Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451404 Прегледи
*

Divna

Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #500 -: Май 06, 2010, 08:50:54 pm »
Ретрограден Меркурий кога се обръща в директен?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #501 -: Май 06, 2010, 08:53:36 pm »
12 май. В момента е на градус от стационарнодиректната фаза.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #502 -: Май 06, 2010, 09:01:28 pm »
Значи още дълго ще ми прави съвпад с Дц.
От както е там не мога да се изказвам като хората. Тръгна да обяснявам нещо и като се чуя какви ги говоря - не е истина. Вчера с директора ми такъв разговор проведох, че ми стана зле после като се осъзнах какви съм ги наговорила. Той ми говори едно, а мойта глава разбира друго  :-[.

*

abroad

« Отговор #503 -: Май 06, 2010, 09:17:04 pm »
 :33:  Retro gad. Pisha ot telefona. Computera otchete greshka na windowsa i izgasna..Otgore na vsichko ne si namiram instalacionnia disc

*

Lillie

• 30532
« Отговор #504 -: Май 06, 2010, 09:18:50 pm »
На това бих му казала УжасТ!  :41:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #505 -: Май 06, 2010, 09:24:50 pm »
Значи още дълго ще ми прави съвпад с Дц.
От както е там не мога да се изказвам като хората. Тръгна да обяснявам нещо и като се чуя какви ги говоря - не е истина. Вчера с директора ми такъв разговор проведох, че ми стана зле после като се осъзнах какви съм ги наговорила. Той ми говори едно, а мойта глава разбира друго  :-[.

Така е, заради опозицията с наталната ти Луна, която отива към тао-квадрат с Марс. Внимавай да не се скараш с някого, след което да съжаляваш.

*

Divna

« Отговор #506 -: Май 06, 2010, 09:43:17 pm »
Като допълнение и тр. Марс ми е в/у МЦ в опозиция с нат. Марс  :-[. Добре е поне, че през идващите 3 дни не съм на работа. Ще си взема да гледам филми и ще огранича комуникацията до минимум.

« Отговор #507 -: Май 08, 2010, 09:54:49 am »
Току-що по Сблъсък даваха някакъв репортаж и една от интурвюираните беше учителката ми по немски. Боже, от колко години не съм я виждала тая жена. Толкова много ме канеше на гости да се видим, така и не отидох  :'( Тези дни си бях сетила за нея. Чудех се дали е още жива....Добре, че е . И дано да е добре. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #508 -: Май 08, 2010, 10:04:58 am »
Току-що по Сблъсък даваха някакъв репортаж и една от интурвюираните беше учителката ми по немски. Боже, от колко години не съм я виждала тая жена. Толкова много ме канеше на гости да се видим, така и не отидох  :'( Тези дни си бях сетила за нея. Чудех се дали е още жива....Добре, че е . И дано да е добре. :blink:

Ми отиди и на гости на жената, какво чакаш. Ето ти един добър повод да и се обадиш: "Госпожо, сетих се за вас и малко след това ви видях по телевизията" И това ако не е знак на съдбата?

« Отговор #509 -: Май 08, 2010, 10:10:52 am »
   Ооооф, омръзна ми от номерата на този ретро Мерк. Вече за трети път ми се разваля бойлера, този път не знам къде му е проблема  :-X

« Отговор #510 -: Май 08, 2010, 10:50:11 am »

Ми отиди и на гости на жената, какво чакаш. Ето ти един добър повод да и се обадиш: "Госпожо, сетих се за вас и малко след това ви видях по телевизията" И това ако не е знак на съдбата?

