Здравей Гост

Предсказание с карти?

• 6 Отговора
  • 4030 Прегледи
Предсказание с карти?
« -: Септември 12, 2007, 02:03:21 pm »
Имам малко особен въпрос .
Преди време моя приятелка си беше направила карти с някой от следните означения
Веселие
Мишка( която символизираше предателство)
Тъга
Дете
Сватба
Съд
Смърт
Мъж
Вест
Път
Къща
Път
и др.
, който беше прекопирала от някаква гледачка. Имаше страхотен резултат от  нейното гадание.
Не са таро в тази им форма с Арканите , а някаква форма , която е по проста. Моля ви:
Срещал ли е някой подобни карти и може ли да ми даде броя и името на картите.....  

*

blud

• *
  • 406
Предсказание с карти?
« Отговор #1 -: Септември 13, 2007, 12:33:35 pm »
Картите на   врачката на Наполеон, мадам Ленормон са такива. Из руските сайтове има и онлайнгледане на такива карти. Виж  с гугъла.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Предсказание с карти?
« Отговор #2 -: Септември 14, 2007, 08:34:07 am »
Благодаря ти , МНОГО!
От много време търся информация , но тя е многоспецифична и за първи път от години , разбирам начина по който ги наричат!

*

tool

Re:Предсказание с карти?
« Отговор #3 -: Юли 16, 2010, 06:29:16 am »
Някой може ли да ми каже какво е значението на картите дама пика и вале каро, като изключим тривиалното: тъмна жена и светъл млад мъж .. и дали изобщо има някакво друго значение?!  :-\  Намерих ги тази сутрин на мястото, където излизам за медитиция и имам вътрешно усещане, че са някакво послание за мен, само дето не мога да го разчета ..
Нямаше да им обърна чак такова внимание, но всеки път ми се случват някакви странности на това място и при това положение простооо няма как ..  :unsure: 

*

tool

« Отговор #4 -: Юли 16, 2010, 07:18:38 am »
Ох, да си отговоря на въпроса, последно време обичам да разговарям със себе си ..   :P

ДАМА ПИКА – желанието ви ще се изпълни, при това съвсем скоро и въпреки всичко.

ВАЛЕ КАРО – парични проблеми, с лоши карти -ревност, възможно е да се скарате с любимия човек.

http://chudesa.net/p7319/

« Отговор #5 -: Юли 16, 2010, 07:48:31 am »
  Според мен Дама пика - тъга, спотаяване на мъка, на тайни, мълчание или тъмна жена, може и с чепат характер, неразговорлива.
  Вале каре - млад мъж чужденец или студент, или работещ в медия - всичко дето се сетиш свързани с новини, нововъведения, интригант или лъжец, лъжлива информация. А може и новини от далеч, предвещаващи промени....
Комбинацията - ако дамата описва теб - значи ще научиш нещо по нета или по пфоуна, но понеже инфото  - няма да е гарантирано, по-добре си замълчи и изчакай, пиката - също означава търпение.

*

tool

« Отговор #6 -: Юли 16, 2010, 08:33:05 am »
  Според мен Дама пика - тъга, спотаяване на мъка, на тайни, мълчание или тъмна жена, може и с чепат характер, неразговорлива.

Aх, Дейзи ..  :o  много точно си описала мен и моментното ми състояние ..  :unsure:

Цитат
Вале каре - млад мъж чужденец или студент, или работещ в медия - всичко дето се сетиш свързани с новини, нововъведения, интригант или лъжец, лъжлива информация. А може и новини от далеч, предвещаващи промени....

Да, понастоящем имам такава дилема - преди няколко дни хванах един приятел в лъжа.. т.е сънувах, че ме лъже. След това говорих с него по въпроса и въпреки, че той отрече, в мен остана някакво горчиво чувство, че продължава да ме лъже. Тъй като същия въпрос първо зададох  и на висшия си аз / по метода на вещичка .. и впоследствие намерих картите на мястото където се усамотявам всеки ден, приемам това като отговор на зададения от мен въпрос!

Цитат
Комбинацията - ако дамата описва теб - значи ще научиш нещо по нета или по пфоуна, но понеже инфото  - няма да е гарантирано, по-добре си замълчи и изчакай, пиката - също означава търпение.

да, ще продължа да наблюдавам развитието на ситуацията ..  ;)

благодаря Дейзи, много ми помогна ..  :88: