама може да се оженят ,ако юноната на мъжа е в точен съвпад с АС то на жената? :-\

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #272 -: Февруари 04, 2011, 06:46:03 pm »

Чувала съм ,че седмата била критична.Ако я преминеш(т.е не се разделиш с човека),ще живеете заедно още дълги години :lol: :rolleyes:

С бившия ми 12-тата година от сватбата беше критичната - по Юпитеровото завръщане  :blink: Да не говорим, че преди това бяхме гаджета 6 години и на седмата - уж критичната - сключихме брак... Няма рецепта с тия измислени години  :blink:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #273 -: Февруари 04, 2011, 08:24:03 pm »
Дивна, аз май нещо не разбрах.Моля те, кажи ми точния съвпад /под1 градус/ на юнона на партньора с мой уран, как да го тълкувам? Моля те, подскажи ми нещо най- общо, за съжаление не мога да ти дам по- точни данни /дом/, защото нямаме точен час на раждане.Благодаря предварително

*

Milkyway

• 3770
Re: Юнона и връзките(брака)
« Отговор #274 -: Април 02, 2013, 09:38:03 pm »
Сега видях,че транзитната юнона е в съвпад с десцендента ми.
А в натала е във везни , в съвпад с уран У7.

Че де го тоз брак?
Аз и без това не съм му почитателка ;D

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #275 -: Април 04, 2013, 03:57:44 pm »

С бившия ми 12-тата година от сватбата беше критичната - по Юпитеровото завръщане  :blink: Да не говорим, че преди това бяхме гаджета 6 години и на седмата - уж критичната - сключихме брак... Няма рецепта с тия измислени години  :blink:

Идеята на седмата година е, че Сатурн тогава прави квадратура с мястото си в началото на връзката. Критична е, но зависи как се приемат уроците на Сатурн.
А Юпитер си е гадничък, аз на него не разчитам за хубавите нещата.

*

Нова

• 3491
« Отговор #276 -: Април 04, 2013, 03:59:25 pm »
А Юпитер си е гадничък, аз на него не разчитам за хубавите нещата.

:clap:

« Отговор #277 -: Август 04, 2013, 05:10:23 pm »
Някой, който е семеен има ли Юнона във Водолей, за да сподели нещо :blink:?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #278 -: Август 04, 2013, 08:57:42 pm »
Някой, който е семеен има ли Юнона във Водолей, за да сподели нещо :blink:?
Аз съм семейна ,без брак от 7 години.
Транзитна юнона в момента ми е във водолей,през 7ми дом.
Много е тежко,искам раздяла,но той не си тръгва.Болезнено не можем да се търпим,идват ми лоши мисли в главата.....не знам какво да правя вече :'(
Аспекта ,койта прави тр юнона е, квадрат венера и секстил хирон.Други аспекти не прави в момента.

« Отговор #279 -: Август 04, 2013, 09:17:32 pm »
Благодаря за отговора, Милки! Слушай дълбокия импулс на душата си, тя знае...  :blink: