Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75250 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Юнона и връзките(брака)
« Отговор #280 -: Август 04, 2013, 09:40:15 pm »
Благодаря за отговора, Милки! Слушай дълбокия импулс на душата си, тя знае...  :blink:
Мерси Романтика ,за добрия съвет.
Да не би този транзит във водолей на юнона,да носи и добри неща? :-\Ако е така,какви може да са?

*

Нова

• 3491
« Отговор #281 -: Август 04, 2013, 09:50:24 pm »
Виждам, че сега е ретро. Колко време ще се движи там, че венерата ми е в знака.

Да кажа, че докато вероятно е била в козата, се ожени човек с натална там.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #282 -: Август 16, 2013, 05:22:55 pm »
Моята 12-домна Юнонка е била добре аспектирана в началото на една връзка: Марс- съвпад, Венера и Луна- секстил. Ама транзитната е в каре с Хирон. Май много ще боли тази връзка. А синсатрията със същият човек двете Юнони са в точен тригон. Неговият Меркурии ми подчерава секстила Юнона/Марс, в съвпад с Юнона е, а негов Уран в съвпад с моят Плутон - карето Плутон/Юнона. Неговата Юнона ми е в опозиция на Марса и Юпитера и в каре с Нептуна. Още в началото тази връзка, така че не мога да кажа кое за Юнона от описанията е вярно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #283 -: Август 16, 2013, 10:32:22 pm »
Милки, някакъв компромисен вариант за вас двамата не може ли да се измисли?  :-\

Хем нямате брак, хем се чувстваш (об)вързана с него, в ситуация без изход, а виждам, че се мъчиш...

Нямате официален брак, с нищо не те държи вече, а се чувстваш като окована с тоя мъж.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #284 -: Август 17, 2013, 01:56:23 pm »
Милки, някакъв компромисен вариант за вас двамата не може ли да се измисли?  :-\

Хем нямате брак, хем се чувстваш (об)вързана с него, в ситуация без изход, а виждам, че се мъчиш...

Нямате официален брак, с нищо не те държи вече, а се чувстваш като окована с тоя мъж.

;D...Даа. Най- трудно се отварят незаключени врати. Така пееше Лили Иванова.
Абсолютна илчзия да мислим, че брака обвързва.
Обвързва ни сърцето...,собствената несигурност и не на последно място ценностната ни система.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #285 -: Август 17, 2013, 04:00:07 pm »

Виждам,че сте предвижили темата напред...... :blink:
Да,много тежка ситуация,която започва преди 3 години,а сме заедно от 7.Каква заблуда.
И малко по-малко се развива,до пълния си крах.
Ами,колкото и грозно да звучи,поради моето чувство за малоценност иниска самооценка,съм взела прост човек.И чак сега го осъзнавам :blink: Не е смешно,напротив,адски болезнено е да живееш с примитивен и прост ,човек.Аз поне се имам за духовен и природно интелигентен.
Днес сутринта се замислих,коя е най-голямата грешка в живота ми.Ето тази!!! Този човек,това абсурдно съжителство и не на последно място,с детето с което ме дари! Дете с проблем!
Да е живо и здраво това ангелче!
Ами това е,живея с един кютук,инат човек,на който му доставя удоволствие да ме тъпче и да се разхожда по главата ми.Е ,всяко нещо има край!Моля се да дойде скоро и да си грабна живота  в ръце,трудния живот.Но сама.
Това е един човек,който не се повлиява от разговори,от това че кара другите да страдат.
Но нищо не остава безнаказно,сигурна съм. :blink:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #286 -: Август 17, 2013, 04:06:37 pm »
Милки разбирам те напълно. Няма лошо от това да живееш с тьп човек , стига да иска да се развива и да му помогнеш да израсте, но с човек които те тормози и му прави садисти4но удовствие  да те гледа как се мьчиш е друго нещо. Ако наистина те тормози , сьбираи багажа и бягаи без много да му мислиш.
Ако останеш  болката която ще натрупаш трудно ще я поправиш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #287 -: Август 17, 2013, 04:13:46 pm »
Милки, много омъжени жени с деца се колебаят да направят тази решителна крачка, притеснявайки се, че сами няма да се справят. Но предвид ситуацията, каквато я описваш (и тя не е от вчера), надали самостоятелният ти живот ще е много по-тежък и негативен от сегашния. Млада си все още, но вече не първа младост и след още няколко години, ако продължаваш да живееш така и отлагаш вземането на решение, помисли какво ти предстои - да вземеш някой дядо ли? Тук се шегувам, но искам да ти помогна да осъзнаеш, че годините си минават и накрая остава горчива утайка и неудовлетвореност от всички пропуснати навремето възможности. Но ако усещаш, че още нещо те държи свързана с твоя мъж, продължавай да водиш този начин на живот, никой не те спира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #288 -: Август 17, 2013, 04:20:46 pm »
Хайде пак излишен спам по темата.Прехвърлете си мненията на съответното място. :angry:

