Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450259 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #880 -: Декември 11, 2010, 08:22:56 pm »
ДВДто ми отново започна да ми прави номерата от преди 4 месеца  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #881 -: Декември 12, 2010, 03:10:55 pm »
     Някъде вече сигурно съм писала по същата тема - ретро Меркурия винаги връща някъв стар забравен познат от миналото. Да видим сега кво ще ми донесе....Щото искам миналото да си остане там, ма няма как...

Вчера вечерта разбрах, че майката на бившата любов починала, снощи летял, за да може  да пристигне навреме за погребението й. Не знам кво да правя - след като всичко е свършило между нас, редно ли е да му поднеса съболезнования. Майка му ме обичаше, неговата рода ме уважава, но няма да ида.

« Отговор #882 -: Декември 12, 2010, 05:42:48 pm »
   Миналата година през септември когато тръгна Мерка ретро видях се с голямата ми любов след дълга раздяла /живее в чужбина, а и бяхме скъсали/. Вчера - съвсем случайно - пак го видях. Нали е Риба, ангажирал се да помага/сигурно срещу заплащане/ на закъсали, заради авиопроблемите,  познати да ги извози до родината им. Минавал е под прозореца ми с надеждата да ме види, а аз рядко вися на него, а вчера бях запалила цигарка ...Погледнах сега да видя къде е Мерка и защо влияе - оказа се, че е в близост с моя Сатурн, който пък е в съвпад с неговата Луна. Имаме огледален съвпад, та.....бягам ли бягам от кармата си, а тя най-неочаквано ме застига и то в момента, в който си мисля, че съм се отърсила от нея.  Баси кармата  :-X
   Цитирам си постта, за да разберете за кво става въпрос... :-X Ееее, стига изморена съм от тез кармични аспекти и чудеса...Всякак ги въртя за да видя изхода, а той никъде....Може и да ви е смешно и невероятно, но точно сега го усещам, че вече е пристигнал Господин голямата Либоф - ей тук на 100м от мен.....за да погребе старата си майка, починала на транзитна Луна съвпад с моя нат.Луна, която е в съвпад с негови Сатурн и Меркурий........ :91: :91: :91:

*

Stella

• 7765
« Отговор #883 -: Декември 13, 2010, 05:47:48 am »
Ден, преди да обърне посоката срещнах бивша съученичка от химическия техникум и с нея си говорехме, че трябва да се съберем випуска. На следващия ден вече при ретро Меркурий по невнимание набрах телефона на друга наша съученичка - просто съседен телефон на човека, когото търсех - еднакви първи букви и хоп-набрах номера на съученичката си. Абе, какво да ви разправям, направо като по учебник си работи, диването. ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #884 -: Декември 13, 2010, 06:07:18 am »
Аз почвам да се оправям със стари бакии по документи от вторник...В натала е ретро...и вярвам за добро! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #885 -: Декември 13, 2010, 06:11:46 am »
Меркурий се обърна ретроградно в точна опозиция с осмодомната ми Луна и смятам, че моментът е назрял да събирам стари задължения и да сритам по задниците всички некоректни клиенти, веднъж и завинаги. Чакам повече от година да се сетят, не може да продължава така.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #886 -: Декември 13, 2010, 05:13:36 pm »
И за мен тая седмица се очертава някаква среща със съученици. Ако стане уговорката, че да не е само на приказка.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #887 -: Декември 13, 2010, 11:32:36 pm »
гръмна ми единия бойлер /съществения ;D/, дни след смяната протече - днес пак майстори :-X

* това е поредна ретроградна фаза, при която го отнасям с някой важен уред, все така се струпват и другите планетки, че да затвърдят ретро-то

« Отговор #888 -: Декември 14, 2010, 04:19:03 am »
На 9ти декември излезе идеята за събиране с бившите ми съученици, та ме поканиха  :P на вечеря.

*

Марая

• 28287
« Отговор #889 -: Декември 14, 2010, 04:24:57 am »
гръмна ми единия бойлер /съществения ;D/, дни след смяната протече - днес пак майстори :-X

* това е поредна ретроградна фаза, при която го отнасям с някой важен уред, все така се струпват и другите планетки, че да затвърдят ретро-то

Ужас...,внимавай с тия бойлери..,щото не е майтап...Преди беше май климатик... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #890 -: Декември 14, 2010, 05:42:11 am »
Метрото днес се побърка. Нямаше 20 (!) минути влак в едната посока, а в другата минаха за същото време 6-7. Дойде един, следващия закъсня и той. А уж това бил най-сигурният транспорт, който не се влияе от метеорологични условия.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

« Отговор #891 -: Декември 15, 2010, 12:12:29 am »
Днес ми платиха пари, които чакам от Юли месец...Баси  направо се преродих!!!!!

« Отговор #892 -: Декември 15, 2010, 12:13:45 am »
Започвам фазата на ретро меркурия с уреждане на неотложни документи по 5ти и 9ти дом :blink:
Не е истина колко лошо е да имаш допирни точки с държавната администрация.
То са едни тьотки не е истина.....могат да те подлудят само докато ги гледаш. :-X

В съда:

– Ленче,какво ще обядваме?
– Оф, не знам, може би нещо пиленце.

– Айде да ми вземете и на мене.
– С картофки ли го искаш?

След чакане 20 минути и слушане на този разговор, най-сетне си взех удостоверението...

« Отговор #893 -: Декември 15, 2010, 12:14:13 am »
     Някъде вече сигурно съм писала по същата тема - ретро Меркурия винаги връща някъв стар забравен познат от миналото. Да видим сега кво ще ми донесе....Щото искам миналото да си остане там, ма няма как...

