Здравей Гост

Арт галерия

• 1698 Отговора
  • 319578 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Арт галерия
« Отговор #1260 -: Април 25, 2010, 01:10:33 pm »
има усет човека...и вероятно нептун около мц... :o

Не, Марая - на АЦ.  ;D Има усет, да.

Меркурий в аспект с Нептун, както и при мен, обичат да снимат и имат око за крайния резултат. Моя приятелка сега под въздействието на Нептунов транзит и подобни положения в картата страшно се запали по фотографията, направо вече към профи отива, ще ви пусна някой път нейни снимки.

избързах...,щото пиша и с един друг човек от форума...
то е ясно ,че нептуна е някъде около главните оси.
м/у другото ,по-добре на асц или на мц отколкото на дсц или иц.имам опит с такъв на иц- :(отврат!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #1261 -: Април 25, 2010, 02:07:52 pm »
има усет човека...и вероятно нептун около мц... :o

Не, Марая - на АЦ.  ;D Има усет, да.

Меркурий в аспект с Нептун, както и при мен, обичат да снимат и имат око за крайния резултат. Моя приятелка сега под въздействието на Нептунов транзит и подобни положения в картата страшно се запали по фотографията, направо вече към профи отива, ще ви пусна някой път нейни снимки.

избързах...,щото пиша и с един друг човек от форума...
то е ясно ,че нептуна е някъде около главните оси.
м/у другото ,по-добре на асц или на мц отколкото на дсц или иц.имам опит с такъв на иц- :(отврат!
[/b]

Изведнъж ми просветна един въпрос. Приятелят ми има Нептун на МЦ (откъм 9 дом), бях се увлякла по един с Нептун на ДЦ (в 7 дом), та си мисля защо ме привличат мъже с Нептун по главните оси? Да не би защото управителят ми на 5 дом е Риби? Не съм имала даже и приятели Риби.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1262 -: Април 25, 2010, 02:16:37 pm »
какъв ти беше аспекта нептун/луна и нептун/венера?
не помня Дивна...,щото в момента съм на друга тема.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1263 -: Април 25, 2010, 02:23:56 pm »
Изведнъж ми просветна един въпрос. Приятелят ми има Нептун на МЦ (откъм 9 дом), бях се увлякла по един с Нептун на ДЦ (в 7 дом), та си мисля защо ме привличат мъже с Нептун по главните оси? Да не би защото управителят ми на 5 дом е Риби? Не съм имала даже и приятели Риби.

Ти какви аспекти имаш с Нептун и въпросните господа също ? Каква "роля" играе в твоя хороскоп и има ли връзка с управителите на 5 и 7 ?

Да вземем да се прехвърлим в синастрията ако искате, че ... :-[

двобра идея.... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1264 -: Април 25, 2010, 02:30:29 pm »
По ретро Меркурий реших да прехвърля няколко стари снимки, правени с мобилен телефон. Поствам някои от тях.

Няколко красиви гледки от Морската градина във Варна

Това сладко спящо коте снимах в едно заведение в Морската градина, има хубава градина с люлки там...

А това кученце е снимано в двора на Варненски Свободен Университет. Гледаше много жално животинчето.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1265 -: Април 25, 2010, 02:34:09 pm »
Снимката е от тази зима, преди да се стопи снегът...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1266 -: Април 25, 2010, 02:36:45 pm »
Кученцето милото как се е свило в саксията.  :wub: А котето е просто....умирам да гледам котки на снимки, големи сладури са.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1267 -: Април 25, 2010, 02:39:22 pm »
Тази вече съм я поствала, но да се посмеем пак.
Следобедна дрямка след обилно почитане на Нептун (да живее бирата, йееее!
  ;D)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #1268 -: Април 25, 2010, 02:39:44 pm »
Винаги ми е било мъчно като видя бездомно животно  :'(.  Сега в това отношение съм една щастливка. Години наред вече не съм виждала самотно куче или котка да броди гладно по улиците. България трябва да реши този проблем веднъж за винаги.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1269 -: Април 25, 2010, 02:45:46 pm »
Нептун ми е в края на 1 дом и прави много тесен съвпад с Юпитер, Секстил със Слънце и Плутон (в 11 дом) и опозиция със Сатурн (в 8 дом).
В синастрията с приятеля ми моят Нептун е в тригон с негово Слънце, и каре с негова Венера и Меркурий, а Луната ми прави съвпад с неговия Нептун.
За другия мъж няма да коментирам, там беше само едно моментно увлечение.

