Здравей Гост

отвратителна черна полоса

• 43 Отговора
  • 9550 Прегледи
*

unicorn

« Отговор #40 -: Август 28, 2007, 09:45:02 pm »
Надявам се да не прозвуча нахално,че се изказвам,при условие,че въпросът е отправен към друг :D Но според мен тригон с плутон носи доста добри емоции,нали не е квадрат,няма да има сблъсък,а по-скоро магнетична взаимност.
« Последна редакция: Август 28, 2007, 09:45:42 pm от unicorn »

*

Jeni

« Отговор #41 -: Август 29, 2007, 02:29:21 pm »
.
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 12:55:53 am от Jeni »

*

unicorn

« Отговор #42 -: Август 30, 2007, 10:44:00 am »
А как да тълкуваме наличието на тригон между мой плутон и негова венера и едновременно тригон между негов плутон и моя венера,това двойна кармична обвързаност ли е по линия плутон -венера?
« Последна редакция: Август 30, 2007, 10:44:26 am от unicorn »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Август 30, 2007, 12:51:28 pm »
Цитат
А как да тълкуваме наличието на тригон между мой плутон и негова венера и едновременно тригон между негов плутон и моя венера,това двойна кармична обвързаност ли е по линия плутон -венера?
От една позната, наскоро започнала да се занимава с астрология, бях чула нещо за тъй наречените "тантрични" аспекти в синастрията. Ако не ме лъже паметта, към тях се отнася най-вече тригонът на Венера в партньорски Плутон, Уран, Нептун... и вероятно се имат предвид по-тесни орбиси. Същото може да важи и за синастричен Марс.
"Кармичността" за мен е по хард аспектите - съвпад, квадрат, опозиция, а също когато има включени лунни възли, черни луни и др. точки...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.