Привет. Виждам, че тук има доста вещи хора и реших да ви попитам за нещо, което си ме тревожи..Значи, преди години, още когато бях малък имаше нек'ви снаксове, от които се падаха картинки на коли. Та аз бях събрал внушително количество от тези. Имах си една любима. И тогава се прояви това за пръв път - нареждах ги някъде с лицата надолу и се опитвах да позная коя карта е моята любима. Прокарвах ръка над всички и над тази, която мислех, че е, усещах нещо като енергия, която преминава през ръката ми. В 90% от случаите винаги съм намирал това, което търся така. И все още се проявява това при мен, като така съм отървал двойки на тестове, намирал съм изгубени предмети и т.н. Много ми е чудно как го правя :unsure: Също така в моята фамилия, по линия на баща ми, се падаме и един вид пророци. Случвало се е дори да предусещам явления в близкото бъдеще. Някой може ли да ми поясни какво представлява това и как да развивам способностите си? :unsure:
П.С. Между другото, много често се е случвало времето да се влияе от чувствата и емоциите ми.
Благодаря предварително на отзовалите се.