любим аспект в синастрията...-телепатия до лудост. нищо не може да бъде скрито под лъчите на слънцето. усещане за блаженство! :blink:
а съвпада на юпитер и нептун е красноречив за склонност към религия. на този аспект му е нужна вяра.

*

Divna

« Отговор #1270 -: Април 25, 2010, 03:04:55 pm »
Нептун ми е в края на 1 дом и прави много тесен съвпад с Юпитер, Секстил със Слънце и Плутон (в 11 дом) и опозиция със Сатурн (в 8 дом).
В синастрията с приятеля ми моят Нептун е в тригон с негово Слънце, и каре с негова Венера и Меркурий, а Луната ми прави съвпад с неговия Нептун.

любим аспект в синастрията...-телепатия до лудост. нищо не може да бъде скрито под лъчите на слънцето. усещане за блаженство! :blink:
а съвпада на юпитер и нептун е красноречив за склонност към религия. на този аспект му е нужна вяра.
Марая, отново си право в десятката  :blink:. Нищо не можем да скрием един от друг. Така да се четем... не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1271 -: Април 25, 2010, 03:16:32 pm »
Домашни любимци... 

Котаракът Лео - професор-астролог  ;D

Тук изглежда самотен, защото още нямаше женска. Опитвам се да го "излъжа" с плюшена играчка.  :-[

А това е спящият хакер, голямо шоу става като тръгнат да пишат в скайпа в мое отсъствие. Изгониха всички виртуални ухажори, ейййй!  ;D

Тук "четем" ефемериди...

Когато котката спи, мишките пируват!  ;D

Композиция "влакче"   :blink:

Женската с малките (нейното майчинство изкарахме заедно, белким да си оползотворя заложеното в солара) ;D

А това е Мазньо... изглежда, че от всички той най-много обича реда.  :blink:

А този тук прилича на зъл дух  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1272 -: Април 25, 2010, 03:19:57 pm »

Марая, отново си право в десятката  :blink:. Нищо не можем да скрием един от друг. Така да се четем... не е истина.

ми стрелец :sagittariuss: :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1273 -: Април 25, 2010, 03:28:26 pm »
Лили , тоя бонбон зад клуб астроложи ,да не е рекламното лице на клуба? ;D ;D ;D
влакчето ми хареса много...,но четем ефемериди ми е фаворит! :wub: :wub: :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1274 -: Април 25, 2010, 03:35:43 pm »
Рекламното лице в момента е доста оплешивяло и прилича на лъв с миша опашка.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1275 -: Април 25, 2010, 03:46:51 pm »
Рекламното лице в момента е доста оплешивяло и прилича на лъв с миша опашка.  :-[

Лили ,ти си го стригала :o :( ,защо си му оставила така опашката? ;D ;D
егати пънкара е?
как се казва плешльо? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1276 -: Април 25, 2010, 03:49:32 pm »
егати пънкара е?

Що бе? Мъж, та дрънка!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1277 -: Април 25, 2010, 04:11:33 pm »
Котките са окупирали компа и мопсовете не могат да се доредят до него.  ;D Какви са пухкави кълбета. :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1278 -: Април 25, 2010, 04:12:34 pm »

А на мен ми прилича на мопс  ;D С кавито се събереш, такъв ставаш  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1279 -: Април 25, 2010, 05:38:47 pm »
Лилиииии , има проблем!
докато правех чушки в марината ,са разгледали снимките на всички космати...
имаме куесчЪн ;D ;D ,нямаш ли котенце за продаване....
искаме сивата топка и бежевата. у нас е лудница...искат такива пухчета. аман! :41: :41: :41: