Здравей Гост

Отдавна не съм писала

• 6 Отговора
  • 1825 Прегледи
*

unicorn

Отдавна не съм писала
« -: Август 08, 2007, 10:40:05 am »
И изобщо не ми се ще да занимавам форума с подобни прозаизми ,да не кажа битовизми ,и да се записвам по този начин.Но  :D ,кажете ми ,моля ви ,кого да сигнализирам,че ни зацапват пространството гадни руски спамаджии,както се случва в един друг астрологически форум. :angry:  :angry:  :angry:  

*

Lillie

• 30532
Отдавна не съм писала
« Отговор #1 -: Август 08, 2007, 11:27:00 am »
То да бяха само руски, ама нас тия са ни надушили  :D
Навсякъде цапат, като чума са, няма отърване.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

Отдавна не съм писала
« Отговор #2 -: Август 08, 2007, 11:43:34 am »
За руското нахалство аз си имам особено мнение,на нашето море съм се нагледала и наслушала на изпълнения "по руски",но те наистина са навсякъде и в реалното и във виртуалното пространство,човек направо може да откачи <_<Е, няма да стигаме чак до там,но все пак.Руският проблем ми е наболял.Връщам се аз от почивка в Малта,където прекрасната агенция ми беше осигурила екскурзовод на руски,като групата беше руска ,разбира се.В договора изрично сме записали ,че искаме да ни се говори на английски,но някой взел,че решил друго.Не съм ходила до агенцията да искам обезщетение или да правя възражение за неизпълнен договор,не ми се занимава ,което не е много правилно.Беше прекрасно,но мухата в меда-руският.И ето ,сега си отварям страницата на любимия форум и отново руска инвазия,при това от най-пошлите такива. :ph34r:  

*

Lillie

• 30532
Отдавна не съм писала
« Отговор #3 -: Август 08, 2007, 11:51:01 am »
Съжалявам, тук не е място за национални пристрастия, има форуми "Политика" за това  :)
Мога да ти дам препратка към някой форум, където ще видиш и американското нахалство в най-цъфтящия му и великолепен вид.
Примери за балканско нахалство също има безброй... стига да си по-наблюдателна, ще видиш как се сблъскваш с него почти всеки ден от живота си  :D Нищо лично.

Да не говорим за това, че в бг астро пространството незнайно защо се ползва с най-голяма популярност именно астрологията на братушките и всеки ден се бълват тонове линкове към техни астропортали, които повечето практикуващи/професионални/платени бг астролози най-възторжено използват в работата си с клиенти, както и любимата на всички ни програма Zet и дори някои нейни "crack"нати по-нови /уж платени/ версии.
 И всичко това предвид наличието и на други, не по-малко значими школи в астрологията.
« Последна редакция: Август 12, 2007, 04:40:57 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

Отдавна не съм писала
« Отговор #4 -: Август 08, 2007, 11:59:15 am »
E,може и да съм се поувлякла малко,но в никакъв случай прекалено, ;) .Все пак основателният ми въпрос беше,как да се свържа с администратор или модератор,който да позачисти някои неща,не вярвам само аз да съм лудата ,която се дразни .

*

unicorn

Отдавна не съм писала
« Отговор #5 -: Август 08, 2007, 12:04:28 pm »
Е, като изключим залитанията ми по черна и бяла луна,определено не съм възторжен фен на руската школа,колкото до ZET,не се срамувам да си призная ,че ми е по-приятно да работя с възможностите,предложени от astro.com. :D
« Последна редакция: Август 08, 2007, 12:04:53 pm от unicorn »

*

Lillie

• 30532
Отдавна не съм писала
« Отговор #6 -: Август 08, 2007, 12:15:47 pm »
Като чуя за изгорени черни и бели луни, церери, вести, tl66 и прочие ми става лошо  :D
Но не мога да си кривя душата и да отрека, че има стойностни руски астролози и, за разлика от България, в Русия може да се намери литература по астрология на доста професионално ниво, която тук липсва и в близко бъдеще няма изгледи да се преведе и издаде. А ако случайно се случи, както каза един български астролог, вероятно ще отпадне необходимостта от повечето провеждани платени астрологични курсове в България  :D затова няма интерес да се издават свестни книжки, а само поп-астро  :D
Вярно е, че ако се съди за нивото на астрологията в Русия само по Глоба и Подводни, същото заключение бихме могли да направим и ако приемем Алена за "лицето" на българската астрология.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.