Здравей Гост

стара любов

• 13 Отговора
  • 5205 Прегледи
стара любов
« -: Август 27, 2007, 02:49:14 pm »
Здравейте, надявам се някой да може да разтълкува съня ми, защото в съновниците няма нищо по темата!!!Сънувам за 3ти или 4 ти път в последните няколко месеца, че се сдобрявам със стария си приятел.Ние сме разделени от 2-3 години, и аз не искам да съм с него вече!Сънищата са ми различни като сюжет, но винаги става въпрос за това , че се сдобряваме.
Ако някой може да ми помогне, ще съм  благодарна!! :huh:  

*

AH

• 2201
стара любов
« Отговор #1 -: Август 28, 2007, 12:16:53 pm »
нещо май е останало недовършено :)  

*

123

стара любов
« Отговор #2 -: Август 28, 2007, 05:02:04 pm »
Цитат
нещо май е останало недовършено :)
и аз мисля така :rolleyes:  

стара любов
« Отговор #3 -: Август 29, 2007, 10:20:52 am »
Честно казано , не смятам че е това защото имахме доста дълга връзка(6-7г.), а след това се и разделяхме около 3-4 мес, така че сме си казали каквото имаше да си казваме!! :blink:  

*

Lillie

• 30532
стара любов
« Отговор #4 -: Август 29, 2007, 10:51:25 am »
Може и да сте си казали, каквото е трябвало и дори не трябвало, но това съвсем не означава, че връзката между душите приключва с това... много често чувството на силна привързаност /и обсебеност/ остава да живее дълго след фактическата раздяла, сякаш си оставил част от душата си при другия. Обратното също е вярно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

стара любов
« Отговор #5 -: Август 29, 2007, 11:24:06 am »
Цитат
Може и да сте си казали, каквото е трябвало и дори не трябвало, но това съвсем не означава, че връзката между душите приключва с това... много често чувството на силна привързаност /и обсебеност/ остава да живее дълго след фактическата раздяла, сякаш си оставил част от душата си при другия. Обратното също е вярно.
Лили, това което си написала ми звучи много интересно и правдоподобно!Аз не разбирам много от тези неща, но винаги съм имала чувството, че с този човек , ще бъда свързана завинаги(въпреки, че не ми се иска да е така :unsure: )!!

*

Lillie

• 30532
стара любов
« Отговор #6 -: Август 29, 2007, 11:35:41 am »
Цитат
...винаги съм имала чувството, че с този човек , ще бъда свързана завинаги(въпреки, че не ми се иска да е така :unsure: )!!
В духовната равнина душите остават свързани, независимо дали ги делят хиляди километри, географски ширини или дори смъртта.
В някои случаи обаче е препоръчително да го пуснеш да си ходи, за да може всеки от двамата поотделно да продължи напред и да заживее пълноценен живот.
Една врата към миналото остава ли отворена, може да стопира новото в живота ни, както и на любимата /някога/ половинка, след като фактически, т.е. физически вече сме разделени. Силното вкопчване в нещо, което вече си е отишло или си отива, може да блокира напредъка и израстването ни в живота като личности. Но това също е въпрос на личен избор.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

стара любов
« Отговор #7 -: Август 29, 2007, 12:46:45 pm »
Цитат
Цитат
...винаги съм имала чувството, че с този човек , ще бъда свързана завинаги(въпреки, че не ми се иска да е така :unsure: )!!
В духовната равнина душите остават свързани, независимо дали ги делят хиляди километри, географски ширини или дори смъртта.
В някои случаи обаче е препоръчително да го пуснеш да си ходи, за да може всеки от двамата поотделно да продължи напред и да заживее пълноценен живот.
Една врата към миналото остава ли отворена, може да стопира новото в живота ни, както и на любимата /някога/ половинка, след като фактически, т.е. физически вече сме разделени. Силното вкопчване в нещо, което вече си е отишло или си отива, може да блокира напредъка и израстването ни в живота като личности. Но това също е въпрос на личен избор.
Добре, а как да разбера дали съм се "вкопчила" в миналото или пък може би той??Аз не мисля, че съм го направила, все пак имам нов приятел от 3 год.Но ако е така как да затворя вратите към миналото(Мислех че отдавна съм го направила)!

*

Lillie

• 30532
стара любов
« Отговор #8 -: Август 29, 2007, 02:44:52 pm »
Цитат
Цитат
Нямах конкретно теб предвид и бившата ти връзка.
Горецитираното бе повод да споделя тази мисъл, съвсем абстрактно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

стара любов
« Отговор #9 -: Август 30, 2007, 12:25:58 pm »
Цитат

А не може ли да останем приятели,уф,много банално звучи,но винаги съм си мислела,че е цивилизовано,въпреки че при мен много рядко се получава :D  

*

Lillie

• 30532
стара любов
« Отговор #10 -: Август 30, 2007, 12:45:04 pm »
"Да пуснеш някой да си ходи" съвсем не означава да му изгубиш дирята... връзката си остава, макар и преминала на друго ниво  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

стара любов
« Отговор #11 -: Август 31, 2007, 01:28:50 pm »
Цитат
"Да пуснеш някой да си ходи" съвсем не означава да му изгубиш дирята... връзката си остава, макар и преминала на друго ниво  :)
Добре, в крайна сметка как да разбирам сънищата си??? Като вкопчване в миналото????

*

unicorn

стара любов
« Отговор #12 -: Август 31, 2007, 01:41:38 pm »
На този въпрос генерален отговор не може да се даде,най-често сънищата са отражение на подсъзнанието,затова може да ти се случи да сънуваш неща,за които дори не си мислела,че помниш.Това не е вкопчване в миналото,просто умът е сложен и многопластов,обича да си играе със символи.Може да си видяла през деня нещо съвсем обикновено,което обаче през призмата на несъзнаваното по време на сън се пречупва и претворява в определен спомен.Дори не е задължително,когато сънуваш определен човек,твоето подсъзнание да има предвид точно този конкретен човек,може той да е символ на нещо друго.Ако тренираш съзнанието си дори може да определяш какви да бъдат сънищата ти,като емоционална окраска.Някои даже твърдят,че могат да определят какво точно да сънуват,но това вече става с повече упражнения.

стара любов
« Отговор #13 -: Август 31, 2007, 08:31:54 pm »
Цитат
Цитат
"Да пуснеш някой да си ходи" съвсем не означава да му изгубиш дирята... връзката си остава, макар и преминала на друго ниво  :)
Добре, в крайна сметка как да разбирам сънищата си??? Като вкопчване в миналото????
На първо време поне ти предстои среща с въпросния човек ,а когато се видите ще ти стане ясно какво провокира сънищата ти.