Здравей Гост

Рядко помня...

• 3 Отговора
  • 2176 Прегледи
*

лилид

Рядко помня...
« -: Октомври 04, 2007, 05:09:30 pm »
аз пък нощес сънувах (а иначе почти не помня какво сънувам), че съм като в автобус, който минаваше отвсякъде, но после се оказа кон, имаше и други зад мене, жена в костюмче ми се мерна за която някак си знаех, че ми е съученичка, обаче водача на автобуса/коня някъде ми се изгуби, и притесних се какво ще го правим сега този кон, и някой каза че това не било коня на водача, а вашия, демек нашия кон... а кои сме всички ние, т.е другите освен мене не стана съвсем ясно...

:)
« Последна редакция: Октомври 04, 2007, 06:41:07 pm от лилид »

*

AH

• 2201
Рядко помня...
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2007, 05:57:12 pm »
сънищата сега подсказват за необходимост от обединение на уменията ни в някаква област - трябва да помислиш дали не трябва да концентрираш усилия в някаква насока :)

И още подсказват кое ни вдъхновява - попътувай на някъде :)
А може и да си купиш някаква статуетка или картина на конче - може да ти е тотем :)  

*

лилид

Рядко помня...
« Отговор #2 -: Октомври 08, 2007, 02:03:58 pm »
Цитат
сънищата сега подсказват за необходимост от обединение на уменията ни в някаква област - трябва да помислиш дали не трябва да концентрираш усилия в някаква насока :)

И още подсказват кое ни вдъхновява - попътувай на някъде :)
А може и да си купиш някаква статуетка или картина на конче - може да ти е тотем :)
Привет :D, май светна ми посланието на съня и на другите знаци, които напоследък ми се дават,  :rolleyes:

Вече отново мога да формулирам желания! Даже вече имам план за действие!

:lol:  

*

лилид

Рядко помня...
« Отговор #3 -: Октомври 12, 2007, 11:20:09 am »
:ph34r:  
« Последна редакция: Октомври 16, 2007, 03:21:41 pm от лилид »