Здравей Гост

За астрологичните "екзотики"

• 69 Отговора
  • 14503 Прегледи
Re:За астрологичните "екзотики"
« Отговор #40 -: Юни 30, 2010, 02:15:28 pm »
Ерос съм гледала в синастриите, особено ако има твърд мажорен аспект с лична планета на партньора, и наистина работи!  :o
А за видовете възвратни карти съм писала тук -
Return Charts  :)

Ерос и Eris в астрокома едно и също ли е? В  синастрията ми с бившия е в точен съвпад - моя е в Овен в 6ти дом, а неговия в Овен в 7, почти на К8 и му е ретро.

*

holanda

« Отговор #41 -: Юни 30, 2010, 02:22:09 pm »
Ерос съм гледала в синастриите, особено ако има твърд мажорен аспект с лична планета на партньора, и наистина работи!  :o
А за видовете възвратни карти съм писала тук -
Return Charts  :)

Ерос и Eris в астрокома едно и също ли е? В  синастрията ми с бившия е в точен съвпад - моя е в Овен в 6ти дом, а неговия в Овен в 7, почти на К8 и му е ретро.
Ne  ;)
Ерос е под номер 433.В една синастрия моя Ерос е в точен съвпад с асцендента и Юнона на другия човек  :-\

« Отговор #42 -: Юни 30, 2010, 02:37:49 pm »
Бре, моя Ерос ми е точно врху Венерата(телец, 7ми)! Какво означава това?
Иначе, в синастрията ни е в квадрат -  неговата е Козирог, 4ти

*

holanda

« Отговор #43 -: Юни 30, 2010, 02:46:54 pm »
Бре, моя Ерос ми е точно врху Венерата(телец, 7ми)! Какво означава това?
Иначе, в синастрията ни е в квадрат -  неговата е Козирог, 4ти
може би си по-емоционална,страстна мамичка :P..За Ерос е писано в ''Любовни астероиди''.Иначе не мисля,че трябва да се взима под внимание в синастрия или радикса,когато не е аспектиран с някоя лична планета.Поне аз така мисля.Не съм го изследвала,затова не мога да съм напълно обективна.

*

holanda

« Отговор #44 -: Юни 30, 2010, 02:51:16 pm »
а! и още нещо-нали знаеш,че за астероидите не се отпуска по-широка орбиса от 1-2 градуса/пиша го,защото в началото си мислех,че са като планетите с орбиса от 5 градуса/ :-[

« Отговор #45 -: Юни 30, 2010, 02:54:41 pm »
Лили е на обратното мнение  ;D затова е форум, всъщност.
В Любовните астероиди Синухе е постнал едни обяснения... Основното, което разбрах, е, че при мен май любовта и сексът са доста свързани, да не кажа овързани, пък и в 7ми дом... Страшно става чак.
Не знам обаче дали правилно ги тълкувам. Както и да ги разглеждам обаче, с този Хирон толкова наблизо, май все някаква карма си нося  ;D и колкото и да са овързани онези двамата, все нещо куца... То си е и така, де  :unsure:
Да, знам за астероидите и орбисата. Той е точно върху Венерата. Хирон обаче е на 10,47, а Ерос е на 13,32(Венерата е на 13,17) Това е разлика от около 45 минути над 2гр. Зачита ли се?

*

holanda

« Отговор #46 -: Юни 30, 2010, 03:06:19 pm »
аз не ги отричам.Казвам,че не ги вземам под влияние,когато не са акцентирани/това май ми е любимата дума :P/ по-силно в натала чрез съвпад с някоя планета или на стратегическо място.Както е в твоя случай-на Венерката ,че и в 7 дом. ;)

При мен е в Скорпион във 2 дом,не съвпада с лична планета,но в синастрии все се закача някъде.Всичките ми приятели досега са били или със Слънце в Скорпион,или Асцендент или цяла камара планети там.

*

holanda

« Отговор #47 -: Юни 30, 2010, 03:08:36 pm »
Хирон обаче е на 10,47, а Ерос е на 13,32(Венерата е на 13,17) Това е разлика от около 45 минути над 2гр. Зачита ли се?
ох,незнам,аз не бих го зачела  :-\

« Отговор #48 -: Юни 30, 2010, 03:16:34 pm »
УУУ, чул те Господ, дано и другите кажат, че не го зачитат, че ми отиде кекса. А като всичките ти мъжко са били с акцентиран Скорпион, значи ли това, при мен телеца трябва да е акцентиран? Не съм гледала при други, но при бившия не е така. Он си е баш Скорпион с Дева... Май ще трябва да си търся Телец  :57:

*

holanda

« Отговор #49 -: Юни 30, 2010, 03:18:44 pm »
Основното, което разбрах, е, че при мен май любовта и сексът са доста свързани, да не кажа овързани, пък и в 7ми дом... Страшно става чак.
ми да,секса си е страшно нещо ;D ;D.По-добре недей.. :P :P

« Отговор #50 -: Юни 30, 2010, 03:21:29 pm »
не ми говори, сега чета ей тази тема
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3610.20.html
смея си се с глас тук в офиса  ;D

*

holanda

« Отговор #51 -: Юни 30, 2010, 03:27:42 pm »
УУУ, чул те Господ, дано и другите кажат, че не го зачитат, че ми отиде кекса. А като всичките ти мъжко са били с акцентиран Скорпион, значи ли това, при мен телеца трябва да е акцентиран? Не съм гледала при други, но при бившия не е така. Он си е баш Скорпион с Дева... Май ще трябва да си търся Телец  :57:
кекса няма как да ти отиде,може да позагори от чакане,ама като ви чета в темата за готвенето-всички знаете рецептата ;D.Колкото до моите Скорпuончовци-предполагам идва от това,че там са Венерата ми и Плутон,които ме правят толкова непоносима,че само някакъв себеконтролиращ се Плутонец може да ме изтърпи  :57:.Така че..stoi si pri m'jo,Telcite ne sta'at,vidq go zlatniq  ;)