офффф, знам, че това трябва да направя. Много ми е неловко  :-[ 100 години не съм й се обаждала. Като приключихме навремето ми каза, че има много по-добри ученици от мен, но аз съм й любимката :'( Като се има предвид, че това е човек много сдържан и много строг наистина си е комплимент. Направо ми се реве като пиша това. А сигурно ще ми се зарадва. Тя вече е доста възрастна и вероятно няма кой толкова да й звъни  :'( :'( :'( Старостта е ужасно нещо... :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #511 -: Май 08, 2010, 02:40:53 pm »
 Имиджите не ми се зареждат- примигват и се свиват. Поради тази причина, немога да "видя" картите. Това дали е от ретро Мерка или трябва да си поогледам компа? :-\

« Отговор #512 -: Май 08, 2010, 02:42:52 pm »
Имиджите не ми се зареждат- примигват и се свиват.

От кога имате тези оплаквания?  ;D

А като кликнеш върху тях увеличават ли се?

*

Uran

• 6041
« Отговор #513 -: Май 08, 2010, 06:15:32 pm »
Имиджите не ми се зареждат- примигват и се свиват.

От кога имате тези оплаквания?  ;D

А като кликнеш върху тях увеличават ли се?
От вчера. Не се увеличават. Имиджите се виждат само като рамка, а вътре-празно.
 Слаб нет. :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #514 -: Май 08, 2010, 06:52:31 pm »
Ей,тоя ретро меркурий ме разби.В добрия смисъл на думата.
Срещнах много хора от миналото и то все в интернет :blink:
Във фейсбук-а.

В тоя ред на мисли...имате ли профил там?

Да се запознаем?

« Отговор #515 -: Май 08, 2010, 06:55:25 pm »
В тоя ред на мисли...имате ли профил там?
Да се запознаем?

Не. Не ме влекат социалните мрежи. Падам си параноичка  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #516 -: Май 08, 2010, 07:01:48 pm »
И аз нямам профил във фейсбука, чудя се как може някои хора да губят толкова време там... То същото важи и за нас в тукашния форум де.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #517 -: Май 08, 2010, 07:13:27 pm »
И аз нямам профил във фейсбука, чудя се как може някои хора да губят толкова време там... То същото важи и за нас в тукашния форум де.  ;D

Лиле, извинявай много, но това у фейсбук е извън пътя отвсякъде  :-X  оня ден отивам на гости на приятелка да пием кафе. мъжо и седнал пред рс и си кротува нещо си чопли човечецът и в един момент стана и започна да се радва нещо. аз опулено го питам да не е ял тръни да еба и кво му става, а оня ми вика: рибите ми снесоха хайвер! аз седя, и се пуля, и мигам кат мишка в брашно... а то си имало там аквариум и он си ги отвъждал рибоците, и градина дето садил тикви си имал у фейсбук... ми честно казано му казах, че по-голяма тиква от него няма. има си двор от поне 2 декара и вместо да фане мотиката и да си засади истински тикви, тоя взел у компютъра тикви да сади, а за капак си имаха аквариум истински в къщи и умориха рибите... не мога да го разбера... пълен ташак е това... утре у други ден ще започнат да си онождат компютрите и да си правят рс деца...

тцъ тцъ тцъ тоя свят отива на тотална провала  :-X :-X :-X   хората са хумнаха и взеха да си затриват мозъците... нямат си книги, нямат логика, нямат нищоооо - компютрите мислят, компютрите работят, компютрите им дават наклон на ... грозно е... и неприемливо за човешко същество  :'(

а тука у форума поне се разменят мисли и опитности. по-различно е някак. не че одобрявам и нон стоп кисненето тук, но поне има наченки на мисли и споделянето им. пак е по-добре от саденето на виртуални тикви и точенето на лиги по виртуални цици /туй за мъжката половина на населението/...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #518 -: Май 08, 2010, 07:17:09 pm »
Зъболекар нали заряза тукашния форум, заради такива щуротии точно?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #519 -: Май 08, 2010, 07:18:06 pm »
Зъболекар нали заряза тукашния форум, заради такива щуротии точно?

дали точно за това а  ;)  аз не съм много сигурна за точно тази причина  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/