Вчера вечерта разбрах, че майката на бившата любов починала, снощи летял, за да може  да пристигне навреме за погребението й. Не знам кво да правя - след като всичко е свършило между нас, редно ли е да му поднеса съболезнования. Майка му ме обичаше, неговата рода ме уважава, но няма да ида.

Разбира се, че трябва да отидеш!!!!!

« Отговор #894 -: Декември 15, 2010, 09:33:04 pm »
  Гледам картата да видя откъде пак тръгва ретро Меркурия на заден ход....точно от мидпойнта ми между нат.Слънце и нат.Меркурий в 7 дом, в момента е в точен съвпад все още - 0.09 гр. Гледам в тази отсечка има гъчканица от транзитните Плутон,Меркурий, Марс и СЛВ....
Да върна ми го и как - стария познат...."Голямата любов"
 Не отидох на погребението, но му поднесох съболезнованията си, тет-а тет /чакал ме е да се появя по пътечката, която вървя всяка сутрин и минавам около дома му, в последния момент свърнах и отидох при него/....въпреки всичката болка, обида, гняв, които ми причини в края на това лято....След 18 години кармични срещи и раздели, мисля че успях да развържа възела на тази ми съдбоносна връзка- започнала при съвпад на СЛВ с мой нат.ретро Меркурий и тр.Сатурн с моя нат.Луна. Така го усещам - а момента, в който изтрезнях - беше вчера. Транз.СЛВ в съвпад с ретро Меркурия ми - еее картата съм я постнала  по-горе, не се е променила много.

*

Stella

• 7765
« Отговор #895 -: Декември 15, 2010, 09:44:48 pm »
  Гледам картата да видя откъде пак тръгва ретро Меркурия на заден ход....точно от мидпойнта ми между нат.Слънце и нат.Меркурий в 7 дом, в момента е в точен съвпад все още - 0.09 гр. Гледам в тази отсечка има гъчканица от транзитните Плутон,Меркурий, Марс и СЛВ....
Да върна ми го и как - стария познат...."Голямата любов"
 Не отидох на погребението, но му поднесох съболезнованията си, тет-а тет /чакал ме е да се появя по пътечката, която вървя всяка сутрин и минавам около дома му, в последния момент свърнах и отидох при него/....въпреки всичката болка, обида, гняв, които ми причини в края на това лято....След 18 години кармични срещи и раздели, мисля че успях да развържа възела на тази ми съдбоносна връзка- започнала при съвпад на СЛВ с мой нат.ретро Меркурий и тр.Сатурн с моя нат.Луна. Така го усещам - а момента, в който изтрезнях - беше вчера. Транз.СЛВ в съвпад с ретро Меркурия ми - еее картата съм я постнала  по-горе, не се е променила много.

Да, трябвало е да отидеш. И не само. Трябва да пожелаеш щастие на него и на близките му хора, ама искрено в сърцето си. Трябва да скъсаш тази връв, за да освободиш място за следващата любов....за да започнеш на чисто.

Но преди това изхвърли всички лоши чувства като разочарование, гняв, мъка..всички, всички, за да не продължават да ти "замърсяват" аурата, защото ти трябва да трептиш на много висока честота, за да срещнеш и такъв човек.
Иначе ще продължават да ти се лепят всякакви вампири. Ти заслужаваш повече.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #896 -: Декември 15, 2010, 11:08:51 pm »
Ретро Мерка е много положителен за хората в чийто натал е ретро...За пореден път се убеждавам....,за пореден път разбирам колко е вярна астрологията..... :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #897 -: Декември 16, 2010, 12:45:02 am »
а момента, в който изтрезнях - беше вчера.

браво, отдавна чакам тези думи!!  :blink:
сега се надявам да е за постоянно..а после ще чакам новина за водолей, роден около МЦ-то ти.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #898 -: Декември 16, 2010, 09:59:00 pm »
а момента, в който изтрезнях - беше вчера.

браво, отдавна чакам тези думи!!  :blink:
сега се надявам да е за постоянно..а после ще чакам новина за водолей, роден около МЦ-то ти.. :P
     :88:  Оооо, Вижън - младото парче, "приятелчето" ми откога се мъча да го шкартирам....Ма все се връща и повръща...Сега скъсал с гаджето си, а аз съм /и аз не знам ква съм/ - хайде да го наречем "ГУРУ"  ;D. Та той е Водолей, ама понеже не ме е наранявал - оставаме си приятели - с интимен привкус  ;D. Та, ко казваш, че ще се появи някъв такъв - Водолеи и Рибоци - нещъъъъъъ....

*

Vision

• 3523
« Отговор #899 -: Декември 17, 2010, 01:15:14 am »

:88:  Оооо, Вижън - младото парче, "приятелчето" ми откога се мъча да го шкартирам....Ма все се връща и повръща...Сега скъсал с гаджето си, а аз съм /и аз не знам ква съм/ - хайде да го наречем "ГУРУ"  ;D. Та той е Водолей, ама понеже не ме е наранявал - оставаме си приятели - с интимен привкус  ;D. Та, ко казваш, че ще се появи някъв такъв - Водолеи и Рибоци - нещъъъъъъ....

права си, мъжете водолеи са пълна ужаст!! :lol: и аз не ги понасям.. :-X
тогава срещуположните- лъф.. :P на юлв-то..и да не ревне някой, че не сме по темата да кажа, че ретро мерка ми транзитира през 4-ти дом и много ми се подобри комуникацията в къщи и по- точно със снахата, защото с брат ми винаги си ми е била добра.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..