Здравей Гост

Малак въпрос ?

• 8 Отговора
  • 2070 Прегледи
Малак въпрос ?
« -: Септември 28, 2007, 03:48:57 am »
Здравейте....от доста време гадая коя зодия съм точно,роден съм на 23.08.1983...1:50 сутринта,лъв или дева,от 20 хороскопа ,в 10 ще съм лъв в другите дева,а можеби по малко и от двете  :huh: ,ще съм много благодарен,ако някои ми помогне в това и ми обесни.Чуствам се лъв и точно когато си мисля че съм такъв,почвам да се даржа като дева....

*

sunrain

• 6710
Малак въпрос ?
« Отговор #1 -: Септември 28, 2007, 09:52:36 am »
Не пишеш в кой град си роден, но ако е София, Слънцето е в последния градус на Лъва. В случая трябва да си сигурен, че ти е точен часа. Ако е верен, Асцендентът ти е Рак в самото му начало.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Малак въпрос ?
« Отговор #2 -: Септември 28, 2007, 01:16:58 pm »
Във Варна съм роден,всичко друго е така....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Малак въпрос ?
« Отговор #3 -: Септември 28, 2007, 02:03:58 pm »
Hi! :)  Винаги ми е било интересно точно с тези родени на 23.8.-има нещо специално във вас,което установявам от личния си опит,просто в самата дата и границата Лъв/Дева.Тези които съм срещал определно имат много зряла изява на Лъва още и като деца + някакво Девишко влияние,което обаче е само на повърхността на личността,но не и в центъра.Ти самия си Слънце в Лъв-на 29,15,което ще рече че няма опасност да си с Слънце в Дева.Дори и без час на раждане съм го установил това с хора на 23.8.-винаги се оказват Лъвове(тези които аз срещам) и винаги усещам колко са специфични като излъчване.
Имаш обаче Меркурий и Венера в Дева,което няма начин-дава ти качества на Девата особено заради Меркурий който е на трон.Съвпадът Слънце/Венера ретроградна в първите градуса на Девата засилва личностната идентификация с нейните прояви и качества в този знак.Но това не отслабва Лъва колкото го напластява сериозно от към Девишко мислене и потребности.
Така,че спокойно като слънчев знак/зодия си Лъв.И то в съвпад с кралската звезда Регул,което вероятно е причината за това много специфично излъчване и живот в последствие на човек с такъв съвпад.Виждал съм положително и индивидуално развитие и специфика и при съвпад на Венера с тази звезда,но това е извън това което теб те касае. ;)  

Малак въпрос ?
« Отговор #4 -: Септември 28, 2007, 02:54:36 pm »
Благодаряти Sinyhe и sunrain....
Ето защо цял живот се чуствам раздвоен,понякога тих и спкоен,незабелижим и само наблудавам всички и си записвам някъде в мен всичко което видя,а другпат ми идва да съм центара на всичко което ме заобикаля и всички да ми се възхищават (тайничко разбира се),общото определение за мен от всички които ме познават,е че съм странен човек,променлив за тяхните виждания и много често неразбран,пиша това,ако случайно някои със същата дата на раждане има тук,или ако някои влезе и прочете това и е роден,като мен на тази дата и година,искам да разбера дали се чуства по този начин.....мога още доста да напиша но ще,май ще стана много лъв  :D ако продължа......

Благодаря още веднъж....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Малак въпрос ?
« Отговор #5 -: Септември 28, 2007, 03:06:12 pm »
Едва ли ще изкараш този късмет-в смисъл с роден на твойта дата,но дори и тогава ще бъдете 2 различни души изразявайки по индивидуален начин наталната си карта. :)  Начина по който се чувастваш и изразяваш когато приодибие този си вид се корени най-вече в ретроградната Венера в Дева- изследвай някой добър източник по кармична астрология примерно Мартин Шулман и ще откриеш причините/особеностите за това положение имайки предвид все пак,че тази позиция разкрива част от уникалната ти индивидуалност и за това не трябва да се възприема като нещо отрицателно само по себе си.Венера е в Падение и е ретроградна-сложна е не за интерпретация,а за самия човек когато я изявява-нейната свитост и постоянната нужда от това да проверява дали всичко е наред и много други създава често излишна тревожност,плахост,съмнения и неспособност за пълно отпускане/доверие.В една ретроградна лична планета винаги има нещо което си остава във времето като особеност,важното е твойто отношение към нея.
Луната във Водолей в сходяща опозиция със натално Слънце/противоположни знаци/ могат и да засилят колебания и двойнственост докато по някакъв начин не се интегрират.Въпреки всичко специално за теб бих казал ,че усещам че всичко си е на мястото и рано или късно ще се оцениш и изявяваш така че да се приемеш и разбираш напълно. :)  

Малак въпрос ?
« Отговор #6 -: Септември 28, 2007, 07:08:18 pm »
Моля се за деня,в които ще се разбирам и приемам,сега е все едно имам за домашни лубимци Ленивец и Лъв и аз трябва да се нагодя към характерите и на двамата за да има мир и хармония,надявамсе че ще намеря златната среда ,колкото и да е трудно,а после ще се опитам да науча и други да го правят,вярвам че това е едно от нещата за които съм тук този  път....
мерси още веднъж  за отделеното време и за разбирането  :)  

*

sunrain

• 6710
Малак въпрос ?
« Отговор #7 -: Септември 28, 2007, 07:55:24 pm »
А и няма как да си само Слънце. В смисъл важни са и другите положения в рожденната ти карта. Това иди го обяснявай на хора, дето не им пука за астрологията. Като почнат да ми говорят понякога чак се дразня ... Но ти явно си се замислял върху въпроса и си стигнал сам до извода, че няма само Лъвско в теб  :) Така е. Останалите ти лични планети се намират в различни знаци и това се усеща. Ти самия, а и хората, които срещаш.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Малак въпрос ?
« Отговор #8 -: Септември 28, 2007, 08:17:04 pm »
Няма как да несе замисля,много лесно се забравия че земята също е част от космоса и е в него,и няма как науката за звездите да не е вярна или важна,но ние хората сме се научили всичко неудобно и затормозяващо да го отречем за лъжа,а в същия момент издигаме лъжата в истина,мисля4е самото положение на звездите и планените когато съм се раждал са предопределили това мислене в мен и малко опорство от моя страна.....радвам се че има отзивчиби хора като вас,които споделят знанията си....