Здравей Гост

???

• 11 Отговора
  • 3061 Прегледи
???
« -: Август 29, 2007, 05:01:26 pm »
Здравейте!Скоро разглеждах наталната си карта,но немога да разтълкувам почти нищо.Видях че пишете много по тези теми и затова ще се радвам ако някои ми поясни мъничко  :rolleyes: :Луна в кв. с Венера,Марс,Сатурн и Нептун,Венера опоз. със Сатурн и Уран,Марс сек. със Сатурн и Венера и Меркурий в съвпад и също така в съвпад с Хирон.Благодаря предварително,ако някои може да ми даде информация :(  

*

AH

• 2201
???
« Отговор #1 -: Август 30, 2007, 09:26:29 am »
ти шокиращо обстоен въпрос си задала :D

Чела ли си от някоя от програмите написаното за тия аспекти?:)

???
« Отговор #2 -: Август 30, 2007, 11:50:02 am »
Четох че това са напрегнати аспекти,някакви вътрешни противоречия..... :rolleyes:  

*

AH

• 2201
???
« Отговор #3 -: Август 30, 2007, 12:10:54 pm »
Проявата на аспектите зависи не толкова от това, дали са напрегнати, хармонични или неутрални, колкото от това, как сме интегрирали енергиите, които те символизират:)
Доброто на напрегнатите аспекти в радикса е, че ни карат още от детските години да работим и да интегрираме тия енергии:)
Как смяташ, че ти се случват нещата в любовта, примерно?:) - лесно, трудно, бавно, бързо?:)

???
« Отговор #4 -: Август 30, 2007, 01:29:49 pm »
От ранна възраст имам връска.Проблема е че,каточели чувствам облекчение и едновременно задушаване от човека до мен.Испитвам някакъв гняв,понякога отмъщавам тайно и после осъзнавам че не е имало причина.Имам много малко приятели и непрекъснато преживявам промени.Малко ми е неудобно да пиша във форума,въпреки че не ме познавате :(  

*

AH

• 2201
???
« Отговор #5 -: Август 30, 2007, 02:12:43 pm »
ние тук във форума често сме споменавали една окултна максима: “трябва да мислим така, че изписвайки с огнени букви на небето мисълта си, да не се притесняваме от нея”:)
Иначе всякакви мисли ни идват в ума – въпросът е да се контролираме и да не се концентрираме върху вредните:)
А да изпише човек нещо, макар и анонимно във форум, вече е някакъв контрол на мислите, което е хубаво:)
Теб всъщност какво те вълнува конкретно, та се занимаваш с хороскопа си – любовта ли?

*

unicorn

???
« Отговор #6 -: Август 30, 2007, 02:43:44 pm »
Не се тревожи,а пиши за нещата,които те вълнуват.С риск да прозвуча като рекламен агент,но това е най-толерантния и приятелски настроен форум,в който съм попадала.Тук винаги е приятно и да коментираш, и да питаш :D  

*

Lillie

• 30532
???
« Отговор #7 -: Август 30, 2007, 03:53:20 pm »
Цитат
ние тук във форума често сме споменавали една окултна максима: “трябва да мислим така, че изписвайки с огнени букви на небето мисълта си, да не се притесняваме от нея”:)
А да изпише човек нещо, макар и анонимно във форум, вече е някакъв контрол на мислите, което е хубаво:)

Хубава максима  :)
Винаги съм мислела, че тук във форума, при видима липса на цензура и необходимост от такава, има самокоригиращ се механизъм, доброволно приет от всеки участник. Самият факт, че споделяме чувства и мисли, без да усещаме необходимост впоследствие да ги затриваме и редактираме, е показателен.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

???
« Отговор #8 -: Август 31, 2007, 01:57:19 pm »
Благодаря ви за отношението :) .Всъщност напоследък започнах силно да се интересувам от астрология,но не съм много запозната.Ами ако не мога да интегрирам тази енергия?Какво показват тези квадрати?

*

unicorn

???
« Отговор #9 -: Август 31, 2007, 02:20:27 pm »
Където има квадрати,респективно напрежение,има желание и усилия за доказване,напрежението тласка напред,докато хармоничните аспекти,ако не са придружени от нещо,което да задвижва енергията,са по-склонни към статика. :D  

*

Lillie

• 30532
???
« Отговор #10 -: Август 31, 2007, 08:30:05 pm »
Квадратурата е заредена с динамика и напрежение, но ни провокира към преодоляване на препятствията, не дава нищо "даром"  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

???
« Отговор #11 -: Август 31, 2007, 08:53:36 pm »
Благодаря ви! :D