И аз нямам профил във фейсбука, чудя се как може някои хора да губят толкова време там... То същото важи и за нас в тукашния форум де. 
Лиле, извинявай много, но това у фейсбук е извън пътя отвсякъде

оня ден отивам на гости на приятелка да пием кафе. мъжо и седнал пред рс и си кротува нещо си чопли човечецът и в един момент стана и започна да се радва нещо. аз опулено го питам да не е ял тръни да еба и кво му става, а оня ми вика: рибите ми снесоха хайвер! аз седя, и се пуля, и мигам кат мишка в брашно... а то си имало там аквариум и он си ги отвъждал рибоците, и градина дето садил тикви си имал у фейсбук... ми честно казано му казах, че по-голяма тиква от него няма. има си двор от поне 2 декара и вместо да фане мотиката и да си засади истински тикви, тоя взел у компютъра тикви да сади, а за капак си имаха аквариум истински в къщи и умориха рибите... не мога да го разбера... пълен ташак е това... утре у други ден ще започнат да си онождат компютрите и да си правят рс деца...
тцъ тцъ тцъ тоя свят отива на тотална провала

хората са хумнаха и взеха да си затриват мозъците... нямат си книги, нямат логика, нямат нищоооо - компютрите мислят, компютрите работят, компютрите им дават наклон на ... грозно е... и неприемливо за човешко същество

а тука у форума поне се разменят мисли и опитности. по-различно е някак. не че одобрявам и нон стоп кисненето тук, но поне има наченки на мисли и споделянето им. пак е по-добре от саденето на виртуални тикви и точенето на лиги по виртуални цици /туй за мъжката половина на населението/...