Здравей Гост

сънувах баба ми

• 3 Отговора
  • 2470 Прегледи
сънувах баба ми
« -: Септември 18, 2007, 07:58:16 pm »
можете ли да ми кажете какво означава този сън  .. преди 4 дни почина баба ми , приех го изключително тежко .. миналата вечер преди да заспя си мислих за нея дано там където е е щастлива .. и ми се яви насън .. беше усмихната изглеждаше ми добре .. мама ми каза че се е явила на мен защото много ме обичаше .. моля ако някой знае какво значи съня ми да пише тук ..
« Последна редакция: Септември 18, 2007, 08:00:35 pm от katinka_ »

сънувах баба ми
« Отговор #1 -: Септември 19, 2007, 08:07:36 pm »
Цитат
можете ли да ми кажете какво означава този сън  .. преди 4 дни почина баба ми , приех го изключително тежко .. миналата вечер преди да заспя си мислих за нея дано там където е е щастлива .. и ми се яви насън .. беше усмихната изглеждаше ми добре .. мама ми каза че се е явила на мен защото много ме обичаше .. моля ако някой знае какво значи съня ми да пише тук ..
Майка ти е била много права с обяснението си.
Душите на мъртвите се прощават с хората , с които са имали най-здрава връзка за да могат да поемат по своя път.

сънувах баба ми
« Отговор #2 -: Септември 20, 2007, 04:21:18 pm »
И аз така мисля.Случи ми се почти същото нещо.Баба ми почина преди 5 години,много я обичах и също го приех много тежко.Няколко дни след смъртта и я сънувах усмихната в двора на къщата,където живееше,а аз трябваше да тръгвам.Но като я видях и не исках да тръгвам.Тя ми каза: "Върви,винаги когато се върнеш аз ще съм тук,обещавам!" От тогава си живея с мисълта,че тя наистина ме чака там

сънувах баба ми
« Отговор #3 -: Септември 21, 2007, 05:55:05 pm »
Найстина силно  се надявам там където е сега да е щастлива ..