Здравей Гост

Ko6mari!

• 3 Отговора
  • 2449 Прегледи
Ko6mari!
« -: Септември 22, 2007, 01:12:18 pm »
V4era sre6to dneska sanuvhme mnogo lo6i sani6ta az i jenami.Az sanuvah nqkavi kato demini koito se opitvaha da vleznat v ka6tata mi i se borih s tqh i ne uspqha da vleznat no-nai strannoto 4e sanuvah i umreliqt mi dqdo koito iska6e da me ubie no az go ubih.Molqvi kajetemi kakvo e tova mnogo e stranno.A sega mi pretstoi i svadba a jenami po-sa6toto vreme se e sanuvala kato bulka no v 4erna roklq.Molqvi kajetemi kakvo ozna4va tova za6toto sam pretesnen! :unsure:  :unsure:  :unsure:  

Ko6mari!
« Отговор #1 -: Септември 22, 2007, 02:33:02 pm »
:rolleyes: Parvo ,se izvinyavam za latinicata ,no nyamam drug izbor :(

Vinagi sled ko6mari  4ovek se 4uvtsva zle.Ko6marite mogat da badat prodiktuvani ot mnogo pri4ni.Moje i sumatohata okolo svadbata da e edna ot tyah.

Tova 4e si ubil dyado si ozna4ava krai na ne6to. Tova 4e toi e po4inal  go talkuvam kato ne6to, koeto e svar6ilo predi mnogo vreme , no ti 4ak sega si gotov da go prieme6 za minalo.

Tvoy san ne mi izglejda trevojen.Za bulkata i 4ernata roklya neznam. Dano pone mani4ko sam ti pomognala
« Последна редакция: Септември 22, 2007, 02:33:33 pm от SANIELI »
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

Ko6mari!
« Отговор #2 -: Септември 22, 2007, 09:03:25 pm »
Цитат
V4era sre6to dneska sanuvhme mnogo lo6i sani6ta az i jenami.Az sanuvah nqkavi kato demini koito se opitvaha da vleznat v ka6tata mi i se borih s tqh i ne uspqha da vleznat no-nai strannoto 4e sanuvah i umreliqt mi dqdo koito iska6e da me ubie no az go ubih.Molqvi kajetemi kakvo e tova mnogo e stranno.A sega mi pretstoi i svadba a jenami po-sa6toto vreme se e sanuvala kato bulka no v 4erna roklq.Molqvi kajetemi kakvo ozna4va tova za6toto sam pretesnen! :unsure:  :unsure:  :unsure:
Напръскайте си жилището със светена вода,защото най-вероятно има някаква външна намеса ( нямам предвид магии , а в случая по-скоро става въпрос за някаква отрицателна енергия под формата на духове или нещо подобно)

Ko6mari!
« Отговор #3 -: Септември 25, 2007, 11:19:48 am »
:D  :D  :D  Mnogo vi blagodarq za informaciqta i za pomi6ta.Ako moga da vi pomogna s ne6to nqkoga 6te go napravq.O6te vednaj golqmo BLAGODARQ!!! :D  :D  :D