Цитат на: Вещичка в Май 31, 2011, 12:53:26 amнякой гледал ли е този филм:чудя се дали да го тегля сравняват го с Генезис с Ди Каприо :unsure:Да, не е лош. :blink:
някой гледал ли е този филм:чудя се дали да го тегля сравняват го с Генезис с Ди Каприо :unsure:
Но да знаеш, че е далеч от Генезис. Всеки филм /без Матрицата разбира се/ ми е далеч от Генезис. :93:
The Last Mimzy / Последната Мимзи (2007)този е много як :08:
якоооооооооооо :yahoo: филмчето е много готино. в началото малко ме заболя тиквата, но после стана интересен. готино промиване на мозъци, та чак да не знаеш кой си тва като да забравиш кой си като се раждаш в това измерение - същата работа
Цитат на: gal в Май 28, 2011, 09:40:55 pmThe Last Mimzy / Последната Мимзи (2007)този е много як :08:
Цитат на: Вещичка в Май 31, 2011, 12:55:34 amЦитат на: gal в Май 28, 2011, 09:40:55 pmThe Last Mimzy / Последната Мимзи (2007)този е много як :08:Нещо ми се стори твърде наивно това обяснение "сълзите на Ема бяха това, което ни спаси..." :lol: Филмчето добре тръгна и после сякаш нещо се разбързаха да го приключат :lol:
Priest / Свещеник (2011)
The Adjustment Bureau (2011) Агенти на съдбата В ролите: Емили Блънт, Мат Деймън, Терънс Стамп, Даниел Де Ким, Антъни Маки, Майкъл Кели, Дейвид Алан Баши, Лиам Фъргюсън, Рона Фокс, Джон СлатериЖанр: Романтичен, ФантастикаРеэюме:Дали контролираме съдбата си или невидими сили ни манипулират?На крачка от спечелване на място в американския сенат, амбициозния политик Дейвид Норис (Мат Деймън) среща красивата балерина Елис Селас (Емили Блънт), жена, като никоя която е познавал. Точно когато осъзнава, че се влюбва в нея, мистериозна организация решава, че двамата не трябва да бъдат заедно. Дейвид е изправен срещу самите агенти на Съдбата – хората от Бюрото по Нагаждане, които ще направят всичко по силите си, за да държат влюбените разделени.В лицето на малкия шанс, Дейвид или трябва да забрави за нея и да приеме (пред)определения си път, или да рискува всичко, за да прекърши Съдбата и да бъде с Елис.Развиващ се в Ню Йорк, филмът "Агенти на съдбата" е базиран по разказ на Филип К. Дик („Блейд Рънър", „Зов за Завръщане", „Специален Доклад), режисиран от Джордж Нолфи (дебют), написал сценариите на „Бандата на Оушън 2" и „Ултиматумът на Борн".
Цитат на: Aurora Borealis в Юни 03, 2011, 04:51:27 am Priest / Свещеник (2011) този е тъп. ще ми размахват тука църквата под носа... егати грозната картина :mellow:
Аз не си падам по вампирски филми, но този за жанра е средна работа. Просто са перефразирали историята с кръстоносците :mellow: Но има нещо много секси в Пол Бетани. Не знам какво е, но много ми действа. :confuse3: