Хубаво, че си осъзнавам проблемите, но осъзнаването не ги решава. Може би просто трябва изведнъж, ето така, без план да започна да правя това, което правех и преди (и вътрешно още ми харесва) - да си купувам тогавашните вестници и списания, а не сегашните и т.н. В смисъл - да си върна старите хобита? Но дори да си ги върна едва ли ще променя хората около мен (роднини и познати), които са станали с по-тежки характери като че ли. Какво им става? Защо се държат така сурово по между си и с мен? Преди това го нямаше, и не ме натоварваше. Сега уж не са гладни години като 90-те, но тогава имах нещо по-важно от парите - душевна стабилност, комфорт, равновесие, сила и щастие. Имам чувство, че не аз, а светът се е побъркал в края на 2001 г. (да няма нещо общо с кулите близнаци? :blink: )
А какво е разположеншието на планетите ми? Не казва ли нещо за депресии картата, особено в тинейджърския период?
Според мен може да се дължи на магия, въпреки наталната карта. Защото не е кармично, свързано с прераждане, защото щях да живея така и до 12 годишна възраст.
Не искам да прекарам живота си като последните пет години просто, но нямам сили, всичко като че ли е против мен. Опитвам се, но все не се получава. Загубих себе си.