Здравей Гост

Живот + Астрология

• 32 Отговора
  • 6363 Прегледи
*

unicorn

Живот + Астрология
« Отговор #20 -: Август 20, 2007, 01:02:44 pm »
Хм,при мен са по- скоро ураново-плутонови настроения,но от доста време вече съм ги овладяла.Но другото ,което ми прави впечатление е,че аз се чувствам по-добре през есеннозимния период,а лятото ,особено ако е горещо ,не ми носи голям комфорт.Мисълта ми е ,че може би има влияние разположението на планетите в натала за тези усещания.При мен всички планети са в есеннозимните знаци.  

*

unicorn

Живот + Астрология
« Отговор #21 -: Август 20, 2007, 02:11:28 pm »
Любимите ми септември и октомври, :D ,най-хубавите месеци от годината.

*

Lillie

• 30532
Живот + Астрология
« Отговор #22 -: Август 20, 2007, 03:29:06 pm »
На мен любимият сезон е краят на пролетта, т.е. месец май и сезонът на "златната есен" също, т.е. в края на октомври-началото на ноември. По оста Телец/Скорпион  :D
Не обичам зимата, особено във Варна, летните жеги също не носят особен комфорт...

« Последна редакция: Август 20, 2007, 03:30:02 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

Живот + Астрология
« Отговор #23 -: Август 20, 2007, 04:50:36 pm »
Има нещо наистина много привлекателно в края на октомври,началото на ноември,нали тогава е и 31.10,а във вещерската традиция,това е началото на новата година.Всичко започва от начало.Не знам дали заради подредбата на планетите в натала ми,или заради някакъв ученически навик,но наистина,това ми изглежда много естествено,да си казваме ЧНГ на 31.10. ;)
« Последна редакция: Август 20, 2007, 04:51:16 pm от unicorn »

Живот + Астрология
« Отговор #24 -: Август 20, 2007, 08:08:07 pm »
Обожавам зимата ,пролетта и есента ,но лятото ми е кошмарно ,това сигурно е въпрос на географско положение ,защото в Пловдив не се диша  ;)  :P  :D .

*

unicorn

Живот + Астрология
« Отговор #25 -: Август 21, 2007, 09:15:37 am »
Мисля,че горещото лято тази година беше голям проблем в цяла България,само планинските райони бяха пощадени.Но вече съм спокойна,че идва есен. :D  

*

Lillie

• 30532
Живот + Астрология
« Отговор #26 -: Август 21, 2007, 09:47:33 am »
Във Варна започва поредното повишаване на температурите... просто не се търпи  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

Живот + Астрология
« Отговор #27 -: Август 21, 2007, 10:45:13 am »
Навсякъде е така,вчера валя дъжд в сф,което силно ме обнадежди,но днес отново е слънчево и горещо :angry: Преди няколко години имаше една реклама на Мтел,където се повтаряш ,почти като мантра-"нека да вали",в скоро време аз ще почна да си мантрувам-"нека да е хладно,нека да е хладно".

*

Jeni

Живот + Астрология
« Отговор #28 -: Август 21, 2007, 10:52:57 am »
B) Az ne se oplakvam.
Vseki sezon ima svoqta krasota, no naj-jiva sym proletta i lqtoto  :D  :rolleyes:  

*

sunrain

• 6710
Живот + Астрология
« Отговор #29 -: Август 21, 2007, 01:51:29 pm »
Аз обожавам лятото, дори тези горещини. И затова не се оплаквам. Толкова са кратки тези дни, нима искате отново пак да зафучи ?! :D Пък и спасение в жегата има, а в студа вариантите са доста по-малко... И е толкова депресиращо, а лятото е просто очарователно във всяко едно отношение!  :)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

• 2187
Re:Живот + Астрология
« Отговор #30 -: Април 12, 2011, 02:35:55 am »
Въпроса е малко от типа "Тинейджърски лексикон" Но мисля ,че е важно всеки да сподели.
Как устоявате на отчаянието и безпътицата , когато  и астрологията не помага?
Къде намирате сили за да продължите?
Как давате кураж на някой , който изживява кофти момент и как вие сами си давате кураж?

хубава стара тема, за хора които се усещат според зададеното....и като мен сега :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Април 12, 2011, 03:09:53 am »
 ;DЗабелязах, че след фазата на "куража" идва тази на абсолютното безразличие и апатия. Това може би спасява съзнанието от прегряване.

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Април 12, 2011, 03:19:05 am »
Апатията ми е най-рядко изпитваното състояние. Трябва да съм умряла. :-\
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