« Отговор #52 -: Юни 30, 2010, 03:37:26 pm »
м`жо го разкарах отдавна. И грам не знам защо ги хвалят тези Скорпиони толкова, той се оказа доста неСкорпион...
Хуя му е в 12, Дева, а Ероса в 4 Козирог  ;D

*

holanda

« Отговор #53 -: Юни 30, 2010, 03:46:01 pm »
м`жо го разкарах отдавна. И грам не знам защо ги хвалят тези Скорпиони толкова, той се оказа доста неСкорпион...
Хуя му е в 12, Дева, а Ероса в 4 Козирог  ;D
Девите нямат Xуй  ;D хахах,малко грyб израз,но искам да подчертая,че това не е най-добрата позиция за тази нова планета.Не че знам моя къде е..пък и не ща да го търся,че стават аномалии.Добре,че си го разкарала, такива Скорпиони с Девишки Xуиове само на комплекси ги избива,че не могат да направят един кекс като хората ;D ;D.

« Отговор #54 -: Юни 30, 2010, 05:26:32 pm »
 :85: :85: :72: :57: :34: :34: :34:

ама пък да знаИш на ква Дева съм попадала... ама не си знае точния час - "някъде следобед" вика

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #55 -: Юни 30, 2010, 05:50:23 pm »
Вижън , достатъчен е само СЛВ в 12-ти , за да е свързан с лечението първо към теб и след това в служене на другите ЮЛВ в 6-ти.
вероятно това си го правила в предишни инкарнаций. а тук е слънцето и венера :blink: , творчеството и красотата , както и хармонията са ключа към СЛВ.
наред с това говорим за лъв с всичките му плюсове и минуси.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #56 -: Юни 30, 2010, 06:21:23 pm »
Извинете за спама,дами..Vision,много скоро ще се сдобиеш със звездичка  :-[  :kissd:

*

holanda

« Отговор #57 -: Юни 30, 2010, 06:34:07 pm »
оо, благодаря ти, че ми каза, ще ходатайствам пред г-н Жином да ми я вземе и да ти я даде на теб, нали харесваш числото три, а аз не държа толкова чак на нея.. ;D
много си добра :wub:,този нов астероид,които обсъждате,явно си върши добре работата  :blink:

Но моята звездичка искам да си я заслужа.Марс съвпад Слънце.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юли 01, 2010, 02:36:21 am »
Вижън , достатъчен е само СЛВ в 12-ти , за да е свързан с лечението първо към теб и след това в служене на другите ЮЛВ в 6-ти.
вероятно това си го правила в предишни инкарнаций. а тук е слънцето и венера :blink: , творчеството и красотата , както и хармонията са ключа към СЛВ.
наред с това говорим за лъв с всичките му плюсове и минуси.... :blink:

при мен са обратно- юлв в лъв, 12-ти, а слв във водолей, 6-ти, като юлв-то съвпада със слънце, венера, юнона и антивертекс /нали той е противоположен на вертекса/, а слв-то съвпада с марс и вертекс, всичко това е по оста 6-12 и прави тау квадрат с луната, която е в телец, девети..а нептун ми е в трети, но малко по- встрани и не прави тау с мазоча по 6-12..мърда с 10-15 градуса, за щастие, иначе сигурно щях да съм вече в лудницата, ако имах още едно тау с връх нептун.. :rolleyes:

още по-ясно и фрапантно....
лъв и водолей и 6/12ти.
сериозно изпитание е възела във водолей! СЛВ в знака на водолея , освен травиалното свобода,колективизъм,приятелство има още едно много съществено значение- нетрадиционно действие в най-тайния и най-окултния дом.
оста 6/12-ти :blink:.Вижън , ти трябва да работиш в *затворени*места: болници,санаториуми,казина....
всъщност,ако не си минала курс РЕЙКИ ,горещо ти го препоръчвам...,мисля , че ще бъдеш много добра , а и така ще освобождаваш напрежението....
и още нещо.. :blink: дълбай в астрологията!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Юли 01, 2010, 12:13:57 pm »
Вижън , аз никога не разглеждам само дома на СЛВ.
винаги гледам оста. приела съм нодалната ос за волана на хороскопа.
ЮЛВ дава много събития , не само от гледна точка на миналото , а и на бъдещето ,просто защото там е *старата* карма.
Хората , които работят в заведения от типа болници , санаториуми , казина и други от затворен тип обикновенно имат силен 12-ти и /или/ 6-ти. тайните и ежедневни нещица.
и тъй като ти имаш риби на дсц , а те се свързват и с милосърдието и в полза на другите , то това е основното по което следва да работиш. ако го направиш сама ще бъде по-лесно , в противен случай пак ще го направиш ,но принудително от някой аспект при транзит или прогресия.
аз доколкото имам бегли спомени мисля , че и двете слънце и венера са ти в 12-ти.
това освен огромна закрила от звездите ти дава и възможност да осветиш *кошчето на хороскопа*, да твориш и да достигнеш до най-дълбоките места.
наред с това ти предстой и уранова опозиция. а той е упр. на 6-ти , така , че възползвай се на макс от неговите *подаръци*. той ще ти даде много възможности! :blink: