Здравей Гост

Цирей

• 7 Отговора
  • 2711 Прегледи
Цирей
« -: Септември 08, 2007, 12:48:41 am »
санувах по мене - изтиствах го, а той пак се пълнеше - чувството беше нормално - никаква паника, просто всекидневност.

А контекста беше пътешественически и домашен едновремменно...

Само половината си изтълкувах положително, ако можете и другата така - поздрави и тцалувки :))

*

Kali

• **
  • 1411
Цирей
« Отговор #1 -: Септември 10, 2007, 11:10:00 am »
ЦИРЕЙ че имаш, ако сънуваш, ще научиш някоя тайна. Друг ако има цирей, очаква те нечиста печалба.

Тълкуване директно от тук   :)  
« Последна редакция: Септември 10, 2007, 11:10:33 am от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

lin

• *
  • 96
Цирей
« Отговор #2 -: Септември 10, 2007, 10:38:06 pm »
Аз подобен сън бих си го тълкувала така:

Опитвам да се пречистя, но явно ще са нужни повече усилия.
Щом чувството е на спокойствие и увереност, то ясно е - ще успееш!
/може пък да опитвам и от нещо да се отърва, което съзнавам, че е 'вредно' за мен, но е мн. трудно да го превъзмогна и да го 'прогоня' от себе си/

А от какво точно ще се пречистваме - физически или духовно и прочее ще е......?!?!  ;)  :D  :rolleyes:  

*

Kali

• **
  • 1411
Цирей
« Отговор #3 -: Септември 11, 2007, 11:47:46 am »
Излиза наяве нещо, което си искал да скриеш или да запазиш само за себе си. Не е задължително да си бил негативно мотивиран. Нещо, което не смяташ, че може да вълнува и други хора. :)

Аз като се опитавам да тълкувам сънищата си, обикновено изчитам няколко съновника в нета и си правя моя компилация.  :D Това горе е покрай един сън с пъпки.  ;)

В крайна сметка всеки си знае себе си. :D  

Цирей
« Отговор #4 -: Септември 11, 2007, 12:04:17 pm »
Май в последно време е тенденция да се сънуват пъпки :D ,преди два дена сестра ми се оплака ,че е сънувала гърдите си  бронзови и покрити с декоративни пъпки :(  :blink:  

*

Kali

• **
  • 1411
Цирей
« Отговор #5 -: Септември 11, 2007, 01:09:22 pm »
В последно време отсъстват добрите тълкуватели на сънища и затова във форума се срещат свободни съчинения.   :D

Но от друга страна така се включват повече хора. :)  

Цирей
« Отговор #6 -: Септември 11, 2007, 02:33:12 pm »
Грасиас на всички! :))

Точно положителна тайна си излезе :))

Цирей
« Отговор #7 -: Септември 11, 2007, 04:12:02 pm »
Цитат
В последно време отсъстват добрите тълкуватели на сънища и затова във форума се срещат свободни съчинения.   :D

Но от друга страна така се включват повече хора. :)
То,това му е хубавото !
Когато се включват много хора е интересно за четене и винаги се научава нещо ново  :D .
За съня на сестра ми и казах да си пусне фиш ,защото гърдите са на плодородие ,а пъпките уж са на печалба .

П.п. според мен лично това тълкуване е най-правдоподобното:
"    Излиза наяве нещо, което си искал да скриеш или да запазиш само за себе си. Не е задължително да си бил негативно мотивиран. Нещо, което не смяташ, че може да вълнува и други хора. smile.gif "