Здравей Гост

Къде бъркам???

• 3 Отговора
  • 2512 Прегледи
Къде бъркам???
« -: Септември 26, 2007, 01:53:10 pm »
Толкова много искам определено нещо да ми се случи...възможно ли е,с голямото си желание да го отблъсна и въобще да не стане?Май не се изразявам правилно,дано да ме разбирате.Има ли някъв начин с който да си помогна да стане? Защото много пъти ми се е случвало много да искам нещо и то да се срива буквално пред очите ми :unsure:  Май нещо не си насочвам енергията правилно :blink:  абе,не ги разбирам тия неща. Помощ :o  

Къде бъркам???
« Отговор #1 -: Септември 26, 2007, 10:37:44 pm »
Добре, да видим...
1. Много зависи какво искаш. Нали знаеш, трудно е да искаш главата ти да е праскова и това да се случи. Сиреч, нещото трябва да е възможно
2. Трябва да си удебена, че наистина го искаш.. И трябва да го искаш много силно.
3. Възможно е просто да не ти е отредено да се случи, квото и да си искала там. Нещата не винаги се съобразяват с нашите желания и планове, независимо колко енергия вливаме в тях.

Това е идеята, че просто понякога не става нанашата. Няма начин да искаш много силно нещо да се случи, но да насочиш енергията си така, че да го предодвратиш. Практически е невъзможно да се насочи неправилно енергията щом става дума за силно желание за нещо.

До тук стигат моите познания. Моля по - вещите да вземат да пишат, че май изобщо не съм от полза в този случай ^^

А на теб, ralica_sk, успех ти желая, дано нещата се оправят. Просто не живей с негативната мисъл, че нещата пак ще се прецакат, може би това е пречката която срива сичките далавери.
По - здрави,
Lady MoonFlower
« Последна редакция: Септември 26, 2007, 10:39:00 pm от Lady MoonFlower »
Sometimes I cry
And others I lie.
Sometimes I think of a different world.
I wish there were no sorrow,
And I dream a better tomorrow.
Sometimes I imagine I change way
And others that I go out and play,
Like a child.

[img]http://aycu06.webshots.com/image

Къде бъркам???
« Отговор #2 -: Септември 27, 2007, 10:50:35 am »
:)  Напълно реално ми е желанието,но от много искане май е станало фикс идея. :rolleyes:  
мерси все пак за отговора :)
Аааа и ако има начин за предизвикване, моля споделете, няма да злоупотребявам :P  

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Къде бъркам???
« Отговор #3 -: Септември 27, 2007, 10:27:05 pm »
Ако не е свързано с друг човек,със сигурност е в твоите възможности.
Достатъчно е да излъчваш вълни на готовност да го получиш,но разбира се и да не прекалиш както сама мислиш.Има едни Слова на Силата,които са много силни и се правят само веднъж-в случая явно ще е за придобиване на конкретна форма.Давам ти примерен модел:

Една е Силата
И Тя е Бог(съвършенство,хармония,изобилие и т.н.)
и тъй като аз (3 имена)
съм съвършената проява на тази Сила
то и на мен ми се полага съвършенство,изобилие и т.н.(каквото избереш за важно)
и то най-вече чрез придобиването на ... (наричаш обекта-това е конкретната форма)
със съвършена лекота и в най-подходящия момент
да е за благото на всички
и без да накърнявам ничия свободна воля
тъй да бъде ! (амин)

Нагласи се ,кажи го без съмнение и вяра ,а от там нататък Вселената си знае работата.Допълнително можеш да го направиш съчетавайки влиянието на Луната през даден знак ако откриваш аналогии между него и търсеното.Успех!