Здравей Гост

Сатурн на МС и после в 10-и?

• 10 Отговора
  • 3162 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« -: Септември 02, 2007, 03:20:00 pm »
Аз не знам що, ма пак очаквам хубави работи, голям оптимист съм си.  <_<

*

unicorn

« Отговор #1 -: Септември 02, 2007, 03:51:51 pm »
Позитивната нагласа проектира позитивна събитийност,оптимизмът е много полезно състояние на духа :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Септември 02, 2007, 04:03:40 pm »
За мен транзитът на Сатурн в съвпад с МЦ и по-нататък през 10ти дом е период за "жътва", т.е. символично бране на плодове. Така го възприемам.
От друга страна, е и период, в който се изправяме пред нови предизвикателства. Начинът, по който ще се правим или няма да се справим с тях, зависи от положените досега основи и предпоставки.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3 -: Септември 02, 2007, 04:27:04 pm »
Благодаря ви!
Значи все пак позитивни промени, щото нали, всеки си мисли, че кой знае какво е засял и отгледал, направо цял боабаб с дини по долните клони и грозде по върховете.  :D  

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4 -: Септември 02, 2007, 04:58:41 pm »
Ако Сатурна и Козирога са ти силни в картата както мисля,че бяха при теб очаквай много добри възможности за реализация и изява на най-силните ти лични качества в дадена област където основно в момента ще си насочваш енергията.При мен лично това беше най-положителния период в тази насока и ако имаш да отдадешнещо като потенциал-сега му е времето!  ;)
Като цяло транзитна планета в дома в който управлява като Сигнификатор е най-добрият случай за нея и нейната изява с тенденция това да са най-вече положителните.Но задължително се гледа наталния Сатурн в случая-какви задачи си е поставил-знак,дом и аспекти-начини това да се реализира.Успех!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5 -: Септември 13, 2007, 11:14:28 am »
Реших да не отварям нова тема, понеже малко или много става дума за Сатурн. Искам да ви питам, тъй като не ми е много ясно ... Гледат ли се транзитите в комбинация с прогресивната карта? Мисълта ми е .. наслагват ли се двете карти, важно ли е, че примерно в момента Сатурн по транзит е в Дева и там се намира и прогресивната Луна и ще има съвпад? Или транзитите се гледат спрямо натала, както и прогресивната карта с натала .. ?! Дано добре да съм го обяснила, че дори въпроса си не мога да формулирам правилно.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

unicorn

« Отговор #6 -: Септември 13, 2007, 11:17:26 am »
Лично аз гледам само транзитите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Септември 13, 2007, 11:22:14 am »
Цитат
Реших да не отварям нова тема, понеже малко или много става дума за Сатурн. Искам да ви питам, тъй като не ми е много ясно ... Гледат ли се транзитите в комбинация с прогресивната карта?
Право в десятката  :D ами разбира се!
Двата цикъла, включващи пълната обиколка на транз. Сатурн и на прогр. Луна са в тясна връзка помежду си, почти се застъпват, затова би следвало да се разглеждат паралелно.
Всеки транзит придобива своето индивидуално звучене с оглед на текущата динамика по прогресия. В този контекст транзитните аспекти се разглеждат като "trigger"-фактори, отключващи определени теми в хороскопа, заложени по прогресия, дирекция, в картата на завръщане и др.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Септември 13, 2007, 11:24:39 am »
Цитат
Или транзитите се гледат спрямо натала, както и прогресивната карта с натала .. ?!
Транзитите се гледат най-малкото и спрямо натала, и спрямо прогресивната карта  ;)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Септември 13, 2007, 01:13:34 pm »
Ясно. Лили, благодаря ти. Сега ми се изясняват някои неща. Незнаех, че така стоят нещата. Снощи ми хрумна и явно е истина ...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #10 -: Септември 13, 2007, 01:23:25 pm »
И аз се застъпвам за мнението на Lillie.Тази практика си съществува в астрологията и както често става с нас занимаващите се много често сами ги откриваме преди още да сме се запознали с някои от други източници.Така че поздрави за астрологичната ти интуиция или разум или и двете! ;)