Милки,аз ще се изкажа много по-различно от останалите,обаче всеки път едно и също четем от теб!Само се оплакваш,хленчиш и  търсиш съчувствие.Какво ще постигнеш с това???Ами вземи се в ръце и действай.Пропиляваш си живота с излишни действия,с нищо друго.И последно-има много по-лоши съдби от твоите,радвай се на живота и на детето си!Успех.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #289 -: Август 17, 2013, 04:33:20 pm »
Аз не съм искала да пиша ;D
Просто някой върна темата.......от 4 август,с цитат от мен, по въпроса за юнона.....и просто отговорих!
Не се оплаквам Муунлайт :blink:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #290 -: Август 17, 2013, 04:39:58 pm »
ето нещо по темата , при мен следващата година , Дирекционна и Прогресивна Луна ще направят сьвпад с натална Юнона , допълнително транзитен Уран ще направи опозиция на Наталната Юнона ( 13 градуса Везни) мога ли да о4аквам сьбитие по Юнона  ;D
P.S.
 Извинявай за грешката, нали не живея в БГ и понякога писането е малко трудно и бавно , нямам кирилица
« Последна редакция: Август 17, 2013, 04:48:27 pm от gogo07 »

« Отговор #291 -: Август 17, 2013, 04:42:20 pm »
Дирекционна Луна с натална Луна няма как да ти направи съвпад. Тя е тръгнала оттам и заминала.

« Отговор #292 -: Ноември 04, 2013, 04:52:32 pm »
Юнона ми е в съвпад със Сатурн (У5).Какво пък значи това???
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #293 -: Ноември 06, 2013, 06:02:54 pm »
Вероятно, че предпочиташ да създаваш или никакви, или много стабилни отношения с противоположния пол. Едва ли ти допада идеята за авантюри за по една нощ. Според мен е хубав аспект и може да показва, че ще намериш стабилен, зрял (не задъжлително с голяма разлика в негова полза) и материално осигурен мъж.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #294 -: Ноември 06, 2013, 06:07:24 pm »
Дирекционна Луна с натална Луна няма как да ти направи съвпад. Тя е тръгнала оттам и заминала.

imah predvid 4e Direkcionna Luna shte napravi savpad s Junona .... a ne sas samata sebe si

« Отговор #295 -: Ноември 07, 2013, 09:57:45 am »
Вероятно, че предпочиташ да създаваш или никакви, или много стабилни отношения с противоположния пол. Едва ли ти допада идеята за авантюри за по една нощ. Според мен е хубав аспект и може да показва, че ще намериш стабилен, зрял (не задъжлително с голяма разлика в негова полза) и материално осигурен мъж.
Благодаря ти! Вярно е това! Не съм по авантюрите за една нощ.Винаги съм предпочитала мъжете,които са по-големи от мен на години. И винаги съм търсела само сериозни и стабилни връзки.Ако една връзка според мен няма да доведе до брак,за мен тя е тотално безмислена.Страшно уважавам брака!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд